Plg5454 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Για κάποιο λόγο δεν δινει σημα καθόλου στην οθόνη μου τι φταίει Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??
cpc464 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα Γράψε τι εξαρτήματα έχει το pc αν γνωρίζεις, επίσης τι ενοείς δεν δίνει σήμα?, δουλεύει ο πύργος αλλά όχι η οθόνη?.
Plg5454 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Gigabyte ultra durable ga970ad3 socket am3+ επεξεργαστή AMD fx 4100 τροφοδοτικό hec 450 watt με πιστοποίηση σκληρό wd black 250 GB κάρτα γραφικών nvidia geforce 710 1 GB νομίζω και ανοιγει ο πύργος Αλλά δεν έχω σημα
manolis940 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, Plg5454 είπε Gigabyte ultra durable ga970ad3 socket am3+ επεξεργαστή AMD fx 4100 τροφοδοτικό hec 450 watt με πιστοποίηση σκληρό wd black 250 GB κάρτα γραφικών nvidia geforce 710 1 GB νομίζω και ανοιγει ο πύργος Αλλά δεν έχω σημα Αν και δεν είσαι πολύ λεπτομερής θα σου πρότεινα αρχικά να μας δώσεις τις εξής πληροφορίες. Το δεν δίνει σήμα σημαίνει ότι η οθόνη γράφει no signal ή κάτι παρόμοιο; Αν ναι δοκίμασε να ελέγξεις τα απλά όπως για παράδειγμα το καλώδιο αν έχει κουμπώσει καλά ή αν όντως δουλεύουν σωστά. Αν δεις ότι δεν δουλεύουν θα πρέπει να δοκιμάσεις μια άλλη κάρτα γραφικών. Στην περίπτωση τώρα που η οθόνη σου μένει μαύρη την ώρα που ξεκινάει και ανάβει ίσα ίσα ο φωτισμός της τότε είναι πιο περίπλοκο το ζήτημα. Μπορεί να φταίει ram ο επεξεργαστής και η ίδια η μητρική. Δοκίμασε αν θες για αρχή να βγάλεις μία μία τις μνήμες ram και τοποθέτησε τες και σε άλλα slots και πες μας αν είδες άσπρη μέρα. Περιμένουμε πιο ακριβή ορισμό για το δεν παίρνει σήμα
cpc464 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Σου κάνει το ηχειάκι κάποιον ήχο?,αν ναι τι κάνει?,πχ κάνει 1 μακρύ μπιμπ και ένα κοντό?, βέβαια υπάρχει περίπτωση να μήν έχεισ κάν ηχειάκι.
LeonV12 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, Plg5454 είπε Γράφει χωρίς σημα Αν εχει δευτερη θυρα hdmi η οθονη δοκιμασε τη,αλλιως βαλτη στο dvi.Αν σου δουλεψει με το dvi κανε το εξης.Βγαλε απο το ρευμα την οθονη και το καλωδιο απο την καρτα γραφικων,βαλε το καλωδιο ξανα πανω ανοιξε τον υπολογιστη και στη συνεχεια το μονιτορ.Εχει σημασια να ανοιξεις το μονιτορ αφου ξεκινησει ο υπολογιστης και καλο θα ηταν να περιμενεις στο περιπου μεχρι να μπει στα windows και μετα να το ανοιξεις.Τι windows εχεις;
Crybal Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Αν λεεί χωρισ σημα είναι σαν να μην βλεπει την κάρτα καθόλου.Οποτε δοκίμασε άλλες θυρες και άλλα καλώδια.Επίσης εαν μπορείς κάνε ενα reset στην μητρική με το jumper και βγαλε και ξαναβαλε την κάρτα γραφικών.Τσεκαρε και την τροφοδοσια της καρτας.
LeonV12 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Crybal είπε Αν λεεί χωρισ σημα είναι σαν να μην βλεπει την κάρτα καθόλου.Οποτε δοκίμασε άλλες θυρες και άλλα καλώδια.Επίσης εαν μπορείς κάνε ενα reset στην μητρική με το jumper και βγαλε και ξαναβαλε την κάρτα γραφικών.Τσεκαρε και την τροφοδοσια της καρτας. Ειχα το ιδιο προβλημα με μια οθονη και τελικα για καποιο λογο ειχαν φαει κολλημα τωρα ειτε τα windows ειτε οι drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα