Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα KENWOOD 5240 BT και απο καποια λαθος συνδεση με τον ενυσχητη καηκαν οι Γειωσεις

του DVDξερει καποιος να μου πει που ειναι οι γειωσεισ μεσα στο DVD? Να της αλαξω μονος μου

Μόλις τώρα, tpag είπε

Καλησπερα εχω ενα KENWOOD 5240 BT και απο καποια λαθος συνδεση με τον ενυσχητη καηκαν οι Γειωσεις

του DVDξερει καποιος να μου πει που ειναι οι γειωσεισ μεσα στο DVD? Να της αλαξω μονος μου και πως ειναι οι γεισεις για να της βρω αφου θα ανοιξω το DVD

• Confused 1
Δημοσ.

Καλημερα και Χρονια Πολλα σε ολους. Πειγα στο καταστημα που αγορασα το DVD και μετα απο ελεγχο που εκανε μου ειπε οτι εχουν καει οι γειωσεις

τηλειξε τα RSA απο πισο με ενα καλωδειο και τα γεφειρωσε στο σασι του DVD και πεζει αλλα μου βγαζει ενα βομβο στα ηχεια

γιαυτο ειπα να το ανοιξω και να αλαξω γειωσεις σε ηλεκτρονικο που το πειγα μου ζητησε 100euro για να της αλαξη.

Δημοσ.

Καταλαβαίνεις ότι για να ζητήσει 100€ ο ηλεκτρονικός είναι κάτι που θέλει παραπάνω από βασικές γνώσεις και είναι δύσκολο να το κάνεις μόνος σου .

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα .Οταν το ακουσε μου ειπε Εχουν καει οι Γeιωσεις στο DVD δεν μου ειπε για πυκνωτες

Δημοσ.

Πάρε ένα τέτοιο που έχω εγώ και απόλαυσε μουσική μέσω usb.

Η πρώτη μου δοκιμή για ανέβασμα βίντεο στο youtube.Μη γελάσετε όσοι το δείτε.:P

Δημοσ.

Πιθανότατα δε σε συμφέρει να φτιαχτεί. Πάντως δε μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου με βασικές γνώσεις. Το είχε πάθει και μια δική μου οθόνη και εν τελει μου έκαψε και τα ηχεία. Πρόσεξε την πιθανότητα το πρόβλημα να ξεκινάει από το αυτοκίνητο σου (αυτό συνέβαινε στη δική μου περίπτωση και ευτυχως ο 3ος ηλεκτρολόγος το βρήκε)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...