ChaosDelusion Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Υπαρχει καποιο να προτεινετε (ακομη κι αντικα); Να μην ειναι παπι ή σκουτερ δηλαδη.. Αξιζει γενικοτερα ή ειναι πολυ βαρυ σε σχεση με σκουτερ;
TechnoState Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 .... όταν λες τσοπερ τι ακριβώς εννοείς??? Αντίκα... φαντάζομαι 2χρονο, σωστά? Μπομπο, monkey, chaly η κάτι τέτοιο?!?!?? ... αξίζει ανάλογα την κατάσταση που θα το βρεις, την τιμή κ το αν πιάνουν τα χέρια σου (ειδικά για 2χρονα)
ChaosDelusion Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Οχι μικρο.. 1.86 ειμαι.. Στυλ Eaglet πχ.. Αλλα η απορια ειναι αν θα με σηκωνουν
TechnoState Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 .... φαντάζομαι κ κάτι περισσότερο απο 85kg σωστά??!? Έχω την εντύπωση ότι θα σε ταλαιπωρήσει απο θέμα απόδοσης. Για καθημερινή χρήση δεν το συζητάω καν. Αυτό το στυλ, άποψη μου, είναι για να το έχεις στο σαλόνι για εφέ...η στο γκαράζ σου για μαστορεματα-θεραπεια. Τι ακριβώς χρήση θέλεις να κάνεις? 1
ChaosDelusion Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 102 Δεν ειχα χρονο και χρηματα για να βγαλω αλλο διπλωμα, οποτε εχω ξεμεινει με το σκουτερ το οποιο με ταλαιπωρει απιστευτα καθημερινα. Απλως σκεφτομαι οτι αφου ταλαιπωρουμαι ετσι κι αλλιως, ας γινει με κατι που θα μ αρεσει εμφανισιακα..
TechnoState Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ....σε ταλαιπωρεί απο ποια έννοια?? Επιδόσεις, συντήρηση, συμπεριφορά, άνεση?? Τι σκούτερ οδηγείς? Το συγκεκριμένο, αν κ ελαφρύ, είναι αδύναμο κ δεν εννοώ να έχει νεύρο τελικές κ λοιπά... αλλά φτωχή ροπή. Συναρτήσει του σωμ.βαρους σου, δεν θα είναι κάποια αναβάθμιση...που αυτό ψάχνουμε άπαντες όταν κοιτάζουμε νέα μοτοσικλέτα... αλλά μόνο εφήμερη ψυχολογική τόνωση Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2018 από TechnoState
ChaosDelusion Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Επιδοση/ταχυτητα.. Σε δρομους με κινηση δεν το καταλαβαινεις, αλλα τελευταια επειδη πηγαινω στη δουλεια απ την εθνικη, ειναι σα να ειμαι ακινητος.. Ειχα ενα runner, τωρα ενα stalker
TechnoState Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 .... έχεις δοκιμάσει τα κλασικά??? Μπίλιες, σιαγόνες φυγοκεντρικου ακόμα κ σετ κεφαλής/αλλαγή πιστονιού? .... παραμένοντας στα 50cc δεν θα αλλάξει δραματικά κάτι...
ChaosDelusion Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Οχι ολα, καποια ναι.. Αλλα δεν αξιζει να δωσω χρηματα για κατι που δε θελω να κρατησω.. Σκεφτομουν οτι αφου θα μεινω σε 50αρι και τρωω την ταλαιπωρια, ας το κανω με στυλ τουλαχιστον επειδη εμφανισιακα σκουτερ και παπια δε μ αρεσαν ποτε..
