bigoulas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @TechnoState ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αν και δεν θέλω να αλλάξω την γριούλα μου (super four), με πιάνω συχνά να ψάχνω πληροφορίες για το TRK. Μάλλον κάτι δουλεύει ύπουλα στο υποσυνείδητο μου. Για τους κραδασμούς δεν αγχώνομαι, έχω προπονηθεί σε μονοκύλινδρα !!! Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από bigoulas
TechnoState Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) @bigoulas.... εντάξει τα σεμπέ είναι άλλη/μόνη κατηγορία από μόνα τους. Εξαιρετικα "μηχανήματα"!(Τα μέχρι 2005-08 κατά τη γνώμη μου) ...Πλέον όμως πιστεύω ότι ο Ιάπωνας φθίνει. Εξαργυρώνει το όνομα που έχτιζε τις προηγούμενες 10ετιες (με φθηνά κ καλά μηχανάκια)... πουλώντας μόνο brand κ image χωρίς αντίκρισμα (σε σχέση με τον ανταγωνισμό)....δεν αναφέρομαι σε κατηγορίες super bike-super moto η σε flagships όπως tenere, tracer η africa κ.ο.κ Έχει ρίξει την ποιότητα κατακόρυφα κ έχει ανεβάσει τις τιμές... κατακόρυφα! Συναρτήσει του ότι η Κίνα κ η Ινδία, δουλεύουν τρομερά το vfm. Δεν είναι τυχαίο ότι σε μεγαθήρια αγορές όπως Κινα, Ταϊλάνδη, Ταϊβάν, Ινδία, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Αργεντινή, Βραζιλία κάνουν θραύση οι Μπαγιαζ, Λονσιν, Λιφαν, Κιαντζιαν, ΣιΕφ Μοτο, Ζοντες, Κυμκο, Συμ κλπ... Άλλωστε έχει περάσει ανεπιστρεπτί η εποχή που έπαιρνες ένα μηχανάκι κ ουσιαστικά το παντρευοσουν. Επίσης δες το κ αλλιώς : πόσο Ιαπωνικά™ πιστεύεις ότι είναι τα Ιαπωνικά μηχανάκια ??? (μιλάω για φασόν) Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από TechnoState 1
bigoulas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Στις 2/1/2019 στις 10:12 ΠΜ, TechnoState είπε Άλλωστε έχει περάσει ανεπιστρεπτί η εποχή που έπαιρνες ένα μηχανάκι κ ουσιαστικά το παντρευοσουν. Όχι για όλους. Το CB το έχω απ το 2001!!!! Στις 2/1/2019 στις 10:12 ΠΜ, TechnoState είπε Επίσης δες το κ αλλιώς : πόσο Ιαπωνικά™ πιστεύεις ότι είναι τα Ιαπωνικά μηχανάκια ??? (μιλάω για φασόν) Έχουν όμως τις προδιαγραφές του Ιάπωνα παρ όλες τις εκπτώσεις στην ποιότητα των περιφερειακών που κάνουν, και μια στάνταρ ποιότητα. Τα περισσότερα Κινέζικα, δεν έχουν στάνταρ ποιότητα ούτε έλεγχο ποιότητας πριν φύγουν απ το εργοστάσιο. Σε μερικά χρόνια που πιθανότατα θα έχουν εφάμιλλη ποιότητα θα έχουν και εφάμιλλες τιμές. Τουλάχιστον ο ανταγωνισμός τότε θα μας δώσει ενδιαφέροντα μηχανάκια. Αυτά σαν σημείωση χωρίς να διαφωνώ με αυτά που λες. 1
TechnoState Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 .... κατάλαβα τι εννοείς, συμφωνώ κ με αυτή την προσέγγιση αλλά θέλω να υποστηρίξω ότι σε καμία περίπτωση τα νέα Africa, super Ténéré, Tracer1000, Versys1000 κ.ο.κ(γιατί όχι κ Ευρώπη: multi, ktm-adventure, gs-series) δεν αξίζουν τα 15αρικα τα οποία ζητάνε, κούτα. Ο ανταγωνισμός κάνει σωστά την δουλειά του... ας την κάνουμε κ εμείς οι μοτοσυκλετιστές ρίχνοντας τις παρωπιδες. Πάντα όρθιος κ καλή χρονιά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα