nickpaokgr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, ψαχνω μηχανη espresso και μυλο κοπης κοντα στο 100 μαζι ν βγαινουν. Ψαχνω για κατι φθηνο για το σπιτι. Ειδα κατι arielli 130,150 και 190. Δεν ξερω τι να επιλεξω. Επισης για τον μυλο, ειδα και με 15 ευρο ηλεκτρικους, θα κανουν την δουλεια τους? ευχαριστω πολυ Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2018 από nickpaokgr
NikosKallithea Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, nickpaokgr είπε μηχανη espresso και μυλο κοπης κοντα στο 100 Με αυτα το χρήματα ούτε γουδι δεν παίρνεις οχι μύλο κοπης και μηχανη 2
nickpaokgr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Με αυτα το χρήματα ούτε γουδι δεν παίρνεις οχι μύλο κοπης και μηχανη ναι οκ, εγω απλα ρωταω για κατι οικονομικο οπως μια αριελι, κανα χρηστη που ν εχει παρει και ν μ πει εμπειρια του. γιατι δεν παιρνεις την ειρωνια σου και ν πας σε αλλο thread?
The_Judas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Την arielli 150 έχω εγώ όπως και αρκετοί ακόμη και κάνει μια χαρά την δουλειά της. Σε αυτά τα χρήματα παίρνεις και ένα μύλο Delonghi KG79 και είσαι οκ για τα δεδομένα σου.
marios28 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, nickpaokgr είπε Καλησπερα, ψαχνω μηχανη espresso και μυλο κοπης κοντα στο 100 μαζι ν βγαινουν. Ψαχνω για κατι φθηνο για το σπιτι. Ειδα κατι arielli 130,150 και 190. Δεν ξερω τι να επιλεξω. Επισης για τον μυλο, ειδα και με 15 ευρο ηλεκτρικους, θα κανουν την δουλεια τους? ευχαριστω πολυ Δεν υπάρχει μύλος κάτω από 150-200 ευρώ. Όλοι θα σου κάνουν χειρότερο (έως απαράδεκτο) κόψιμο από τα πακέτα με αλεσμένο καφέ. Τσάμπα λεφτά θα δώσεις. Καφετιέρα θα βρεις οικονομική με μέτρια απόδοση, αλλά ξεχνάς το αφρόγαλο (αν θες καπουτσίνο). 2
xxaris Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, nickpaokgr είπε Καλησπερα, ψαχνω μηχανη espresso και μυλο κοπης κοντα στο 100 μαζι ν βγαινουν. Ψαχνω για κατι φθηνο για το σπιτι. Ειδα κατι arielli 130,150 και 190. Δεν ξερω τι να επιλεξω. Επισης για τον μυλο, ειδα και με 15 ευρο ηλεκτρικους, θα κανουν την δουλεια τους? ευχαριστω πολυ Έχω αυτήν https://www.e-shop.gr/kafetiera-espresso-arielli-km-190bs-p-HAP.105211 κανένα 6μηνο περίπου και είναι μια χαρά για τα 40€ που είχα δώσει (σε crazy Sundays), αν εξαιρέσεις την ποιότητα κατασκευής της. Πλούσιο καϊμάκι και αρκετά γευστικός καφές, ειδικά αν είναι φρεσκοκομμένος βγάζει πολύ ωραίο και έντονο άρωμα! Πριν είχα μια izzy που την είχα αγοράσει στην διπλάσια τιμή, βγήκε off στο 8μηνο και δεν έβγαζε το καϊμάκι που βγάζει αυτή. Μυλο κοπής δεν έχω, προτιμώ να αγοράζω ετοιμο κομμένο τον καφέ ή συσκευασία από σούπερ μάρκετ. Ο αδελφός μου έχει την 150bs πάνω από 3 χρόνια και του έχει βγει πολύ αξιόπιστη. Όμως συγκρίνοντας την με τη δικιά μου έχω την αίσθηση ότι βγάζει λιγότερο καϊμάκι.
nickpaokgr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 εκτος απο τις αριελι ειδα και μια delonghi ec151 που εχει καλα σχολια, την εχει κανεις να μου πει καμια γνωμη? οσο για μυλο ειδα αυτον της delonghi , kg79 , και ειδα οτι μπορεις να τον κανεις ν κοβει πιο καλα, τον μομταρεις. αρα για μυλο απο οτι καταλαβα θα παω σε αυτον.
nickpaokgr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 28/12/2018 στις 8:22 ΠΜ, The_Judas είπε Την arielli 150 έχω εγώ όπως και αρκετοί ακόμη και κάνει μια χαρά την δουλειά της. Σε αυτά τα χρήματα παίρνεις και ένα μύλο Delonghi KG79 και είσαι οκ για τα δεδομένα σου πειρα την 150 τελικα, συμπαθιτικο καφεδακι, βεβαια θα δοκιμασω και αλλες μαρκες. ηθελα να σε ρωτισω, αναμεσα απο εκει που βαζεις τον καφε(το δοχειακι με τις τρυπουλες) και το portafilter επρεπε να εχει κατι σαν ελλατιριο? γιατι δεν εχει κτ εμενα. Ποια η χρησιμοτιτα απο εκεινο που σικωνετε απο την λαβη του portafilter και κραταει το καλαθακι ? μονο για οταν το χτυπας για να φυγει ο καφες υπαρχει? ευχαριστω Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από nickpaokgr
The_Judas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Εγώ το χρησιμοποιώ για την μεταφορά του γεμάτου portafilter προς τον καλαθάκι με τα σκουπίδια! Την delonghi ec151 την είχα παλιά. Δεν προσφέρει τίποτα καλύτερο από την αριέλι. Μου χάλασε κιόλας μετά από 2.5 χρόνια. Για μύλο δεν έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά ο KG79 έχει καλές κριτικές. Αν θέλεις δοκίμασε πρώτα να αγοράσεις φρεσκοαλεσμένο και να δεις αν στην μηχανή αυτή σου φαίνεται κάποια διαφορά στην γεύση. Επίσης ίσως χρειστεί να βρεις unpressurized portafilter αν έχεις αλεσμένο καφέ.
kostasbm Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 o μυλος ειναι ενα σοβαρο εργαλειο γιαυτο και ειναι λιγο ακριβοι....γνωμη μου μη παρεις αλλα οταν ψωνιζεις αλεσε στο καταστημα τοσο οσο χρειαζεσαι για μια εβδομαδα και να εχεις το αναλογο κουτι αποθηκευσης ..οσο στεγανο τοσο καλυτερα για να μπαινει και ψυγειο 1
nickpaokgr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, The_Judas είπε Εγώ το χρησιμοποιώ για την μεταφορά του γεμάτου portafilter προς τον καλαθάκι με τα σκουπίδια! Την delonghi ec151 την είχα παλιά. Δεν προσφέρει τίποτα καλύτερο από την αριέλι. Μου χάλασε κιόλας μετά από 2.5 χρόνια. Για μύλο δεν έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά ο KG79 έχει καλές κριτικές. Αν θέλεις δοκίμασε πρώτα να αγοράσεις φρεσκοαλεσμένο και να δεις αν στην μηχανή αυτή σου φαίνεται κάποια διαφορά στην γεύση. Επίσης ίσως χρειστεί να βρεις unpressurized portafilter αν έχεις αλεσμένο καφέ. 2 ώρες πριν, kostasbm είπε o μυλος ειναι ενα σοβαρο εργαλειο γιαυτο και ειναι λιγο ακριβοι....γνωμη μου μη παρεις αλλα οταν ψωνιζεις αλεσε στο καταστημα τοσο οσο χρειαζεσαι για μια εβδομαδα και να εχεις το αναλογο κουτι αποθηκευσης ..οσο στεγανο τοσο καλυτερα για να μπαινει και ψυγειο τι εχετε να μου προτεινετε απο καφε? ο quality oro απο lavazza παντως ειναι πολυ καλος, και τν πειρα και αλεσμενο απο σουπερ, τν χρησημοποιουσα στν στρατο στο κυλικειο μας(αλλα σε κοκκους εκει και με αυτοματη μηχανη των 700 ευρω, gaggia syncrony) αλλα και κομμενος τιμιος. απο καπιο γνωστο μαγαζι . π.χ. coffe island η espresso world ενοω τι εχετε να προτεινετε και σε κοψιμο και σε ποικιλια. ευχαρισρω παντως για τν βοηθεια μεχρι τωρα
kostasbm Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 οτι και να σου πω θα ειναι υποκειμενικο η μανα απο τα 18ης δουλευε σε εσπρεσσο μπαρ εξωτερικο και οταν παμε για καφε τωρα που ειναι 80 ακουω τις κριτικες της ,στο σπιτι μας εδω εχουμε μια κλασσικη ιταλικη gaggia ,Αυστραλια μια παλια επαγγελαμτικη 2 θεσεων με μοχλο (40 ετων και συνεχιζει) το μαγαζι δουελευε πολυ καφε απο πουερτο ρικο και παναμα......ομως ειχαν καποια αλλα αλεσματα αραβικα συνηθως που εριχναν καποιες αναλογιες για να δωσουν αρωματα ενα σου λεω οτι ο καλος καφες ειναι ακριβος μπορει να φτασει και 80 ευρω το κιλο...γιαυτο εγκρατεια και καλα ψαξιματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα