Προς το περιεχόμενο

Samsung ή......

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν βγάζω άκρη και θέλω βοήθεια για αγορά πριν το νέο έτος σε 55αρα

Ανάμεσα στις 7172 7093 και 7102 ποιά προτείνετε?

Ή σε αυτα τα λεφτά κάτι άλλο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

..... προσπαθώ να καταλάβω το μπάτζετ σου διότι η 7172 έχει σχεδόν 2πλασια τιμή απο τις 7093 κ 7102....

Σε lg έχεις κοιτάξει τπτ?

Edit: συγνώμη, κοίταζα σε 65" (7172) γι'αυτό κ είχα λάθος πληροφόρηση

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, TechnoState είπε

..... προσπαθώ να καταλάβω το μπάτζετ σου διότι η 7172 έχει σχεδόν 2πλασια τιμή απο τις 7093 κ 7102....

Σε lg έχεις κοιτάξει τπτ?

Edit: συγνώμη, κοίταζα σε 65" (7172) γι'αυτό κ είχα λάθος πληροφόρηση

Budget μέχρι 550 ευρώ.  Σε Lg διαβασα σε αυτά τα λεφτα δεν έχουν καλα panel

ειχα δει και την https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/191030-lg-55uk6200-55

Δημοσ.

... σφιχτό μπάτζετ που θέλει γενναίες υποχωρήσεις.

Έχεις δει απο κοντά την εικόνα των hisense??? (Μιας κ ποσταρες λινκ απο Κωτσο).

Δεν έχω άποψη για τον κατασκευαστή αυτό,  αλλά πιστεύω ότι πρέπει να τους ρίξεις μια ματιά...μου άφησε πολύ θετική εντύπωση 

Δημοσ.

Ποσταρα από Κωτσο λόγο ότι έχει stock έκθεση και μπορώ να δω λόγω ότι είμαι επαρχία. Hisense το καλοκαίρι είδα αλλά δεν με τράβηξε.σε τιμή δεν μπορώ να ανέβω άλλο και τριγυρίζω κάπου εκεί...

Δημοσ.

Τελικά αγόρασα την 7102 και μέχρι στιγμής έχω θετικές εντυπώσεις.Έχω μια ερώτηση μιας και δεν έχει Bluetooth μπορώ να συνδέσω κάποιο Keyboard με mouse ή ένα air controller με ενα bluetooth usb?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Εγω γιατι πιστευω οτι κανεις λαθος και εχει bluetooth

Χωρις να εχω samsung.ριξε μια ματια στο μενου που θα σου πω.πατα menu-system-input device manager

Δεν έχει.....

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα βλέπω ότι η Samsung χρησιμοποιεί σαν λογισμικό το tizen. Μπορούμε να περάσουμε εφαρμογές από εξωτερική πηγή εκτός από την κατηγορία της tv apps?

Δημοσ.
Στις 29/12/2018 στις 8:40 ΜΜ, Panoslam είπε

Τελικά αγόρασα την 7102 και μέχρι στιγμής έχω θετικές εντυπώσεις.Έχω μια ερώτηση μιας και δεν έχει Bluetooth μπορώ να συνδέσω κάποιο Keyboard με mouse ή ένα air controller με ενα bluetooth usb?

Φίλε @Panoslam, τι σε έκανε τελικά να επιλέξεις την 7102 έναντι της 7093? Ακολούθησες κάποιες ρυθμίσεις για σετάρισμα? Στο τηλεοπτικό σήμα πως πάει? Είμαι και εγώ μεταξύ των 2 για τους γονείς.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, ribo7 είπε

Φίλε @Panoslam, τι σε έκανε τελικά να επιλέξεις την 7102 έναντι της 7093? Ακολούθησες κάποιες ρυθμίσεις για σετάρισμα? Στο τηλεοπτικό σήμα πως πάει? Είμαι και εγώ μεταξύ των 2 για τους γονείς.

2 USB 3hdmi πήγα να την δω από κοντά μου άρεσε ήταν ετοιμοπαραδοτη και την πήρα. :)

Δημοσ.
Στις 4/1/2019 στις 12:06 ΠΜ, Panoslam είπε

Για να μην ανοίγω νέο θέμα βλέπω ότι η Samsung χρησιμοποιεί σαν λογισμικό το tizen. Μπορούμε να περάσουμε εφαρμογές από εξωτερική πηγή εκτός από την κατηγορία της tv apps?

http://www.tizenstore.com/main/getMain.as

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...