TechnoState Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 ... δείχνεις να το έχεις αποφασίσει. Αν κ δεν είμαι λάτρης του είδους, άποψη μου είναι να οδηγείς κάτι που αρχικά σου αρέσει. Σίγουρα σε καμία περίπτωση η μηχανή, ασχέτως κυβικών, δεν έχει καμία σχέση με τα σκούτερ ούτε μαθαίνεις, με σκούτερ, να οδηγείς σωστά μηχανή..... Βέβαια κ στα δύο, θεωρώ ότι προϋπάρχει ανάλογη οδηγική παιδεία
ChaosDelusion Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δεν το εχω αποφασισει.. απωθημένο ειναι το τσοπερ, αλλα λογω διπλωματος δεν πηρα ποτε.. Το θεμα ειναι αν αξιζει να δωσεις το σκουτερ για να παρεις κατι αλλο στα ιδια κυβικα
TechnoState Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 ....για μένα όχι, δεν αξίζει. Απο glx πήγα σε astrea .... έτσι έμαθα εγώ τουλάχιστον. Μετά πέρασα σε symphony 50sr... άντεξα ένα μήνα...το έκανα 98cc... Μετά scarabeo 200ie... σχεδόν δύο χρόνια Μετά downtown 350 G5.... μπήκε πολύ χέρι (πολλές βελτιώσεις) Μετά Kawasaki eliminator κ honda bros (σχολεία κ οι δύο) Έπειτα TRK 502 ....κ τώρα tiger 800 Δεν μετάνιωσα για κανένα (λιγάκι για το sym μόνο)
DhZou Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Πραγματικά, δεν αξίζει. Βγάλε δίπλωμα και πάρε κανονική μηχανή. 1
bigoulas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 100% δεν αξίζει. Αναβάθμισε το δίπλωμα σου και πάρε κάτι που θα σου αρέσει πραγματικά!!! 11 ώρες πριν, TechnoState είπε Έπειτα TRK 502 ....κ τώρα tiger 800 TechnoState το TRK τι λέει από άποψη ποιότητας. Το βλέπεις να κρατάει στο χρόνο; Από προβλήματα σου έβγαλε τίποτα; Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από bigoulas
TechnoState Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @bigoulas...... Σχεδόν 10κ km απροβληματιστα! .... ήταν κ πρώτο χέρι κ του συμπεριφέρθηκα με το γάντι. Τρομερά ξεκούραστο για μεγάλες διαδρομές, πολύ καλή αίσθηση κ συμπεριφορά σε cruise modes (βαρύ κ καθόλου πρακτικό μέσα στην πόλη όμως... ειδικά αυτά τα κάγκελα: πολεμικό άρμα μέσα στο Κολοσσαίο φάση) .... τεράστια 50αρια, ανάποδα, μπροστά που σε γεμίζουν σιγουριά ... μπαίνεις με το μούτρο στην στροφή ή 0 σε κλειστά κομμάτια κ δεν το φοβάσαι, δεν βουλιάζει καθόλου, σου παρέχει σαφέστατη πληροφόρηση. Το μπροστινό φρένο, άγκυρα κανονική ...330mm η πλάκα νομίζω, διπιστονη απο την κάθε πλευρά.... για χωματακι το abs βγαίνει εντελώς.... επίσης εντελώς εντουραδικα σχαρακια, αν βγάλεις τα λάστιχα που έχουν από πάνω(είναι βιδωμενα για προστασία κ όχι κουμπωμενα). Επίσης πίσω, θα ήθελα μοχλικο... είναι απλά οκ η ανάρτηση, αν κ ρυθμίζεται ως προς την προφορτιση επαναφοράς δεν μπαίνει κ πολύ εύκολα χερουκλα εκεί μέσα. Σέλα ονειρική, pony express. To πίσω κομμάτι, ανοίγει οκ(μικρός έως καθόλου χώρος-ισα που χωρούσαν οι ECUs μου), αλλά κουμπώνει σχετικά δύσκολα, αν βρεις το γλυκό σημείο το άνοιξε-κλείσε είναι παιχνιδάκι... θέλει εξάσκηση όμως. Μεγάλη αυτονομία (20lt) κ οικονομική κατανάλωση (αν δεν είσαι "βαρυχερης") Overall, top-vfm το benelli.....στο χρόνο δεν ξέρω, έχει δύο χρόνια στην ελληνική αγορά μόνο.... Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι αυτό το πλαίσιο κ όλα τα περιφερειακά αντέχουν για 650-700cc κ πάνω κυβικά.... Το κυκλοφόρησε τόσο χαμηλά για να πιάσει την γκάμα των Α2 . Απο τα πιο πλήρη κ εξοπλισμένα της κατηγορίας, αν κ θα ήθελα ρυθμιζόμενο φερινγκ. Επίσης απο 8κ rpm ροπιαζει(στα χαρτιά λένε, παρακάτω-ισως εγώ να είμαι υπερβολικός) κ ακούγεται λιγάκι άγριο (επιτέλους) αλλά έχεις κραδασμούς (2κυλινδρο σε σειρά κ όχι κρος-πλέιν). Fyi: 182cm/81kg Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από TechnoState 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα