NikosB98 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα! Έχω δει σε διάφορα sites να πωλούνται SSD Adapters για M.2 δίσκους, ως λύση για αναβάθμιση των Macbook Air και Pro (για παλιότερα μοντέλα). Έχει δοκιμάσει κάποιος να αναβαθμίσει τον SSD του Macbook Air με αυτόν τον τρόπο;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Ποιο air έχεις; Παίζει κανονικά πλέον από high sierra αν δε κάνω λαθος να βάλεις nmve SSD με χρήση adapter.
NikosB98 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δεν έχω ακόμη. Αλλά σκέφτομαι για το μοντέλο του 2017. Απλά επειδή τα 128GB είναι πολύ λίγα, σκέφτομαι να αγοράσω και έναν nvme δίσκο κλπ.. Η ερώτηση, όμως είναι εάν το έχει δοκιμάσει κάποιος και να μου πει την άποψη του για αυτό.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, NikosB98 είπε Δεν έχω ακόμη. Αλλά σκέφτομαι για το μοντέλο του 2017. Απλά επειδή τα 128GB είναι πολύ λίγα, σκέφτομαι να αγοράσω και έναν nvme δίσκο κλπ.. Η ερώτηση, όμως είναι εάν το έχει δοκιμάσει κάποιος και να μου πει την άποψη του για αυτό. Δεν έχω εμπειρία με Air αλλά δεν είναι κάτι πολύ διαφορετικό από τη pro σειρά. Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις εδώ. Όντως γίνεται με adapter που κάνει 12-13$, θέλει Mac OS X High Sierra ή Mojave και ανάλογα τον SSD που θες να πάρεις πρέπει να ψάξεις αν είναι συμβατός με τον adapter που θα αγοράσεις. Τέλος, το 2017 Air, εκτός εαν το βρεις πολύ φθηνά, θεωρώ ότι δεν αξίζει να το αγοράσει κανείς εν έτη 2019.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα