Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, valkon είπε

Το "πάλι" είναι το 2017; Γιατί πριν οι cpu της amd ήταν ένα κακόγουστο αστείο. Αλλά το ξεχνάτε μερικοί. Όταν ακόμα οι της πρώτης γενιάς i7 ρολάρουν αστάματησα, η amd δεν έχει δικαίωμα να μιλάει. FX χα ...χα.....ΧΑ! 

Καλά εσύ μπορείς να παραμείνεις στο 1992 ρε φίλε κανένα πρόβλημα, έχει και Σάκη Ρουβά (1992 :P ) Δες το μέλλον και άσε το παρελθόν Intel = Κοροϊδία.

Στο λέει ένας θανατικός της Intel

• Like 4
  • Thanks 1
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, HateMe είπε

Και εγώ μια ζωή με intel ήμουν, αλλά μην κοροιδευόμαστε τώρα. 

H AMD κάνει κουμάντο τώρα μ αυτές τις τιμές και επιδόσεις. 

Μακάρι να κάνουν κάτι και για τις κάρτες γραφικών τους :P 

Αν και εχω παρει nvidia απο το στομα σου κ στου θεου το αυτι ..χρειαζονται κ αυτοι ενα καλο μαθημα οπως επαθε κ η ιντελ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξαναρχησαμε παλι την ιδια ιστορια 

θα βγαλουμε τους παπαριαlake (το ποτε δεν το διεκρυνιζει κανεις)

καποια σιτε βγαλανε καποιους ιντελ με νεα ονοματα (ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΕΣ)

ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ            AMD NA ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ 

ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΕΣ  

απελπισμενες προσπαθειες να κρατησουν τους τελευταιους πιστους...!!!!

(εχω μια απορεια μονο γιατι το ινσομνια αφου ασχολειται με leaks και φημες .γιατι δεν γραφτηκε και ενα αρθρο για τους καινουργιους ryzen που εχει βοηξει το ιντερνετ????????????????????????????????????????????? )

Επεξ/σία από greengroser
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Anaisthitos είπε

ελπιζω να εχεις μετοχες στην ιντελ ε! εγω ειμαι με το συμφερον του καταναλωτη, αν θελει η intel να κανει αρπαχτη για αλλη μια φορα και να την πληρωσεις δικαιωμα σου

Το συμφέρον του καταναλωτή είναι να υπάρχουν και οι 2... Αν γίνεται να υπηρχαν και 5-6 επιπλέον,  τοτε θα ηταν ακόμα καλυτερα. 

Δε βλέπω πουθενά σοβαρό ανταγωνισμό με 2 μονο εταιρείες και φυσικά πουθενά λόγο για να τσακωθώ με κανένα για το ποια από τις 2 με αρμέγει καλύτερα.

Επεξ/σία από johncorfas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, greengroser είπε

ξαναρχησαμε παλι την ιδια ιστορια 

θα βγαλουμε τους παπαριαlake (το ποτε δεν το διεκρυνιζει κανεις)

καποια σιτε βγαλανε καποιους ιντελ με νεα ονοματα (ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΕΣ)

ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ            AMD NA ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ 

ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΕΣ  

απελπισμενες προσπαθειες να κρατησουν τους τελευταιους πιστους...!!!!

(εχω μια απορεια μονο γιατι το ινσομνια αφου ασχολειται με leaks και φημες .γιατι δεν γραφτηκε και ενα αρθρο για τους καινουργιους ryzen που εχει βοηξει το ιντερνετ????????????????????????????????????????????? )

Μπορεί επειδη τα περισσότερα είναι φήμες η επειδη δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες? θα σε γελάσω.

Νομίζω οτι 8 Γενάρη θα έχουμε κάποια ομιλία για το συγκεκριμένο θέμα απο την Lisa su σε κάποια διεθνή έκθεση (κάτι τετοιο ) αν θές να μάθεις περισσότερα για το θέμα κανε ενα googlarisma..

Επεξ/σία από Κάλτσας
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, HateMe είπε

Και εγώ μια ζωή με intel ήμουν, αλλά μην κοροιδευόμαστε τώρα. 

H AMD κάνει κουμάντο τώρα μ αυτές τις τιμές και επιδόσεις. 

Μακάρι να κάνουν κάτι και για τις κάρτες γραφικών τους :P 

Θα κανουν.Περιμενε μεχρι τον Ιανουαριο που θα ανακοινωσουν τις NAVI.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον προς τους insomniacs που μπηκαν να τσακωθουν ακουστε ολοι και μαλιστα καλα

εδω ειναι τα αρνητικα της ιντελ 

TDP (ψαξτε τι ειναι το turboboost και το PL1,2,3,4 T) σχετικα με τους ιντελ και θα καταλαβαιτε τι απατη ειναι το tdp για παραδειγμα ο ι9900κ σε μεγιστη λειτουργεια φτανει τα 210watt 

λιθογραφια (14 νανομετρα vs 7) 

αρνητικα της AMD

αδυναμοι πυρηνες σε σχεση με της ιντελ 

bandwith (ειδικα οι πρωτης γενιας υστερουν πολυ)

overclock (σε σχεση με τους ιντελ αυτοι φενεται οτι ζοριζονται γεν 1κ 2)

Συμπερασμα

Οτι λεει η τσεπη του καθενος οι amd δεν ειναι κακοι επεξεργαστες ,ουτε οι intel εχοντας δουλεψει με αρκετα συστηματα νομιζω οτι οι intel εχουν το bonus για ποιο δυνατο πυρηνα και ipc (νομιζω οτι με την ελευση των ryzen 2 δεν θα το εχουν για τοσο εκτος και αν βγουν 10nm ιντελ) ενω η amd οτι εχουν χαμηλοτερη θερμοτητα ποιο πολλα χρονια για υποστιριξη ενος socket σε σχεση με την intel

λοιπον αν εισαι θες να δωσεις μεχρι 500 παρε 

Ryzen 3 3300X (οταν βγει)

rx 580 4gb ( ποιο future proof η 8  )

και 16 gb παιζεις και 2κ με καποιες υποχωρισεις 

απο 1000 και πανω εμενα τι με θελετε ξερετε τι πρεπει να παρετε 

Επεξ/σία από weros
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Anaisthitos είπε

ελπιζω να εχεις μετοχες στην ιντελ ε! εγω ειμαι με το συμφερον του καταναλωτη, αν θελει η intel να κανει αρπαχτη για αλλη μια φορα και να την πληρωσεις δικαιωμα σου

Άλλο προσπαθεί να σου εξηγήσει... anyway, ήσουν και πριν τους Ryzen με το συμφέρον του καταναλωτή ή σου βγήκε τώρα ξαφνικά που η AMD είπε να ξυπνήσει επιτέλους (πάντα για το συμφέρον του καταναλωτή);

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι Intel iGPUs είναι power gated, οπότε αυτό δεν έχει σημασία για overclocking κλπ. Αν η φήμες είναι αληθινές  τότε μάλλον είναι απλώς ένας τρόπος πώλησης επεξεργαστών με σπασμένα iGPU. Πολλοί πιστεύουν  ότι η ενσωματωμένη GPU είτε αυξάνει το κόστος είτε καθυστερεί την απόδοση αλλά βασίζονται σε λανθασμένες υποθέσεις. Το σκούρο πυρίτιο βοηθά με τα θερμικά και εμπορικά υπάρχει ελάχιστη  πιθανότητα εξοικονόμησης με την αφαίρεση του.

Επεξ/σία από citiview
  • Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, d4mage είπε

Άλλο προσπαθεί να σου εξηγήσει... anyway, ήσουν και πριν τους Ryzen με το συμφέρον του καταναλωτή ή σου βγήκε τώρα ξαφνικά που η AMD είπε να ξυπνήσει επιτέλους (πάντα για το συμφέρον του καταναλωτή);

Ξερεις τι εγινε;Η AMD εχει ενα budget 500 εκατομμυριων και η intel 4 δισς.Για ερευνες και αναπτυξη επεξεργαστων χρειαζονται τρελα λεφτα.Κακα τα ψεμματα τωρα προσπαθει μετα κοπων και βασανων να ορθοποδησει και ελπιζω να το κανει για τα καλα οχι για αλλο λογο περαν του δικου μου-σου.Και καλο λεγοντας πρωτα της τσεπης γιατι σπαει το μονοπωλιο και δευτερο και καλυτερο οτι πλεον αντι για 5% και 10% που εδιναν καποτε ανα γενια θα δινουν τα μεγιστα.Αυτο φυσικα με την προυποθεση να περπατησουν οι Ryzen και να μη "κολλησουν" τεχνολογικα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mader είπε

εγω παλι διαβαζω οτι Ryzen αυτο Και Ryzen το αλλο κ super WoW κτλ

προσωπικη μου αποψη: οι Ryzen δεν ειναι κατι το φοβερο, δεν αξιζουν και τοσο

προσωπικη μου αποψη: απεφευγε να συμβουλευεις τους γνωστους σου κ φιλους σχετικα με υπολογιστες κ τεχνολογια

Δημοσ.

Ωραιος τροπος να:

• βγαλεις λεφτα με την προτροπη νεων μοντελων
  • να καλυψεις τα bugs της προηγουμενη εκδοσης 9xxx κλπ
  • να δικαιολογησεις τα παραπανω απλα απενεργοποιωντας ενα feature...

Μπραβο Intel εισαι σε καλη πορεια!

4 "γενιες" cpu στα ιδια 14 nm με απειροελαχιστες βελτιωσεις...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ όλα αυτά τα θεωρώ περιττά για έναν μέσο καταναλωτή.Ακομα και για μικρομεσαιες επιχειρήσεις.Με έναν i5 6600k μια χαρά δουλειά κάνεις.Εκτος αν θες να σκάσεις τα φράγκα σου μια ώρα νωρίτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...