Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμ είμαστε μεταξύ Fiesta (δυστυχώς μοντέλα του '05 και πίσω - με εξαίρεση έναν γνωστό που πουλάει του '09 και θα το δούμε από βδομάδα) και Panda. Προσωπικά το Panda μου αρέσει περισσότερο, αλλά με ανησυχεί το γεγονός πως ο χώρος στο πορτ-μπαγκάζ μάλλον είναι αρκετά περιορισμένος 

Δημοσ.
Στις 27/12/2018 στις 9:48 ΜΜ, Πανος999 είπε

Παιζουν ελαχιστα αμαξια απο ιδιωτες πλεον.. 

Χωρις υπερβολη, ειναι το 10% του car.. Επειδη ψαχνω κ εγω τωρα.. Τα εχουν παρει ολα οι μαντραδες!! 

Στα 4000 που θες φιλε μου, θα σου ελεγα κατι σε fiat punto, renault clio, yaris που ειπες οτι δν πας κ seat ibiza.. Ολα αυτα, 2007-2009 περιπου κ κανα 100-120αρι χλμ.. 

Ισχύει, θέλει τρελό ψάξιμο πια για να βρεις αμάξι από ιδιώτη. Υποθέτω ότι προτιμούν να τα σκοτώνουν μερικοί στους μαντράδες από το να ψάχνουν επί μήνες αγοραστή.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

από το να ψάχνουν επί μήνες αγοραστή.

Και σε αυτούς τους μήνες ακούς ότι του κατέβει στο κεφάλι. Το έχω κάνει 2 φορές δεν ξέρω εάν θα το τολμήσω ξανά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, akpe είπε

Χμμ είμαστε μεταξύ Fiesta (δυστυχώς μοντέλα του '05 και πίσω - με εξαίρεση έναν γνωστό που πουλάει του '09 και θα το δούμε από βδομάδα) και Panda. Προσωπικά το Panda μου αρέσει περισσότερο, αλλά με ανησυχεί το γεγονός πως ο χώρος στο πορτ-μπαγκάζ μάλλον είναι αρκετά περιορισμένος 

Μεταξύ fiesta και panda πρέπει να ζυγίζεις τι θέλεις ώστε να αποφασίσεις. Το fiesta έχει καλύτερους χώρους και καλύτερο πάτημα. Το panda έχει ελαφρως πιο οικονομική συντήρηση και μικρότερη κατανάλωση.

Εάν το θες για οικογένεια πας στο πρώτο για να χωράει και δυο βαλιτσες μέσα και να νιώθεις και λίγο πιο ασφαλής... μπορείς να δεις το μοντέλο 04-09 που είναι πλέον σχετικά φθηνό. 

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά Fiesta it is! Θα περιμένουμε να δούμε το '09 του γνωστού, και αν μας αρέσει και είναι εντός budget το πήραμε :D

Έχουμε βρει και ένα του '08 σε καλή τιμή στα 4k με 95k χιλιόμετρα, αλλά είναι από έμπορο... εγώ δεν εμπιστεύομαι και τόσο, η κοπελιά το έχει πάρει πιο χαλαρά και έχει κολλήσει με το συγκεκριμένο. Still, μοντέλα του '05-'07 βρίσκονται εύκολα από ιδιώτες γύρω στα 4.5k (ελάχιστα όμως κάτω από 120k χιλιόμετρα) οπότε δεν θα δυσκολευτούμε να βρούμε κάτι.

Ευχαριστώ παίδες :)

Επεξ/σία από akpe
Δημοσ.

Να τσεκάρεις την κρεμαγιερα στο δικό μου με 86.000km θέλει αλλαγή, επίσης τις κλειδαριές, όταν κλειδώσεις να κλειδώσουν όλες, όταν ξεκλειδώσεις να ξεκλειδώσουν όλες οι πόρτες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρε ενα Toyota Corolla (2002-2007).

Εχει πολύ καλό κινητήρα (πχ τo δικό μου έχει 400.000 και συνεχίζει), φθηνά ανταλλακτικά και service.

Αν βρεις κανένα απο ιδιώτη μέχρι 120.000 χλμ θα σου κρατήσει αρκετά χρόνια.

Επεξ/σία από BTL
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτά τα χρήματα ξεχνάς το πετρέλαιο και υγραέριο για πολλούς λόγους. 

Σε αυτά τα χρήματα κοίτα για fiat punto, stilo, panta. 

Opel corsa 

Ford fiesta. 

Απέφυγε το γκρουπ Volkswagen ,όπως επίσης Suzuki & Honda 

Κοίτα για ως 1300 κυβικά. 

Αυτά από εμένα. 

Επεξ/σία από panoskatos
  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Πολύ πολύ καλη επιλογή !!!Χρονολογια ? Τιμη ?

3500 ευρώ του 2003 με 90.000 χιλιόμετρα. 

Γενικά η κατάσταση του είναι πολύ καλή και το βελτιώνω και εγώ σχετικά. 

Τους επόμενες ημέρες θα ανεβάσω στο σχετικό θέμα τις βελτιώσεις που έχω κάνει. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tornado είπε

3500 ευρώ του 2003 με 90.000 χιλιόμετρα. 

Γενικά η κατάσταση του είναι πολύ καλή και το βελτιώνω και εγώ σχετικά. 

Τους επόμενες ημέρες θα ανεβάσω στο σχετικό θέμα τις βελτιώσεις που έχω κάνει. 

Πολυ λιγα  χλμ για την χρονολογια του .Ειναι πραγματικα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Στο δικό μου αμάξι που το πήρα καινούργιο περίπου την ίδια χρονολογία είναι πραγματικά. 

Το έχω πάνω από 15 χρόνια και έχω γράψει 84000 χιλιόμετρα. Δυστυχώς μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά και επειδή σε πολλά αμάξια πειράζουν το κοντέρ υπάρχει δυσπιστία και σε αυτά που έχουν πραγματικά.   Όλα αυτά τα χρόνια κινούμαι με μοτοσυκλέτα,  πάνω από 15.000 χιλιόμετρα τον χρόνο. Με το αμάξι τα περισσότερα χιλιόμετρα τα έχω κάνει για ταξίδια / εκδρομές και κάποιες χειμωνιάτικες μέρες που είναι δύσκολη η μετακίνηση με μοτοσυκλέτα. 

Οπότε από προσωπική εμπειρία θα πω ότι είναι εφικτό ένα τόσο παλιό αμάξι να έχει λίγα χιλιόμετρα. 

Επεξ/σία από panoskatos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Στο δικό μου αμάξι που το πήρα καινούργιο περίπου την ίδια χρονολογία είναι πραγματικά. 

Το έχω πάνω από 15 χρόνια και έχω γράψει 84000 χιλιόμετρα. Δυστυχώς μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά και επειδή σε πολλά αμάξια πειράζουν το κοντέρ υπάρχει δυσπιστία και σε αυτά που έχουν πραγματικά.   Όλα αυτά τα χρόνια κινούμαι με μοτοσυκλέτα,  πάνω από 15.000 χιλιόμετρα τον χρόνο. Με το αμάξι τα περισσότερα χιλιόμετρα τα έχω κάνει για ταξίδια / εκδρομές και κάποιες χειμωνιάτικες μέρες που είναι δύσκολη η μετακίνηση με μοτοσυκλέτα. 

Οπότε από προσωπική εμπειρία θα πω ότι είναι εφικτό ένα τόσο παλιό αμάξι να έχει λίγα χιλιόμετρα. 

Δυστυχώς έτσι εινα... Κάποιοι κάνουνε λίγα χλμ αλλά με τα ξερα καίγονται και τα χλωρά. Με το Honda CRV του 2008 έχω κάνει μόνο 90000 χλμ. 

Είναι το κύριο και μοναδικό αμάξι. 

Σπίτι δουλειά μόνο 10 χλμ καθημερινά. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Βασικά έχω book service και έχει όλα τα service κανονικά ανά έτος.  Τώρα από εκεί πέρα τι να σου πω....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...