Ralfgiorgos2 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα στο φόρουμ και χρόνια πολλά. Έχω να κάνω ένα παράπονο για όσους θέλουν να πουλήσουν τα κινητά του τίτλου. Όταν ένα τηλέφωνο καινούργιο κοστίζει 1100€ είναι απαράδεκτο να το ζητάτε 1000€ μεταχειρισμενο. Όταν κοστίζει καινούργιο 1000 € είναι απαράδεκτο να το ζητάτε 900_950€ είπαμε ότι τα iPhone είναι υπερτιμημένα αλλά όχι και έτσι ρε παιδιά. Sorry για το ρε. Και τα δικά μας ακριβά τα πληρώσαμε και τα ζητάμε τουλάχιστον 250€ κάτω. Έλεος με τα iPhone. Ευχαριστώ πολύ και ζητώ συγνώμη αν ενόχλησα κάποιους.
mphxths Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Καλωσηρθες στον πλανητη Γη και ελα να μαθουμε μια νεα εννοια , την εννοια της ελευθερης αγορας.Οσο και να μας ποναει που μας λειπουν λεφτα , οποιοσδηποτε μπορει να πουλαει οτιδηποτε σε ο,τι τιμη του ρθει στο κεφαλι. Αν βρεθει οντως αγοραστης για να το αγορασει αυτο το κατι , ειναι συναρτηση πολλων παραγοντων οπως , ποσο σχετικος με το αντικειμενο και τις τιμες της αγορας ειναι , ποσο πολυ το θελει , ποσο ευκολα μπορει να το βρει εκει που βρισκεται , ποσο πλουσιος και στα @@ του ειναι , τι θελει να το κανει το αντικειμενο μετα την αγορα του κλπ κλπ κλπ. Αρα ειτε θελησες να παρεις τα εν λογω κινητα και δεν βγαινει το μπατζετ ειτε πας να πουλησεις τα δικα σου και σου χαλανε την πιατσα οι αλλοι ... τι απο τα 2 ? 1
Ralfgiorgos2 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Σε ευχαριστώ πολύ για την άποψή σου στον προβληματισμό μου.
Comic maniak Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Απλη απαντηση, μην τα αγοραζεις. Ευτυχως ή δυστυχως ζουμε σε μια καπιταλιστικη κοινωνια. Δεν τον νοιαζει τον αλλο αν εσυ εχεις λεφτα. Μπορει να πουλησει και μια τσιχλα 2000€ αν θελει. Το θεμα ειναι ποσο εξυπνος....ή χαζος ειναι ο αγοραστης. 1
Netr0nic Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, Comic maniak είπε Απλη απαντηση, μην τα αγοραζεις. Ευτυχως ή δυστυχως ζουμε σε μια καπιταλιστικη κοινωνια. Δεν τον νοιαζει τον αλλο αν εσυ εχεις λεφτα. Μπορει να πουλησει και μια τσιχλα 2000€ αν θελει. Το θεμα ειναι ποσο εξυπνος....ή χαζος ειναι ο αγοραστης. Με κάλυψες πλήρως, έτσι ακριβώς!
Comic maniak Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 50 λεπτά πριν, Netr0nic είπε Με κάλυψες πλήρως, έτσι ακριβώς! Μυριζω σαρκασμο...αλλα παρακαλω 😂😂.
Netr0nic Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Comic maniak είπε Μυριζω σαρκασμο...αλλα παρακαλω 😂😂. 😊 πραγματικά με κάλυψες, κάτι παρόμοιο σκεφτόμουν να απαντήσω. Έτσι είναι καλώς ή κακώς! Αυτό τα λέει όλα: "Μπορει να πουλησει και μια τσιχλα 2000€ αν θελει. Το θεμα ειναι ποσο εξυπνος....ή χαζος ειναι ο αγοραστης." 1
Comic maniak Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Netr0nic είπε 😊 πραγματικά με κάλυψες, κάτι παρόμοιο σκεφτόμουν να απαντήσω. Έτσι είναι καλώς ή κακώς! Αυτό τα λέει όλα: "Μπορει να πουλησει και μια τσιχλα 2000€ αν θελει. Το θεμα ειναι ποσο εξυπνος....ή χαζος ειναι ο αγοραστης." Λαθος μου τοτε. Συγνωμη . 1
Ralfgiorgos2 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Άρα το insomnia κατάντησε ένα ιντερνετικο μαγαζί με έξυπνους πωλητές και χαζούς αγοραστές. Μια χαρά μάς βρίσκω. Στις 27/12/2018 στις 8:33 ΜΜ, mphxths είπε Καλωσηρθες στον πλανητη Γη και ελα να μαθουμε μια νεα εννοια , την εννοια της ελευθερης αγορας.Οσο και να μας ποναει που μας λειπουν λεφτα , οποιοσδηποτε μπορει να πουλαει οτιδηποτε σε ο,τι τιμη του ρθει στο κεφαλι. Αν βρεθει οντως αγοραστης για να το αγορασει αυτο το κατι , ειναι συναρτηση πολλων παραγοντων οπως , ποσο σχετικος με το αντικειμενο και τις τιμες της αγορας ειναι , ποσο πολυ το θελει , ποσο ευκολα μπορει να το βρει εκει που βρισκεται , ποσο πλουσιος και στα @@ του ειναι , τι θελει να το κανει το αντικειμενο μετα την αγορα του κλπ κλπ κλπ. Αρα ειτε θελησες να παρεις τα εν λογω κινητα και δεν βγαινει το μπατζετ ειτε πας να πουλησεις τα δικα σου και σου χαλανε την πιατσα οι αλλοι ... τι απο τα 2 ?
mphxths Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, Ralfgiorgos2 είπε Άρα το insomnia κατάντησε ένα ιντερνετικο μαγαζί με έξυπνους πωλητές και χαζούς αγοραστές. Μια χαρά μάς βρίσκω. Γιατι το ινσομνια απαρτιζεται απο μελη που ζουν σε καποια παραλληλη διασταση ?Απο καποιο αλλο ειδος που δεν λενε ψεματα ?Που δεν προσπαθουν να εξαπατησουν τους αλλους?Ερχονται απο εναν κοσμο αγγελικα πλασμενο?Αυτο πιστευεις? Το "παραπονο" που εξεφρασε ο TS αφορα ενα φαινομενο που παρατηρειται ΠΑΝΤΟΥ.Οπουδηποτε υπαρχει συναλλαγη ...Ειτε μιλαμε για μικρες αγγελιες ειτε σε καταστημα ειτε σε λαικη αγορα. Σε καποια ειδη "αγορων" επεμβαινει το κρατος και βαζει πλαφον γιατι πρεπει να το κανει .Σε ολα τα υπολοιπα ισχυει ο νομος της αγορας και της ζητησης.Οσο και αν μας αρεσει ή δεν μας αρεσει. Οταν πουλιεται η ταμπακιερα του Καποδιστρια 80.000 ευρω , το θεωρεις φυσιολογικο?Τι θεωρειται φυσιολογικο σε μια δοσοληψια στην τελικη?Στο πρωτο μου ποστ ανελυσα επιγραμματικα αλλα "to the point" καποιους παραγοντες που επηρεαζουν την τιμη ενος προιοντος και την διαθεση καποιου αγοραστη να την αποδεχτει ή μη.Τι περισσοτερο να ειπωθει δηλ? Απορω αν καποιοι γεννηθηκατε χτες με αυτα που λετε και παραπονιεστε...
Fulgore Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Γενικα μιλωντας παιζουν πολλα ρολο σε μια αγγελια. Παιζει ρολο προφανως η ιδια η κατασταση του κινητου,το καταστημα αγορας(σε περιπτωση βλαβης),τα αξεσουαρ που δινονται(θηκες/τζαμακια/κουτι και περιεχομενα) μαζι και φυσικα ποσο καιρο το εχει ο αλλος το κινητο μεταχειρισμενο. Το Iphone XS max για παραδειγμα βλεπω ξεκιναει απο τα 1140ευρω.Αν βαλουμε μεσα τζαμακι και θηκη για παραδειγμα φτανει τα 1170 -1180 χοντρικα. Αν μαλιστα δεν ειναι και αρκετο καιρο χρησιμοποιημενο(πχ κατω απο 1 μηνα)μια χαρα τιμη ειναι τα 1000ευρω πχ γενικα μιλωντας παντα. Και σε ebay αν δεις ή σε αγγελιες απο facebook μην νομιζεις οτι ο αλλος θα τα χαρισει γιατι ως γνωστον η νοοτροπια των περισσοτερων παγκοσμιως ειναι να αγοραζουν πολυ φθηνα το μεταχειρισμενο αλλα οταν ειναι να το πουλησουν να το πουλανε οσο πιο ακριβα μπορουν για να εχουν το μεγιστο κερδος.
mphxths Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Aν παρω το iphone xs max που το εχω πληρωσει π.χ. 1140 ευρω και παω στην Ουακαντα που δεν κυκλοφορει ΚΑΘΟΛΟΥ εκει , το δει η αδελφη του black panther και κατουρηθει απο την χαρα της και μου πει "ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ".Θα της πω ,"οκ , 5.000 ευρω και φθηνα που στο δινω, μεσα μπαινω".Ερχεται ο black panther που του τρεχουν τα λεφτα απο τα αυτια , βλεπει την αδελφη του με καταθλιψη που δεν μπορει να πληρωσει το κινητο , της το παιρνει μου δινει και 1000ευρω μπουρμπουαρ και ολοι ειμαστε ευτυχισμενοι. Καθιστε και φιλοσοφιστε πανω στα υπογραμμισμενα και παμε παρακατω με την ζωη μας.
Ralfgiorgos2 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Φιλαράκια μου καλά. Αδέρφια μου. Δεν έπεσα από τον Άρη!!!! Ούτε είμαι εκτός αγοράς. Ούτε ζω σε κόσμο αγγελικά πλασμενο. Ελεύθερος επαγγελματίας είμαι και ξέρω πως δουλεύει η αγορά. Εγώ απλά απλούστατα είπα ότι φτιάχτηκε ένα σαιτ για να γλυτώσουμε υποτίθεται τους μεσάζοντες πού βλέπουν το δικό μάς για μπακιρι και το δικό τους χρυσό. Αν είναι να κάνουμε και μεταξύ μας το ίδιο δεν έχει νόημα να χρησιμοποιήσουμε το σαιτ πάμε στο κοντινότερο μαγαζί μεταχειρισμενων και κάνουμε την δουλειά μας. Στο μαγαζί τουλάχιστον ξέρεις ότι υπάρχουν και έξοδα. Και πάλι αυτό δεν δικαιολογεί την αισχροκερδια. Παράδειγμα προς αποφυγή είναι το car. Όταν πριν κάνα χρόνο έμπενες μέσα έβρισκες τα πάντα και σε λογικές τιμές. (ΓΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΈΣ ΜΕΤΑΞΎ ΜΑΣ) Και σήμερα αν μπεις έχει γεμίσει εμπόρους και τιμές κατάστηματων. Εγώ δεν πρόκειται να αλλάξω το σύστημα ούτε μπορώ να το διορθώσω απλώς έκανα ένα παράπονο.
mphxths Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Ralfgiorgos2 είπε Εγώ απλά απλούστατα είπα ότι φτιάχτηκε ένα σαιτ για να γλυτώσουμε υποτίθεται τους μεσάζοντες πού βλέπουν το δικό μάς για μπακιρι και το δικό τους χρυσό. Δεν νομιζω να φτιαχτηκε το σαιτ για αυτον τον σκοπο.Το σαιτ ειναι τεχνολογικο φορουμ/portal.Να ενημερωνεται ο κοσμος για τεχνολογικα προιοντα και νεα και να συζητανε επ'αυτων και αλλων θεματων στο φορουμ. Οι αγγελιες ειναι ενα παραπλευρο κομματι.Δεν ειναι η καρδια του σαιτ.Αν ισχυει κατι διαφορετικο ας με διαφωτισει καποιος. Δεν ειναι ενα σαιτ που μαζευτηκε η παλιοπαρεα των τεχνολογικα ενημερων ανθρωπων για να κανουν "αξιοκρατικες" δοσοληψιες.Αυτος που θελει να κανει την αρπαχτη ή να πουλησει σε τιμες αισχροκερδιας μπορει να το κανει.Για αυτο εχει μπει και συστημα αξιολογησης οπως σε ολα τα σοβαρα σαιτ δοσοληψιων (amazon , ebay, κλπ) ωστε να προστατευεται καποιος απο τους "απατεωνες".Η αισχροκερδια δεν ειναι απατεωνια ομως.Ειναι τροπος σκεψης και αντιμετωπισης μιας συναλλαγης.Απο ενα σημειο και μετα μπαινει στο παιχνιδι η κοινη λογικη του αγοραστη για το αν μια πωληση ειναι σωστη , λαθος , αισχροκερδης κλπ.Δεν πρεπει να επαναπαυεται στο γεγονος οτι ειμαστε στο ινσομνια και ολοι εδω μεσα ειναι αγγελουδια.Επουδενι. Οσο βρισκομαι στον πλανητη Γη , ουτε το πουλι μου δεν εμπιστευομαι τα βραδια που κοιμαμαι... Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από mphxths
Fulgore Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Το θεμα ειναι οτι καλως ή κακως ετσι εχει η κατασταση στα κινητα και ειδικα στις καινουργιες ναυαρχιδες. Δεν προκειται να αλλαξει κατι και που ανοιξες το εν λογω θεμα να πεις την γνωμη σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα