LeonV12 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, MTX είπε φιλε μου ούτε στα όνειρα σου ο 2700x αυτά τα fps που βλέπεις στο συγκεκριμένο video ,ο μονος λόγος που τα πιάνει είναι γιατί τον έχει πάρει η TITAN από το χέρι και τον πηγαίνει,και φυσικά αν τα πιάνει που αμφιβάλλω γιατί έχω φίλο με 2700x και 1080τι και δυστυχώς η αλήθεια είναι διαφορετική και όχι με νούμερα σε πίνακες του exel , κάτι που δεν σου είπανε στο video είναι όχι αν τα πιάνει στιγμιαία τα fps αυτά γιατί αυτό το κάνει και ένας i3 ογδοης γενιάς αλλα αν τα διατηρεί σε όλη τι διάρκεια του παιχνιδιού χωρίς να κάνει fps drop που στα Ρυζεν είναι εξακριβωμένο ότι συμβαίνει ειδικά σε fights και σκηνές με πολλά εφέ , και κάτι τελευταίο και σημαντικό όταν τσιγκουνεύεσαι να δόσεις 50 ευρώ παραπάνω για intel και πας σε amd πως θα πάρεις TITAN με τι λεφτά?? , και οποιος έχει τα χρήματα και συνδυάζει τέτοια GPU με ρυζεν να πάει να κάνει χαρακίρι να γλιτώσει η ανθρωπότητα από τους ηλίθιους Γιατι για τους intel δεν ισχυει το ιδιο;Με την ιδια καρτα τρεχουν.Και οπως ειπε ενας πιο πανω απλα τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι "γραμμενα" για επεξεργαστες με καλυτερο single thread.Ομως,αυτο τεινει πλεον να αλλαξει μιας και αμφοτερες οι εταιρειες ανεβαζουν των αριθμο των πυρηνων.Οσο για τα fps drops ναι ειναι υπαρκτα,εξαλλου οπως προανεφερα δεν ειναι καλυτεροι απλα πλησιαζουν τους ιντελ με πολυ καλυτερη τιμη.Οσο για την Rtx φυσικα και την παιρνει οποιος εχει και στη τελικη γιατι να μη τη συνδιασεις με AMD;Αμα θελεις να κανεις δουλιτσα με rendering παιχνιδια και δε ξερω τι αλλο θα το πηγαινει μαλλια.Δες ενα απλο cinebench.Δε συζηταω για τους threadripper εκει τα νουμερα ειναι κουκουρουκου. https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i9-9980XE-vs-AMD-Ryzen-TR-2990WX/m652504vsm560423 Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από LeonV12 1
aliakas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 έχω τον πρώτο i7 920 και δουλεύει ρολόι εδώ και 10 χρόνια η intel θα ξαναδεί λεφτα από μένα όταν αποφασίσει πραγματικά να δώσει νέα τεχνολογία στην μάζα το μόνο που έχει αλλάξει στο pc μου μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια είναι η κάρτα γραφικών ανά τρια χρονια 2
Arkin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, aliakas είπε έχω τον πρώτο i7 920 και δουλεύει ρολόι εδώ και 10 χρόνια η intel θα ξαναδεί λεφτα από μένα όταν αποφασίσει πραγματικά να δώσει νέα τεχνολογία στην μάζα το μόνο που έχει αλλάξει στο pc μου μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια είναι η κάρτα γραφικών ανά τρια χρονια Έτσι ακριβώς. Intel θα πάρεις για βάθος 10ετιας. Με τους ryzen κάτι γίνεται και στην AMD αλλά και πάλι σε βάθος πολλών χρόνων το BN που θα βαράει η gpu θα είναι τρελό ενώ με εναν Intel είσαι πιο απλά. Σε multitasking όμως η AMD είναι κυρίαρχος σε vfm τιμές.
strawman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 12 hours ago, jgeorgiou said: Επίσης , σιγά την διαφορά απόδοσης μεταξύ των Ι5 9600Κ και του R2600! Οταν φτάνουμε στις μετρήσεις απόδοσεις ξαφνικά αντί να λέμε ότι η αναλογία είναι 1000 gamers για κάθε 1 rendering , κάνουμε την εξαίρεση κανόνα και λέμε ότι οι RYZEN είναι γρηγορότεροι επειδή στο 0.001% των εφαρμογών είναι γρηγορότερος. Τα ίδια ακούγαμε και για τους faildozer και για την πρώτη γενιά RYZEN αλλά η αλήθεια είναι πικρή. ο Ι5 9600Κ στο ρελαντί ξεπερνά σε απόδοση ακόμη και τον RYZEN 2700X στο gaming που ενδιαφέρει την συντριπτική πλειονότητα. Δεν εχει σημασια η αναλογια. Ο καλυτερος επεξεργαστης δεν μετριεται στο gaming. O 9700k αποδιδει καλυτερα απο τον 9900k στα games. Ειναι καλυτερος επεξεργαστης? ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ. Ε για τους ιδιους λογους και ο 9600k δεν ειναι καλυτερος του R5 2600. Απλα λιτα και απεριττα. Τωρα το ποσοι κανουν productivity workloads και ποσοι gaming δεν αλλαζει την ουσια.
Phoenix4 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Εντωμεταξύ σε όλα τα συγκριτικά/benchmarks βάζουν τον 2700X/9900K (διαφορά +400 ευρώ) με την καλύτερη GPU, μέχρι πριν από λίγο με την 1080Ti και τώρα με την 2080Ti. Πόσοι στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό έχουν μία τόσο high end GPU ; Είναι σενάριο σχεδόν απίθανο ή καλύτερα σπάνιο, ο μέσος χρήστης έχει καμία 1050Ti/1060/RX570/RX 580. Αυτή είναι η αγορά που επικρατεί. Αυτό φαντάζομαι έχει και ο μέσος ινσομνιακός εδώ πέρα. Άμα βάλεις μία τέτοια GPU και στους 2 CPU η διαφορά είναι πλέον αμελητέα. Ε πάνω κάτω σκας κάτι κατοστάρικα παραπάνω για να νομίζεις ότι θα βγάλεις την απόδοση που είδες σε ένα βίντεο στο Youtube κάτι που δεν ισχύει. 1
LeonV12 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, aliakas είπε έχω τον πρώτο i7 920 και δουλεύει ρολόι εδώ και 10 χρόνια η intel θα ξαναδεί λεφτα από μένα όταν αποφασίσει πραγματικά να δώσει νέα τεχνολογία στην μάζα το μόνο που έχει αλλάξει στο pc μου μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια είναι η κάρτα γραφικών ανά τρια χρονια Αμα βρεις παρε εναν 3770κ και θα εισαι αρχοντας για πολυ ακομα. 1
Pokemon640 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Phoenix4 είπε Αυτό φαντάζομαι έχει και ο μέσος ινσομνιακός εδώ πέρα. Μπίτς πλίζ, είμαι με SLI και Quadro RTX 8000 😎
LeonV12 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Pokemon640 είπε Μπίτς πλίζ, είμαι με SLI και Quadro RTX 8000 😎 Εσυ ηρθες τωρα ωσαν τον καγκουρα με τη λαμπο να ανεμησεις τα dollars στα μουτρα μας;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 30 minutes ago, LeonV12 said: Αμα βρεις παρε εναν 3770κ και θα εισαι αρχοντας για πολυ ακομα. Θα πρέπει να αλλάξει και μητρική όμως. Επίσης το triple channel θα πάει ψιλοστράφι... 1
LeonV12 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Επρεπε να ανοιξουμε θεμα στο φορουμ INTEL VS AMD να σκοτωθουμε ανετα εκει.Νομιζω θα ειναι μια αιωνια διαμαχη κατι σα το Ολυμπιακος-Παναθηναικος (καποτε).😁
freegr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Λογικά χωρίς ενσωματωμένη GPU θα έχουμε λογικότερες και μειωμένες αρκετά τιμές για την υλοποίηση συστημάτων... 1
hondakkias31 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, LeonV12 είπε Επρεπε να ανοιξουμε θεμα στο φορουμ INTEL VS AMD να σκοτωθουμε ανετα εκει.Νομιζω θα ειναι μια αιωνια διαμαχη κατι σα το Ολυμπιακος-Παναθηναικος (καποτε).😁 Φιλε δεν υπαρχει τετοιος λογος στο μονο που διαφωνουμε ειναι οι τιμολογιακες τιμες των nvidia-intel οι νομιζω περισσοτεροι εδω μεσα συμφωνουν δεν ειναι θεμα αν δεν αξιζουν σαν hardware αλλα το ξεφτιλισαν με τις τιμες τους 1
LeonV12 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, hondakkias31 είπε Φιλε δεν υπαρχει τετοιος λογος στο μονο που διαφωνουμε ειναι οι τιμολογιακες τιμες των nvidia-intel οι νομιζω περισσοτεροι εδω μεσα συμφωνουν δεν ειναι θεμα αν δεν αξιζουν σαν hardware αλλα το ξεφτιλισαν με τις τιμες τους Συμφωνω απολυτα,οπου υπαρχει μονοπωλιο αυτο συμβαινει.Οποτε ο οποιοσδηποτε ανταγωνισμος ειναι προς οφελος μας. 1
obijuan1983 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σημασία έχει να διαλέγεις με βάση τις ανάγκες σου και να μην είναι εισαι fanboy αλλά να κοιτάς τι είναι πιο συμφέρον την δεδομένη περίοδο... Από όλα τα configuration που είχα θα ξεχωρίσω τα παρακατω... Intel -->Pentium,Pentium II, Pentium III Tualatin, Core2Duo/Quad, i7 9xx AMD -->Athlon XP, Athlon64 X2(πριν βγουν οι Core 2 Duo/Quad), Ryzen 7 Τα υπόλοιπα είναι απλά για να μιλαμε...με βελτιώσεις της πλάκας ανά γενιά... Υπάρχουν και οι φολες και από τις 2 πλευρές, Pentium 4 (Intel) και FX (AMD) αλλά πάντα ξεχνάτε τους Presc(h)ot ή τους πρώτους Pentium 4 Willamete που ήταν χειρότεροι από Pentium III και θυμάστε τους FX...Δεν είναι πρώτη φορά που η ΑMD έκανε την διαφορά με τους Ryzen...υπάρχει και παρελθόν άσχετα αν δεν το ξέρετε πολλοί... Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από obijuan1983 5
Sungodra Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Τι να πω και εγω που ειμαι με εναν 965 black τα τελευταια 7 χρονια. Μονο καρτα γραφικων αλλαζω. Τωρα πηρα την 580 nitro+ 8gb και μολις δω τι θα γινει με τους ryzen 3xxxx θα παω σε amd. Ειναι η πρωτη φορα παντως που πραγματικα η AMD εχει την δυνατοτητα να συναγωνιστει την Intel ξεκαθαρα. Και μονο καλο θα κανει στην δικη μας τσεπη. Απο κει και περα οσοι γουσταρουν ιντελ θα παρουν ιντελ και οσοι γουσταρουν amd θα αγορασουν απο κει. Ο λογος που δεν εμπαινα στην διαδικασια για αναβαθμιση ηταν αυτο ακριβως. Δεν ηθελα να αγορασω Intel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα