Netr0nic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, saruman123 είπε Είναι συγκεκριμένα καταστήματα. Τα στάνταρ YouHou.gr & Mygad έχουν διετή εγγύηση καταστήματος με δικό τους service . Τα άλλα καταστήματα έχουν ένα χρόνο εγγύηση καταστήματος και επειδή δεν έχουν δικό τους service το στείλουν Κίνα. Αν το πάρεις από μεγάλη αλυσίδα (π.χ Κωτσόβολο, πλαίσιο κλπ) έχεις διετή επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας που είναι η Info Quest. Αλλά το κακό είναι ότι πληρώνεις "καπέλο" 50€+ Δεν είχα ιδέα! Ευτυχώς μου έκοψε να σε ρωτήσω... Θα έπαιρνα απ όπου να ναι τώρα και θα νόμιζα τα δικά μου όσον αφορά την εγγυση. Έχεις πάρει μήπως από αυτά τα μαγαζιά? Έχουν καλό service ως καταστήματα η πέφτουν τσεκουριές?
SeNNinhA Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, KRITH είπε Εάν ακολουθήσετε το νήμα της συζήτησης θα δείτε ότι απαντώ σε μια πρόταση που εγώ έχω κάνει ,με υποκειμενικα κριτήρια. Και ούτε απάντησα στην κρίση του κυρίου που είπε ότι δεν αξίζουν τα χρήματα του κόστους αγοράς, παρά μόνο δικαιολόγησα την πρόταση μου. Δεν απαντατε στην απλουστατη ερωτηση που εκανα ωστε ο ενδιαφερομενος να αποκτησει συνολικη αποψη ομως. Γιατι να αγορασει καποιος κατι πιο ακριβο. Τι του προσφερει περισσοτερο για να δικαιολογηθουν τα παραπανω χρηματα; Για να το θεσω με αλλον τροπο το ιδιο ερωτημα. 1 ώρα πριν, ad276 είπε Μην δινεις σημασια σε τουτον εδω.Προσπαθει να "πλασαρει" τα δικα του και διαφωνει με οποιονδηποτε εχει διαφορετικη γνωμη.Οι ταμπελες που λενε samsung,sony,nokia δεν υπαρχουν στο λεξιλογιο του....... Σε αγνοω. Εχεις κατι να προσφερεις στο ποστ εκτος απο το να ασχολεισαι μαζι μου ή θα το χαλασεις και αυτο κατα την προσφιλη σου συνήθεια; 1
saruman123 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, Netr0nic είπε Δεν είχα ιδέα! Ευτυχώς μου έκοψε να σε ρωτήσω... Θα έπαιρνα απ όπου να ναι τώρα και θα νόμιζα τα δικά μου όσον αφορά την εγγυση. Έχεις πάρει μήπως από αυτά τα μαγαζιά? Έχουν καλό service ως καταστήματα η πέφτουν τσεκουριές? Μέχρι στιγμής(χτυπά ξύλο) δεν έχω χρησιμοποιήσει το service. Από το Youhou έχω πάρει τα περισσότερα.
Netr0nic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, saruman123 είπε Μέχρι στιγμής(χτυπά ξύλο) δεν έχω χρησιμοποιήσει το service. Από το Youhou έχω πάρει τα περισσότερα. Θα το έχω στα υπόψιν! Αν και εκεί θα καταλήξω μάλλον... Ευχαριστώ 👍
Προτεινόμενες αναρτήσεις