Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, παιδια, φιλος θελει να αλλαξει τι δικη του 1060 και σκεφτομαι να του δωσω την gigabyte 1080 g1 gaming και να παρω μια 2070 μαλλον αυτη https://www.amazon.de/MSI-GeForce-RTX2070-Armor-Schwarz/dp/B07HFLS65D/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1545936405&sr=8-1&keywords=2070

αξιζει να κανω μεταβαση ή να περιμενω την επομενη σειρα καρτων? 

να σημειωσω οτι δεν παιζω παρα ελαχιστα, μονο σε vr , απλα θελω αυτες οι λιγες ωρες που παιζω να ειμαι κομπλε, χωρις να δωσω ενα σκασμο λεφτα. σε 2080 δεν παω με τπτ, τη θεωρω πολυ ακριβη γιαυτο που κανω εγω τουλαχιστον

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, demmian είπε

καλησπερα, παιδια, φιλος θελει να αλλαξει τι δικη του 1060 και σκεφτομαι να του δωσω την gigabyte 1080 g1 gaming και να παρω μια 2070 μαλλον αυτη https://www.amazon.de/MSI-GeForce-RTX2070-Armor-Schwarz/dp/B07HFLS65D/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1545936405&sr=8-1&keywords=2070

αξιζει να κανω μεταβαση ή να περιμενω την επομενη σειρα καρτων? 

να σημειωσω οτι δεν παιζω παρα ελαχιστα, μονο σε vr , απλα θελω αυτες οι λιγες ωρες που παιζω να ειμαι κομπλε, χωρις να δωσω ενα σκασμο λεφτα. σε 2080 δεν παω με τπτ, τη θεωρω πολυ ακριβη γιαυτο που κανω εγω τουλαχιστον

αμα δεν εχεις θεμα μη το κανεις ειναι η γνωμη μου. επισης αμα θες να αναβαθμισεις, εχεις κοιταξει για τιμες σε καινουργιες ή μεταχειρισμενες 1080ΤΙ? νομιζω ειναι καλυτερες της 2070 και λογικα θα τις βρισκεις στα ιδια λεφτα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η αληθεια ειναι δεν εχω θεμα προς το παρον, αλλα σκεφτηκα με την ευκαρια να δωσω την παλια και να παρω με σχετικα μικρη διαφορα πιο νεο μοντελο.

για 1080τι κατω απο 650 δεν βλεπω πουθενα. οποτε και ειναι μεγαλη η διαφορα

Επεξ/σία από demmian
Δημοσ.

Όπως είσαι κάτσε. Δεν αξίζουν 100+ ευρώ έχεις καλή υλοποίηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...