Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.Μετά από αναβάθμιση το pc μου έχει προβλήματα.πατάω το Μπουτόν ανάβουν και τα δύο λαμπάκια το πράσινο και το κόκκινο. Φορτώνει κανονικά ανέβει και η μπλε οθόνη κανονικά με τη motherboard για δευτερόλεπτα και σβήνει.νερά το απόλυτο μαύρο σκοτάδι στην οθόνη.Κατά την αναβάθμιση άλλαξαν τα  windows xp σε Windows 7 home premiumπου δεν είναι γνήσια και έχουν λήξει Το φόντο της οθόνης ένα μαύρο χάος πριν παρουσία στον τα όρο βήματα που σας περιγράφω.Το WiFi ξαφνικά απενεργοποιούν ταν,με αποτέλεσμα να μην έχω ίντερνετ και ας η μπάρα δεξιά κάτω στην οθόνη ήταν ενεργοποίηση. Αυτό το πρόβλημα ήταν έντονο κατά την προβολή videο όπου ξαφνικά εμφανίζονταν ο κύκλος της ανίχνευσης και τότε δεν μου έμεινε τίποτα άλλο από το να κάνω restart από το Μπουτάν του πύργου.Για αυτό επθιερή σα να κάνω έλεγχο σφάλματος και κατά κέρματα σμόκιν.Όταν την άλλη μέρα πήγα να ανάψω το pc δημιούργησε το πρόβλημα της να ύλης οθόνης. Στην αναβάθμιση μου έβαλαν Windows 7 home premium 64 bit, κάρτα μνήμης 4gb, σκληρό δίσκο toshiba 1 Tera.Mου το καθάρισαν και όλα πήγαιναν ρολόι μέχρι τη λήξη των windows. Δεν ξέρω πολλά οράματα από κομπιούτερ  και πανικό βοήθησα γιατί όλες τις συναλλαγές μου τις κάνω ηλεκτρονικά και είναι απαραίτητο εργαλείο στη δουλειά μου. Είναι κανένας ειδήμων να μου εξηγήσει τι φταίει και πως θα αποκατάσταση η βλάβη;  Ευχαριστώ και χρόνια πολλά.

Δημοσ.

Πάρε υδραυλικό να στο φτίαξει έτσι και αλλιώς όπως τα περιγράφεις είναι "κλασσική περίπτωση βλάβης"

Δημοσ.
Στις 1/1/2019 στις 5:13 ΜΜ, Acmilangr2 είπε

Μόνο ο αείμνηστος τσακωνας θα το έλυνε το πρόβλημα σου 

Ποιος τσακωνας.

Γκουσγκουνη θελει για ολα τα προβληματα του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...