blueangel3 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Για το A8 (2018) τι έχετε να πείτε ? Κυρίως για την κάμερα και την μπαταρία του σε σχεση με Xz1 και p20 lite ?
mphxths Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, blueangel3 είπε Για το A8 (2018) τι έχετε να πείτε ? Κυρίως για την κάμερα και την μπαταρία του σε σχεση με Xz1 και p20 lite ? Το καταλαβαινεις οτι δεν εχουμε στα χερια μας ολα τα κινητα ε ?Απο reviews/videos κλπ κοιταμε να βγαλουμε ενα συμπερασμα. Λιγο που ειδα λοιπον κατι βιντεος κλπ για το Α8 , η αισθηση που αποκομισα ειναι οτι ειναι ενα καλο ποιοτικο και τιμιο κινητο για την κατηγορια του.Αλλωστε samsung ειναι , τα υλικα και η κατασκευη ειναι ποιοτικα. Δεν ξερω πως συγκρινεται με το p20 lite , αλλα ακομα πιστευω οτι το ΧΖ1 ειναι συνολικα ανωτερο.Ισως να χανει στο θεμα χωρητικοτητα μπαταριας , αλλα πρεπει να κανει τρελη διαχειριση μιας και κουβαλαει καποιες περιεργες τεχνολογιες στο θεμα αυτο. Γενικως καταλαβαινω οτι απο τοτε που το ΧΖ1 επεσε στα 229, δημιουργειται μια παρεξηγηση οτι ανηκει σε αυτην την κατηγορια.Ενω δεν ανηκει και κακως προσπαθειτε να το συγκρινετε με κινητα αυτης της κατηγοριας.Περα απο το αισθητικο κομματι με τα χοντρομπεζελς , στην κατηγορια που εχει "πεσει" λογω τιμης , δεν εχει ανταγωνιστη.. Τελος μην κοιτατε μονο μπαταρια ή/και καμερα.Τα κινητα πλεον ειναι συνολο χαρακτηριστικων.Αντε και βγαζει γαματες φωτος.Αν σερνεται τι να το κανεις?Αν γρατζουνιζεται ευκολα?Αν εχει λιγη χωρητικοτητα?Αν αν αν? 2
saruman123 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, blueangel3 είπε Για το A8 (2018) τι έχετε να πείτε ? Κυρίως για την κάμερα και την μπαταρία του σε σχεση με Xz1 και p20 lite ? Με σχέση των άλλων δύο είναι καλύτερο και στην μπροστινή και στην πίσω. Για μπαταρία είναι ανάλογα τη χρήση και τη διαχείριση κάνει. Σαν συνολικο όμως κινητό είναι το XZ1.
sakekosan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Πανέμορφο είναι το XZ1 ειδικά το μαύρο. Σχεδιάστηκα και αισθητικά θέλω να έχει τα bezelakia του, το βρίσκω όμορφο όπως επίσης εξακολουθώ να θεωρώ τα iPhone 4,5, από τα ομορφότερα κινητά της Apple για παράδειγμα. Χρηστικά η έλλειψη περιθωρίων στα κινητά με βρίσκει αντίθετο. Σε games πχ. (pubg m. κτλ) η άνεση του να κρατάς landscape bezel δεν συγγρινεται με τα κουτσουρεμένα που σου βγάζουν την πίστη.
