Προς το περιεχόμενο

Αγορά smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται ενδιαφέρεται φίλος για αγορά smartphone.

1)Εως 200 ευρω

2) Απο σκρουτζ κατα προτιμηση για να ερθει σε συντομο χρονικο διαστημα

3)Τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του κινητου δεν τον ενδιαφερουν ιδιαιτερα 

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον,  θα σου πω την δικη μου εμπειρια , οτι καλυτερο βρηκα και πειρα τελικα πριν 1 χρονο και αυτα που δινει δεν τα βρισκεις στν ιδια τιμη ειναι το Leeco le pro 3 elite.το βρισκεις κανα 130-150 απο κινεζομαγαζο, ερχετε το περνας με τν μια lineage os 15 (android 8..1) η 16(android 9), το κανεις ροοτ και βαζεις google camera. Και με 160 (μαζι με tempered και θηκη) εχεις ενα smartphone με sd820,4 gb ram(ddr 4 λογο του 820), 4k mAh μπαταρια και τον πιο τιμιο mid range φακο της sony(μονο με gcam). + την μεταλικη κατασκευη στν πλατη και γυρο γυρο.

Επεξ/σία από nickpaokgr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nickpaokgr είπε

Λοιπον,  θα σου πω την δικη μου εμπειρια , οτι καλυτερο βρηκα και πειρα τελικα πριν 1 χρονο και αυτα που δινει δεν τα βρισκεις στν ιδια τιμη ειναι το Leeco le pro 3 elite.το βρισκεις κανα 130-150 απο κινεζομαγαζο, ερχετε το περνας με τν μια lineage os 15 (android 8..1) η 16(android 9), το κανεις ροοτ και βαζεις google camera. Και με 160 (μαζι με tempered και θηκη) εχεις ενα smartphone με sd820,4 gb ram(ddr 4 λογο του 820), 4k mAh μπαταρια και τον πιο τιμιο mid range φακο της sony(μονο με gcam). + την μεταλικη κατασκευη στν πλατη και γυρο γυρο.

Για όσους θέλουν να "σκαλίσουν" το κινητό μια χαρά είναι.

Για κάποιον όμως που δεν ξέρει ή δεν θέλει και θέλει να πάρει ένα κινητό έτοιμο τότε αυτά είναι περιττά και στρέφεται αλλού.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα δες α6 και j7 (2017) αξιοπρεπέστατα τα κάνουν όλα πάρα πολύ καλά για εναν μέσο χρήστη, ειδικά το j7 έχει και μεταλλική πλάτη και είναι στιβαρό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KRITH είπε

Καλημέρα δες α6 και j7 (2017) αξιοπρεπέστατα τα κάνουν όλα πάρα πολύ καλά για εναν μέσο χρήστη, ειδικά το j7 έχει και μεταλλική πλάτη και είναι στιβαρό.

Δεν διαφωνω αλλα δεν αξιζουν τα λεφτα τους. Υπαρχουν κινητα στα 150€ καλυτερα απο αυτα.

• Sad 1
Δημοσ.
Στις 28/12/2018 στις 11:14 ΠΜ, KRITH είπε

είναι όμως ευκολοχρήστα , και τα κανουν ολα καλά

Ενω τα αλλα ειναι πιο δυσχρηστα και τα κανουν ολα μετρια;;;;;

Τι λεμε τωρα;;;;;

Με ποιο κριτηριο ειναι πιο ευκολοχρηστα και ποιο για την αποδοση τους;

Διοτι με αντικειμενικα και μετρησιμα στοιχεια για τα χρηματα τους τα κανουν ολα πιο μετρια απο αλλα της ιδιας κατηγοριας τιμής και το λειτουργικό τους σαφως δεν διεκδικει δαφνες πρωτοτυπιας ή χρηστικοτητας. 

Και οι καμερες ακομη ειναι κατω απο τον συναγωνισμο. 

Εαν θελετε Samsung για να λετε οτι εχετε Samsung φυσικα και μπορειτε να τα αγορασετε. Αλλα οπως ειπωθηκε θα βρειτε πολλα αλλα κινητα στην ιδια τιμη να τα κανουν ολα απο καλυτερα εως και πολυ καλυτερα και με ποιοτητα κατασκευης τουλαχιστον ισαξια.

• Like 1
Δημοσ.

OnePlus έχω και δεν πρόκειται να αλλάξω, ο πληθυντικός που χρησιμοποιείς προφανώς δεν είναι Ευγενίας αλλά λόγω εντυπωσιασμού.

OnePlus έχω και δεν πρόκειται να αλλάξω, ο πληθυντικός που χρησιμοποιείς προφανώς δεν είναι Ευγενίας αλλά λόγω εντυπωσιασμού. Όσον αφορά το κριτήριο φυσικά και είναι η προσωπική χρήση του καθενός,

Δημοσ.
5 ώρες πριν, KRITH είπε

OnePlus έχω και δεν πρόκειται να αλλάξω, ο πληθυντικός που χρησιμοποιείς προφανώς δεν είναι Ευγενίας αλλά λόγω εντυπωσιασμού.

OnePlus έχω και δεν πρόκειται να αλλάξω, ο πληθυντικός που χρησιμοποιείς προφανώς δεν είναι Ευγενίας αλλά λόγω εντυπωσιασμού. Όσον αφορά το κριτήριο φυσικά και είναι η προσωπική χρήση του καθενός,

Ο πληθυντικος αφορα τον οποιονδηποτε θελει Samsung απλα γιατι γραφει Samsung.

Φυσικα και ειναι δεκτο να επιλεγει ο καθενας με τα δικα του κριτηρια. Αυτο ομως δεν κανει αυτοματως αυτα τα κριτήρια αντικειμενικα.

Οποτε σαφεστατα αφου αντικειμενικα τα συγκεκριμενα Samsung ειναι ακριβα για τα Specs τους και το αντεπιχείρημα ειναι «ναι αλλα ειναι ομως ευκολοχρηστα και τα κάνουν ολα καλα» παρακαλω να απαντηθει και η ερωτηση μου:

- «Ενω τα αλλα είναι δυσκολόχρηστα και τα κανουν όλα μέτρια;»

Εαν ΝΑΙ, παρακαλω να δικαιολογηθει.

Εαν ΟΧΙ τοτε ποιος αλλος λογος εκτος απο το ονομα υπαρχει για να δικαιολογηθει μια σαφως πιο ακριβη επιλογη;

• Like 1
Δημοσ.

Εάν ακολουθήσετε το νήμα της συζήτησης θα δείτε ότι απαντώ σε μια πρόταση που εγώ έχω κάνει ,με υποκειμενικα κριτήρια.

Και ούτε απάντησα στην κρίση του κυρίου που είπε ότι δεν αξίζουν τα χρήματα του κόστους αγοράς, παρά μόνο δικαιολόγησα την πρόταση μου.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, KRITH είπε

Εάν ακολουθήσετε το νήμα της συζήτησης θα δείτε ότι απαντώ σε μια πρόταση που εγώ έχω κάνει ,με υποκειμενικα κριτήρια.

Και ούτε απάντησα στην κρίση του κυρίου που είπε ότι δεν αξίζουν τα χρήματα του κόστους αγοράς, παρά μόνο δικαιολόγησα την πρόταση μου.

Μην δινεις σημασια σε τουτον εδω.Προσπαθει να "πλασαρει" τα δικα του και διαφωνει με οποιονδηποτε εχει διαφορετικη γνωμη.Οι ταμπελες που λενε samsung,sony,nokia δεν υπαρχουν στο λεξιλογιο του.......

• Like 1
Δημοσ.

Έχοντας λίγο λιγότερο από μήνα το redmi note 6 pro νοιωθω πολύ ευχαριστημένος και ότι η συσκευή είναι πιο ακριβή και στην εμφάνιση και σε επιδόσεις...καλή επιλογή και το mia2 στα ίδια χρήματα με λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά κ κάμερα αλλά για εμένα έχει 2 μειονεκτήματα υποδοχή ακουστικών και μπαταρία νομίζω έως 200 λίγο πολύ αυτά τα 2 είναι τα πιο vfm με 20ευρο πιο κάτω ο φίλος σου παίρνει το redmi note 5 pro που έχει λίγες διαφορές με το 6....

Υγ έχοντας περάσει από lg και samsung και ios πιο παλιά έχω λατρέψει το miui το βάζω στα συν του και αυτο

Δημοσ.
Στις 27/12/2018 στις 8:37 ΜΜ, saruman123 είπε

Σου δίνω αυτό το κατάστημα γιατί έχει δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος και με δικό του service.

BestPrice iconXiaomi Redmi Note 6 Pro Global Version EU (Από 3 Μαύρο + ΔΩΡΑ Θήκη Σιλικόνης + Φορτιστής Αυτοκινήτου 12V (207,00€ στο Youhou)

Γενικά τι παίζει με τις εγγυήσεις σε Xiaomi από Skroutz? Τα υπόλοιπα εκτός του συγκεκριμένου καταστήματος δεν έχουν? Έχουν λιγότερο? 

Ρωτάω για να μπω λίγο στο κλίμα μιας και θέλω να κάνω δώρο σε κοντινό μου πρόσωπο τις επόμενες μέρες και σκέφτομαι να στραφώ σε Xiaomi...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Netr0nic είπε

Γενικά τι παίζει με τις εγγυήσεις σε Xiaomi από Skroutz? Τα υπόλοιπα εκτός του συγκεκριμένου καταστήματος δεν έχουν? Έχουν λιγότερο? 

Ρωτάω για να μπω λίγο στο κλίμα μιας και θέλω να κάνω δώρο σε κοντινό μου πρόσωπο τις επόμενες μέρες και σκέφτομαι να στραφώ σε Xiaomi...

Είναι συγκεκριμένα καταστήματα.

Τα στάνταρ YouHou.gr & Mygad έχουν διετή εγγύηση καταστήματος με δικό τους service .

Τα άλλα καταστήματα έχουν ένα χρόνο εγγύηση καταστήματος και επειδή δεν έχουν δικό τους service το στείλουν Κίνα.

Αν το πάρεις από μεγάλη αλυσίδα (π.χ Κωτσόβολο, πλαίσιο κλπ) έχεις διετή επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας που είναι η Info Quest.

Αλλά το κακό είναι ότι πληρώνεις "καπέλο" 50€+

Επεξ/σία από saruman123
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...