Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει να ακουγεται κατι πολυ απλο, αλλα απο αυτα που ακουω εχω θορυβηθει.

Εχω ενα συμβολαιο Cyta που ληγει 31 Δεκεμβριου και θελω να καταργησω τελειως τη γραμμη. Απο το σπιτι εχω φυγει εδω και 3 μηνες, αλλα ο υπαλληλος της Cyta μου προτεινε να περιμενω να ληξει το συμβολαιο για να μην πληρωσω τη ρητρα των 120κατι ευρω. Μου ειπε οτι αρκει να καλεσω το πενταψηφιο μια βδομαδα πριν και δεν χρειαζεται να επιστρεψω το router. 

Σημερα λοιπον εχω στειλει απο το πρωι τρια αιτηματα για call me back στη Cyta και με γραφουν. Συμπτωματικα πετυχα ενα φιλο μου στον καφε και μου ειπε η ιδια εταιρεια τον ειχε ταλαιπωρησει αφανταστα στην αποχωρηση. Του ειχε χρεωσει ενα μηνα επιπλεον γιατι λεει το αιτημα του για διακοπη δεν ειχε προλαβει να επεξεργαστει και τον πηραν απο εισπρακτικη για τον εξτρα μηνα, ενω του ζηταγαν επιτακτικα το ρουτερ πισω, το οποιο και πηγε. Ο ανθρωπος ειχε φυγει απο την πολη εκεινο το μηνα, οπως και εγω.

Εναλλακτικα μπορω να παω στη vodafone βεβαια, αλλα εκει τους ξερω τους μισους και δεν θα ηθελα να μανουριαστω αν μου πουν πληρωσε και Ιανουαριο. Καταστημα Cyta δεν εχουμε εδω.

Γενικα τι παιζει με αυτα, εχει κανεις αναλογη εμπειρια; Κινδυνευω να την φαω και εγω; Ειλικρινα, πληρωνω 3 μηνες τζαμπα, θα τα παρω ασχημα αν μου χρεωσουν εξτρα μηνα και θα ειναι και φουσκωμενος λογω ληξης συμβολαιου. Να τους στειλω e-mail ή να παω voda καλυτερα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η διαδικασία από μεριάς σου θα πρέπει να γίνει την ημέρα που λήγει το συμβόλαιο σου ή αργότερα (και όχι νωρίτερα, ακόμη και για μια εβδομάδα) αλλιώς καλά ξεμπερδέματα.. Επίσης θα πάρει ένα χρονικό διάστημα ώστε να καταργηθεί. Τέλος, και όσον αφορά τον εξοπλισμό, έχω την εντύπωση πως είναι με χρησιδανεισμό και ορθά θα τον χρεωθείς αν δεν τον επιστρέψεις. Όσο γι' αυτό όμως -και για σιγουριά- θα πρέπει να συμβουλευτείς το συμβόλαιο σου.

Επεξ/σία από l337
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, l337 είπε

Η διαδικασία από μεριάς σου θα πρέπει να γίνει την ημέρα που λήγει το συμβόλαιο σου ή αργότερα (και όχι νωρίτερα, ακόμη και για μια εβδομάδα). Επίσης θα πάρει ένα χρονικό διάστημα ώστε να καταργηθεί. Τέλος, και όσον αφορά τον εξοπλισμό, έχω την εντύπωση πως είναι με χρησιδανεισμό και ορθά θα τον χρεωθείς αν δεν τον επιστ΄ρεψεις. Όσο γι' αυτό, θα πρέπει να συμβουλευτείς το συμβόλαιο σου.

Αλλα αν γινει αργοτερα δε θα μου χρεωσουν και Ιανουαριο; Ή εννοεις οτι δεν τον γλιτωνεις τον εξτρα μηνα;

Το ρουτερ το επιστρεφω, δεν εχω θεμα. 

26 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αν ειναι να πας στην Vodafone, τοτε μην κανεις απολύτως τιποτα

1/1 θα σε αυτους :)

Μπαρδον; Δεν καταλαβα. 

Voda εννοω να παω σε καταστημα, γιατι πλεον εξυπηρετουν και αυτοι Cyta. Στο νεο σπιτι εβαλα Cosmote.

Υγ: 6,5 ωρες μετα ακομα δε με καλεσαν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

Αλλα αν γινει αργοτερα δε θα μου χρεωσουν και Ιανουαριο; Ή εννοεις οτι δεν τον γλιτωνεις τον εξτρα μηνα;

Θα χρεωθείς αναλογικά μέχρι την ημέρα που θα ολοκληρωθεί συστημικά η απενεργοποίηση (μερικές μέρες δηλαδή). Οτιδήποτε άλλο και δεν προβλέπεται από μεριάς σου, και πιθανόν να σε μπλέξουν με χρεώσεις (πχ. απενεργοποίησης) που δεν τις περίμενες.

Επεξ/σία από l337
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Ορθα σου ειπαν να μην επιστρεψεις εξοπλισμο, διοτι λογω της εξαγορας απο vodafone, η cyta πλεον δεν ζητα επιστροφες εξοπλισμων και ας ηταν χρησιδανειο.