ad276 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 27/12/2018 στις 2:19 ΜΜ, tazos87 είπε Καλησπέρα. Είμαι ανάμεσα σε Xperia xz1 και Huawei p20 lite. Αρχικά δεν μου αρέσει που η κάμερα του ΧΖ1 δεν έχει bokeh εφε - γενικά ρύθμιση με το διάφραγμα. Βέβαια έχει καλύτερη απόδοση μπαταρίας απο το P20 lite.(το οποίο έχει πιο ωραία οθόνη όσο εχω δει) Είναι σε παρόμοια τιμή και τα 2... Το XZ1 ειναι ετη φωτος μπροστα απο το lite.Αν εχεις προβλημα με τα μπεζελ του Σονυ,ριξε και μια ματια στο nokia 5.1 plus (antutu 140.000).Στο σκρουτζ θα το βρεις στα 220 ευρω περιπου.Και παιρνει αμεσα και 9.0 pie. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από ad276
26ska Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Επειδή το ψήνω να το πάρω δώρο στη σύζυγο, την παλεύει χωρίς ois ή θα είναι όλες οι φωτογραφίες κουνημένες, όπως με το redmi note 4, που είχα παλιότερα;
kp1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, 26ska είπε Επειδή το ψήνω να το πάρω δώρο στη σύζυγο, την παλεύει χωρίς ois ή θα είναι όλες οι φωτογραφίες κουνημένες, όπως με το redmi note 4, που είχα παλιότερα; Τσεκαρε και nokia 7 plus νομιζω εχει καλυτερη καμερα απο xz1>..
georgerapp Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δε βγαινει κουνημενη απλα σε νυχτα θα κρατησει πιο γρηγορο κλείστρο και θα ανεβασει iso σε σχεση με ενα με ois. Εχει πολυ καλο φακο και ειναι πολύ μακριά απο το xiaomi που ειχε. Με την ληψη ριπης δε θα χασει στιγμη με αυτο. Εάν καταλήξεις σε αυτό να σου πω 2 πραγματακια για καλυτερη απόδοση στην φωτογραφία,τιποτα το σπουδαίο 2 ρυθμίσεις. Την ημέρα ειναι ειδικά ειναι ενα με τα top κινητά το ιδιο σε βίντεο. https://photos.app.goo.gl/kyq4DrNL2AUdPcpb8 Στα 230 η καλυτερη επιλογή. Γάιδαρος που τον κοιτάς στα δόντια. Και το nokia ειναι πολυ καλη επιλογή επίσης. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από georgerapp 1
tazos87 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Στις 29/12/2018 στις 9:11 ΜΜ, ad276 είπε Το XZ1 ειναι ετη φωτος μπροστα απο το lite.Αν εχεις προβλημα με τα μπεζελ του Σονυ,ριξε και μια ματια στο nokia 5.1 plus (antutu 140.000).Στο σκρουτζ θα το βρεις στα 220 ευρω περιπου.Και παιρνει αμεσα και 9.0 pie. Το 6,1 Plus δεν είναι καλύτερο?? gearbest κλπ το έχω βρει 160! Απλά το βράδυ η κάμερα είναι "μέτρια" στη καλύτερη περίπτωση...
saruman123 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, tazos87 είπε Το 6,1 Plus δεν είναι καλύτερο?? gearbest κλπ το έχω βρει 160! Απλά το βράδυ η κάμερα είναι "μέτρια" στη καλύτερη περίπτωση... Μπορεί να φας τελωνείο.
ad276 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, tazos87 είπε Το 6,1 Plus δεν είναι καλύτερο?? gearbest κλπ το έχω βρει 160! Απλά το βράδυ η κάμερα είναι "μέτρια" στη καλύτερη περίπτωση... Το 6.1 plus ειναι το ιδιο αλλα με snap επεξεργαστη και 4/64 gb δεν εισαγεται ομως επισημα στην Ελλαδα.Ενω ειναι και λιγο πιο ακριβο..... (στο σκρουτζ) Για την καμερα σωστα τα λες......αλλα σε αυτη τη κατηγορια λιγα ειναι τα κινητα με καλη καμερα και το βραδυ. Στο antutu πευχαινει 109.000 εναντι 140.000 του 5.1 plus. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από ad276
tazos87 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικά κατέληξα στα εξής: -Xperia XZ1 (είναι σε τρομερή τιμή και επειδή τα τελευταία μου κινητά είναι Sony και είναι σκυλιά με εξαίρεση ένα προβλημα με το Z5 compact) -LG G6 (έχει πολύ καλή οθόνη και ίσως καλύτερη κάμερα. Ακόμα θυμάμαι το θεικό G2 που είχα..Βέβαια, χειρότερη μπαταρία και είναι λίγο πιο ακριβό. Επίσης, είναι πιο παλιό μοντέλο και σε κάποιες κριτικές κάποιοι το έστειλαν σέρβις) -Xiaomi Redmi 6 (Ξέρω, πέφτω αρκετά, αλλά για μισή τιμή που έχει από τα υπόλοιπα, είναι vfm. Βέβαια έχει χειρότερη κάμερα και οθόνη) Φοβάμαι λίγο το λογισμικό της Xiaomi και την εγγύηση που λένε. (Στα 115 βέβαια που κάνει, και πάλι είναι αρκετά αυτά που προσφέρει) Κανονικά θα έπαιρνα Compact αλλά ανεβαίνει η τιμή (έχω το X compact) Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από tazos87
ad276 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, tazos87 είπε Τελικά κατέληξα στα εξής: -Xperia XZ1 (είναι σε τρομερή τιμή και επειδή τα τελευταία μου κινητά είναι Sony και είναι σκυλιά με εξαίρεση ένα προβλημα με το Z5 compact) -LG G6 (έχει πολύ καλή οθόνη και ίσως καλύτερη κάμερα. Ακόμα θυμάμαι το θεικό G2 που είχα..Βέβαια, χειρότερη μπαταρία και είναι λίγο πιο ακριβό. Επίσης, είναι πιο παλιό μοντέλο και σε κάποιες κριτικές κάποιοι το έστειλαν σέρβις) -Xiaomi Redmi 6 (Ξέρω, πέφτω αρκετά, αλλά για μισή τιμή που έχει από τα υπόλοιπα, είναι vfm. Βέβαια έχει χειρότερη κάμερα και οθόνη) Φοβάμαι λίγο το λογισμικό της Xiaomi και την εγγύηση που λένε. (Στα 115 βέβαια που κάνει, και πάλι είναι αρκετά αυτά που προσφέρει) Κανονικά θα έπαιρνα Compact αλλά ανεβαίνει η τιμή (έχω το X compact) Θα επελεγα sony.Εχω και ειχα sony πολλα χρονια και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα με κανενα.Εχοντας παντα mid range και οχι ναυαρχιδες. Επισης εχω ακουσει καλα και για το XA2 με χαμηλοτερα specs (snap630) και μικροτερα bezel και οθονη (5,2) αλλα μεγαλυτερη μπαταρια (3300).
georgerapp Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Με βαση τα specs και τις αναβαθμίσεις το xz1 ειναι μονόδρομος. Το εχω ειναι πολυ δυνατό σε ολα. Αλλα να σου πω οτι στο νημα που παίζω στο myphone τωρα που εχει πιάσει κίνηση λογο της τιμής του εχουν παρατηρηθεί θεματα με το wifi απο κάποια παιδιά. Δεν είμαστε πολλοί οποτε και 2 με 3 ειναι ένα ποσοστό. Ειμαι και εγω μεσα αλλα μου το κανει αξαιρετικα σπάνια. Οφείλω να στο αναφέρω. Περα απο αυτο που απο οτι εχω καταλαβει ξανα λεω δεν είναι μαζικό αλλα υφίσταται ειναι σε σφαιρικά πολυ καλό .
tazos87 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, ad276 είπε Θα επελεγα sony.Εχω και ειχα sony πολλα χρονια και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα με κανενα.Εχοντας παντα mid range και οχι ναυαρχιδες. Επισης εχω ακουσει καλα και για το XA2 με χαμηλοτερα specs (snap630) και μικροτερα bezel και οθονη (5,2) αλλα μεγαλυτερη μπαταρια (3300). Ευχαριστώ @georgerapp Κι εγώ το έβλεπα και με βολεύει που είναι πιο μικρό to XA2...απλά το ΧΖ1 έχει πιο καλά χαρακτηριστικά και λέω κρίμα είναι... (και είναι έστω και 20€ πιο χαμηλά). Αλλιώς το ΧΖ1 compact στα 290€, άρα μάλλον σε Sony πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα