gokal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 enw mexri shmera gia na kanw "backup" sta DVD mou xrhsimopoiousa 1 dvd decrypter gia to rip 2 instant copy gia prosthafairesh menus, extras ktl kai gia burning shmera dokimasa 1h fora to dvdshrink me nero6 gia burning. to 8ema mou einai oti to dvd shrink ekane 1h40min gia na grapsei ta arxeia sto disko kai peripou 15 min to nero gia thn egrafh!! me ton 1o sundiasmo to instant copy h8ele kapou 6h gia na ftiaxei thn tainia (exw sxetika polu argo pc) xwria ta 30min peripou tou dvd decrypter gia to rip!! to apotelesma einai para polu kalo...alla ti kolpo paizei kai uparxei tetoia megalh diafora??? thanks 3erei kaneis kati?
FatMan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 η λεξη εξελιξη σου λεει τιποτα? )) πιο καλογραμενος αλγοριθμος συμπιεσης. το dvdshrink μαμαει και δερνει. μπορεις να πειραξεις σχεδον τα παντα. οσες ταινιες εχω γραψει εδω και λιγο καιρο που εχω το dvd-r δεν ειχαν κανενα προβλημα.
adams Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 η λεξη εξελιξη σου λεει τιποτα? ))πιο καλογραμενος αλγοριθμος συμπιεσης. το dvdshrink μαμαει και δερνει. μπορεις να πειραξεις σχεδον τα παντα. οσες ταινιες εχω γραψει εδω και λιγο καιρο που εχω το dvd-r δεν ειχαν κανενα προβλημα. Τετοιοι χαρακτηρισμοι δεν προσδιδουν κατι στα λεγομενα σου.... Το instant copy 8 δουλευει με διαφορετικο τροπο απο το dvdshrink,dvd2one,clone dvd κ.λ.π ....ολα αυτα τα προγραμματα δεν ξανα συμπιεζουν την ταινια παρα μονο transcode στο οποιο δεν παιζει ρολο ο επεξεργαστης αλλα η ταχυτητα του σκληρου και του dvdr... To instant copy κανει ενα συνδιασμο των 2 και οταν συμπιεζεις πολυ μια ταινια συνηθως εχει καλυτερα αποτελεσματα.... Παρολαυτα το dvd shrink δινει γρηγορα και παρα πολυ καλα back up
gokal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2004 thanks an par'ola auta 3erei kaneis perissooteres leptomeries 8a me endiefere!! ...giati milaw oti mia sxetika megalh tainia me polla visual fx sumpiazetai panw apo 40%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.