Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. εχω ενα στικακι 64Gb του οποιου του ειχα βαλει ενα λειτουργικο Linux για freeBpx.

εκανα τις δοκιμες μου και οταν χρειάστηκε να του ξανακανω format για να το εχω για τις δουλειες μου ειδα οτι οσες φορες και να το κανω format και με οσους τροπους, παντα μου το κανει 74,8mb!!

ξερεις κανεις γιατι συμβαινει αυτο ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, geioannou είπε

Καλησπερα. εχω ενα στικακι 64Gb του οποιου του ειχα βαλει ενα λειτουργικο Linux για freeBpx.

εκανα τις δοκιμες μου και οταν χρειάστηκε να του ξανακανω format για να το εχω για τις δουλειες μου ειδα οτι οσες φορες και να το κανω format και με οσους τροπους, παντα μου το κανει 74,8mb!!

ξερεις κανεις γιατι συμβαινει αυτο ?

Αν κάνετε format  με windows  συνήθως συμβαίνει γιατί το διαμέρισμα του linux είναι κλειδωμένο (μου εχει τυχει και μενα με puppy linux λειτουργικο)   Ξεκινηστε με ενα linux live και κάντε του format από εκεί

Δημοσ.

τελικα απο την βιασινη μου εχτες που το εκανα ειδα οτι εβλεπε 59 αλλα δεν προσεξα οτι ηταν MB και οχι GB !!!!!

Οτι και να κανω δεν βλεπει ως uded παραπανω απο 66mb. εχω κανει ολες τις δυνατες λυσεις με φορμαρισμα μεσα απο linux live cd και εκανα και εγκατασταση του minitool partition. μεσα βλεπει οτι ειναι 60 GB αλλα το διαθεσιμο που μου δειχνει ειναι 66mb!

υπαρχει περιπτωση αυτο να το κανει επειδη ειναι κατεστραμανο η με καποιο τροπο δεν μπορει να δει τον παραπανω χωρο ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Crybal είπε

Μπορει να ειναι κατεστραμενο αλλα παίδεψε το με το minitool.To minitool σου βρισκει ολοκληρο τον χωρο?

ναι το βλεπει κανονικα σαν 64Gb. Αυτο ειναι το περιεργο!!!

Untitled.jpg

Επεξ/σία από geioannou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λεει "unallocated".Μαρκάρισε το διαμερισμα που λεει unallocated,πες του να το κανεΙ φορματ σε ntfs και πάνω αριστερα πατα "apply"

Επεξ/σία από Crybal
Δημοσ.

εαν θυμαμαι καλα το εχω κανει αλλα χωρις αποτελεσμα. τωρα το εχω βαλει και κανει surface test. μολις τελειωσει θα το δω ξανα

Δημοσ.

Δεν νομιζω ότι ειναι θεμα surface.Πριν λιγο καιρο ειχα στα χερια μου ενα στικακι με παρομοιο προβλημα.Δεν καταφερα να το ξαναφερω στα καλά του.

Δημοσ.

τελικα ολα καλα.

η μαγικη λεξη που ειπες παραπανω στο να πατήσω apply εκανε την διαφορα.

εκανα ολες τις ρυθμίσεις partition, φορματ κλπ κλπ, αλλα δεν ειχα δει το apply. νομιζα οτι το διαμόρφωνε μονο του μιας και για να κανει αυτα ειχε ενα μικρο σχετικα γραφιμα...αλλα τελικα ηθελε και το apply για την τελικη διαμόρφωση.

ευχαριστω, να εισαι καλα....☺️

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...