Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε θα πηγαινα στο xz2 λογο του imx300 που εχει με τα πολλα μικρα πιξελ που ποναει σε νύχτα.

Χωρια οτι παντα θα προτιμούσα ναυαρχίδα ας ειναι και παλια σε σχεση με κατι αλλο του ίδιου oem.

Το μεγαλο (xz1) έχε υπόψη οτι ειναι πολύ λεπτό και επειδή εχει κορνιζα επάνω (πολυ πραμα) την οθονη ουσιαστικά την κουτσοφθανεις στις ανω γωνιές.

Γούστα βεβαια αλλα το xz1c δε το έχουν αγοράσει ο κόσμος και σε περίπτωση που αλλαξεις γνωμη θα το σκοτώσεις για να φύγει ενώ το μεγάλο είδη είναι σκοτωμένο στα 230.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι το compact,καλύτερα το XZ1,λόγω μεγαλύτερης οθόνης και ανάλυσης,η οθόνη υποστηρίζει HDR,καλύτερη μπροστινή κάμερα και νομίζω μεγαλύτερη Rom 64Gb αντί για 32.

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8804&idPhone2=8610

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 2/1/2019 στις 2:30 ΜΜ, tazos87 είπε

Τελικά κατέληξα στα εξής:

-Xperia XZ1 (είναι σε τρομερή τιμή και επειδή τα τελευταία μου κινητά είναι Sony και είναι σκυλιά με εξαίρεση ένα προβλημα με το Z5 compact)

-LG G6 (έχει πολύ καλή οθόνη και  ίσως καλύτερη κάμερα. Ακόμα θυμάμαι το θεικό G2 που είχα..Βέβαια, χειρότερη μπαταρία και είναι λίγο πιο ακριβό. Επίσης, είναι πιο παλιό μοντέλο και σε κάποιες κριτικές κάποιοι το έστειλαν σέρβις)

-Xiaomi Redmi 6 (Ξέρω, πέφτω αρκετά, αλλά για μισή τιμή που έχει από τα υπόλοιπα, είναι vfm. Βέβαια έχει χειρότερη κάμερα και οθόνη)
Φοβάμαι λίγο το λογισμικό της Xiaomi και την εγγύηση που λένε. (Στα 115 βέβαια που κάνει, και πάλι είναι αρκετά αυτά που προσφέρει)

Κανονικά θα έπαιρνα Compact αλλά ανεβαίνει η τιμή (έχω το X compact)

εχω το redmi 6 η καμερες ειναι φοβερες η οθονη του ειναι ικανοποιητική τα specs του φοβερα και οσο γ το ποσο σκορ βαζει στο antutu ειναι 76.000 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...