2) η καταργηση γραμμης/αριθμου παιρνει ενα διαστημα απο 3 εως 30 ημερολογιακες ημερες απο τη στιγμη που θα το αιτηθεις, οποτε βασει αυτης της χρονικης περιοδου κρινε ποτε θα ζητησεις την καταργηση. Εγω θα προτεινα να καλεσεις αμεσα

3)Θα καθυστερησουν να σε καλεσουν απο το αιτημα click to call που αφησες, οποτε καλεις εσυ στο 13877 ή αν καλεσεις απο σταθερο/κινητο εκτος δικτυου cyta στο 215 5013877 με αστικη χρεωση.

4) Εχε ετοιμη μια απλη φωτοτυπια των 2 οψεων της ΑΔΤ σου οπου επανω στην ιδια την φωτοτυπια θα γραφεις οτι επιθυμεις την καταργηση του αριθμου 2xx xxxxxxx με μια υπογραφη σου, γιατι θα πρεπει να τη στειλεις με φαξ στο τμημα καταργησεων για να ολοκληρωθει η διαδικασια.

5) Σε καταστημα Vodafone προς το παρον δεν μπορουν να εξυπηρετησουν για αιτηματα καταργησης.

Επεξ/σία από manzana
  • Like 1
Δημοσ.

Καλή τύχη με την βονταφον, είχα χολ αλλά ουσιαστικά ήμουν βονταφον, Ξενοικιαζα οκτωβρη και λέω ας τα κανονίσω από νωρίς. Πήγα Αύγουστο σε κατάστημα και ρωτάω ποτέ μπορώ να κάνω διακοπή? Λέει και 10 μέρες πριν ξενοικιασεις προλαβαίνεις γιατί γίνεται γρήγορα. Ήσυχος εγώ πάω δύο βδομάδες πριν ξενοικιασω σε κατάστημα στέλνουμε με φαξ στα κεντρικά το αίτημα και όταν την ρωτάω πόσες μέρες θα κάνει ξεκαρδιζεται(δεν ήταν η ίδια) και λέει μήνα το λιγότερο κάνει. Μετά από 3 μέρες τους ενοχλώ στα κεντρικά και λένε δεν έχουν πάρει καν αίτημα!! Ξαναπηγαινω στο κατάστημα ξαναστέλνω το φαξ και για σιγουριά το στέλνω και από άλλα δύο φαξ φωτοτυπαδικων, το έστειλα δηλαδή 4 φορές για να είμαι σίγουρος στην τελική.Για να μην μιλήσω για το πρήξιμο στο κινητό για προσφορές κλπ. Εχεις δρόμο,ειδικά με τις αργίες τώρα άδικα παλεύεις με την συτα είναι ακόμα χειρότεροι της βονταφον. Έχουμε και εμείς συτα και περιμένω να λήξει το συμβόλαιο να πάω μάλλον κοσμοτε. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Καλή τύχη με την βονταφον, είχα χολ αλλά ουσιαστικά ήμουν βονταφον, Ξενοικιαζα οκτωβρη και λέω ας τα κανονίσω από νωρίς. Πήγα Αύγουστο σε κατάστημα και ρωτάω ποτέ μπορώ να κάνω διακοπή? Λέει και 10 μέρες πριν ξενοικιασεις προλαβαίνεις γιατί γίνεται γρήγορα. Ήσυχος εγώ πάω δύο βδομάδες πριν ξενοικιασω σε κατάστημα στέλνουμε με φαξ στα κεντρικά το αίτημα και όταν την ρωτάω πόσες μέρες θα κάνει ξεκαρδιζεται(δεν ήταν η ίδια) και λέει μήνα το λιγότερο κάνει. Μετά από 3 μέρες τους ενοχλώ στα κεντρικά και λένε δεν έχουν πάρει καν αίτημα!! Ξαναπηγαινω στο κατάστημα ξαναστέλνω το φαξ και για σιγουριά το στέλνω και από άλλα δύο φαξ φωτοτυπαδικων, το έστειλα δηλαδή 4 φορές για να είμαι σίγουρος στην τελική.Για να μην μιλήσω για το πρήξιμο στο κινητό για προσφορές κλπ. Εχεις δρόμο,ειδικά με τις αργίες τώρα άδικα παλεύεις με την συτα είναι ακόμα χειρότεροι της βονταφον. Έχουμε και εμείς συτα και περιμένω να λήξει το συμβόλαιο να πάω μάλλον κοσμοτε. 

Αν έχουν σελίδα στο fb δοκίμασε να στείλεις το αίτημα με pdf, μήπως και...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, manzana είπε

1) Ορθα σου ειπαν να μην επιστρεψεις εξοπλισμο, διοτι λογω της εξαγορας απο vodafone, η cyta πλεον δεν ζητα επιστροφες εξοπλισμων και ας ηταν χρησιδανειο.

2) η καταργηση γραμμης/αριθμου παιρνει ενα διαστημα απο 3 εως 30 ημερολογιακες ημερες απο τη στιγμη που θα το αιτηθεις, οποτε βασει αυτης της χρονικης περιοδου κρινε ποτε θα ζητησεις την καταργηση. Εγω θα προτεινα να καλεσεις αμεσα

3)Θα καθυστερησουν να σε καλεσουν απο το αιτημα click to call που αφησες, οποτε καλεις εσυ στο 13877 ή αν καλεσεις απο σταθερο/κινητο εκτος δικτυου cyta στο 215 5013877 με αστικη χρεωση.

4) Εχε ετοιμη μια απλη φωτοτυπια των 2 οψεων της ΑΔΤ σου οπου επανω στην ιδια την φωτοτυπια θα γραφεις οτι επιθυμεις την καταργηση του αριθμου 2xx xxxxxxx με μια υπογραφη σου, γιατι θα πρεπει να τη στειλεις με φαξ στο τμημα καταργησεων για να ολοκληρωθει η διαδικασια.

5) Σε καταστημα Vodafone προς το παρον δεν μπορουν να εξυπηρετησουν για αιτηματα καταργησης.

Ναι φίλε, δίκιο έχεις. Πήγα vodafone και μου είπαν μόνο για μικροπράγματα εξυπηρετούν. Πήγα αντιπρόσωπο CYTA, μου λέει έχει σταματήσει τη συνεργασία και να πάω voda (αν και τις ταμπελάρες τις έχει ακόμα).

Καλά, για το 13877 δεν το συζητώ, έχω αφήσει 5 αιτήματα Call me back από χθες στις 11 το πρωί. Έχω κλείσει αισίως 24ωρο. Τώρα μπήκα σε μια εφαρμογή feisagent που επικοινωνείς online, αλλά και εκεί μετά από 30 δεύτερα αναμονή σου λέει να κάνεις αίτημα για Call me back. Και εκεί περιμένω μια ώρα. Δυστυχώς δεν έχω αριθμό Cyta κοντά. Για να πάρω από αλλού δεν ξέρω αν συμφέρει. Ο πενταψήφιος του ΟΤΕ μου έφαγε 3 ευρώ κάρτα μόνο και μόνο για να αφήσω αίτημα Call me back. Σκέφτομαι τη λύση να αγγαρέψω κάποιον φίλο που μένει Αθήνα Χριστουγεννιάτικα. 

Οπότε ισχύει αυτό που λέει και ο leet, ότι θα χρεωθώ κάποιες μέρες τον Ιανουάριο. Το θέμα λοιπόν είναι να μην με χρεώσουν όλο το μήνα και δη με το φουσκωμένο χωρίς προσφορά τιμολόγιό τους. Νομίζω έτσι κάνουν και θα πάει καμιά 40αρα. Αν είναι θα τους πω να τα βγάλουν όλα (24αρα, δωρεαν σταθερά, κινητά κλπ) για να μείνει το ελάχιστο. Παλιά ήταν 8 ευρώ.

Update: Τελικά έστειλα στο viber το παράπονό μου ότι τους έχω κάνει αίτημα εδώ και 25 ώρες και μου απάντησαν αμέσως και το "λύσαμε" μέσα από εκεί. Προς το παρόν δηλαδή, γιατί εδώ και 40 λεπτά περιμένω να επικοινωνήσει μαζί μου το αρμόδιο τμήμα για τα περαιτέρω. Μου φαίνεται πάνω από το τηλέφωνο θα τη βγάλω μέχρι την πρωτοχρονιά. 😅

Επεξ/σία από Miracle Worker
Update
Δημοσ.
19 ώρες πριν, manzana είπε

Θα στο ξαναπω, καλεσε εσυ στην εξυπηρετηση, θα καθυστερησουν να σε καλεσουν και αντιστοιχα θα καθυστερει και η καταργηση

Δημοσ.

Το αποτέλεσμα, για όποιον μελλοντικό ενδιαφερόμενο:

Έκανα αίτημα στο viber Παρασκευή και μέσω τηλεφώνου Σάββατο (μου είπαν απλά ότι το viber ήταν αρκετό και να περιμένω τηλέφωνο). Με πήραν Δευτέρα αργά το μεσημέρι και μου ζήτησαν να στείλω το φαξ με την ταυτότητα και την έκθεση, το οποίο ευτυχώς έκαναν από κατάστημα Vodafone, γιατί είχαν κλείσει όλα τα φωτοτυπάδικο. Ο υπάλληλος που μιλήσαμε για τη διακοπή μου είπε ότι η ΕΕΤΤ έχει βάλει πλέον υποχρεωτικό όριο για διακοπή του βρόχου τις 8 ημέρες (εργάσιμες φαντάζομαι) και ότι θα έχει γίνει το αργότερο μέχρι 15. Θα μου έρθει κανονικά λογαριασμός τον Ιανουάριο, τον οποίο αγνοώ και εκκαθαριστικός το Φεβρουάριο. Η χρέωση από ότι κατάλαβα θα γίνει με αυτά που πληρώνω τώρα, αν και διατηρώ τις αμφιβολίες μου. Το μόντεμ δεν χρειάζεται να το πάω πίσω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...