gkoumplias Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας. έχω ένα ford fiesta του 2005 Θα ήθελα την βοήθεια σας πάνω σε ένα τεχνικό πρόβλημα που έχω. δοκίμασα να βάλω ένα after market κεντρικό κλείδωμα μόνος μου. βρήκα τα δυο καλώδια στην κεντρική πλακέτα κάτω από το τιμόνι που κλειδώνουν την αριστερή και την δεξιά πόρτα με γείωση στην δεύτερη φύσα όπως κοιτάς από αριστερά και εδώ έκανα την βλακεία να δώσω στο ένα γειώσει και στο άλλο ρεύμα με αποτέλεσμα να κάνουν έναν σπινθήρα και να σταματήσει να δουλεύει το κεντρικό κλείδωμα και το κουμπί που ανοίγει το πορτμπαγκάζ από μέσα. δεν έκαψε καμία ασφάλεια πουθενά. ούτε αυτήν που δείχνει το σχεδιάγραμμα του αυτοκίνητου ότι είναι για το κεντρικό κλείδωμα. το πήγα σε ένα μάστορα την επόμενη ημέρα μου το έκανα να δουλεύει μόνο με το after marker κεντρικό κλείδωμα αλλά από εκεί και πέρα κλειδώνει μόνο χειροκίνητα μια μια πόρτα και δεν έχει φωτισμό το κουμπί του πορτμπαγκάζ όταν ανοίγω τα φώτα αλλά ούτε και δουλεύει το κουμπί όταν το πατάω όπως έκανε παλιά. μάστορας μου είπε ότι είτε έκαψα την πλακέτα του κεντρικού κλειδώματος είτε τις "κλειδαριές". βρήκα μια άλλη πλακέτα από ebay με κωδικό 4S6T-15K600-BB σαν αυτή που φοράω την έβαλε πάνω αλλά και πάλι τίποτα. η επομένη εκτίμηση είναι πως έχω κάψει όλες τις κλειδαριές μου θα μπορούσατε να μου πείτε αν γνωρίσετε τι ακριβώς μπορεί να έγινε, τι μπορεί να φταίει. η πως να ενεργήσω. θα μπορούσατε να με ενημερώσετε με ποιο κωδικό θα πρέπει να τις αναζητήσω σε μεταχειρισμένες κάθε βοήθεια σας θα ήτανε πολύτιμη
nick#18 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Θα μπορουσε και πλακετα.. οι κλειδαριες δυσκολα θα ελεγα. Αφου ομως δοκιμασες και με νεα και δεν εκανε τιποτα βεβαιώσου πως το καλωδιο που την τροφοδωτει εχει ρευμα.. Αν δεν φερνει ειναι ασφαλεια που μαλλον δε βρεθηκε.. Σε μια περιπτωση αντιστοιχη ας πουμε απο ενα fiat stilo, για καποιο λογο ειχε φυγει απο τη θεση της η επαφη της ασφαλειοθηκης. Δεν εκανε καλη επαφη και δεν επαιζε.. Δες και εκει αν ειναι ολα στη θεση τους σωστα..
gkoumplias Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 nick#18 σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Η ασφάλεια έχει κανονικά ρεύμα. το πήγα και σε δεύτερο μάστορα σήμερα και αφού έβαλε την καινουργια πλακέτα μου είπε ότι έχω κάψει την εντολή για να ανοίγουν η πορτες η εντολή που δύνη η μάστερ κλειδαριά γεια ανιξει το αυτοκίνητο. παράγγειλα μια μεταχειρισμενη κλειδαριά οδηγού για να δοκιμάσω όπως μου είπανε και η δυο. άλλα με προβληματιζει με το after market κεντρικό κλειδωμα πώς κλειδωνουν και ξεκλειδώνουν όλες μια χαρά???
gkoumplias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 παιδιά γνωρίζει κανείς αν η κεντρική πλακέτα gem προγραμματιζεται??? και αν ναι πως το αυτοκίνητο μου δεν έχει τηλεχειρισμό
kasid Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Φίλε gkouplias καλησπέρα έχω κάνει ακριβώς το ίδιο όπως και εσει σε ένα ford fiesta του 2003 και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αν βρεις τι έχουμε κάψει και σου είναι εύκολο απάντησε μου να το λύσω και εγώ γιατί δεν μπορώ να βρω άκρη ευχαριστώ...
kasid Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Στις 12/12/2019 στις 12:51 ΜΜ, kasid είπε Φίλε gkoumplias καλησπέρα έχω κάνει ακριβώς το ίδιο όπως και εσει σε ένα ford fiesta του 2003 και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αν βρεις τι έχουμε κάψει και σου είναι εύκολο απάντησε μου να το λύσω και εγώ γιατί δεν μπορώ να βρω άκρη ευχαριστώ... 2 λεπτά πριν, kasid είπε Στις 12/12/2019 στις 12:51 ΜΜ, kasid είπε
bini88 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, επδ έχω κ εγώ τ ίδιο προβλημα σ focus 2000, μήπως βρηκατε πιο είναι τ προβλημα τλκ.. ευχαριστώ..!!! Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2020 από bini88
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα