tazos87 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Είμαι ανάμεσα σε Xperia xz1 και Huawei p20 lite. Αρχικά δεν μου αρέσει που η κάμερα του ΧΖ1 δεν έχει bokeh εφε - γενικά ρύθμιση με το διάφραγμα. Βέβαια έχει καλύτερη απόδοση μπαταρίας απο το P20 lite.(το οποίο έχει πιο ωραία οθόνη όσο εχω δει) Είναι σε παρόμοια τιμή και τα 2...
saruman123 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 XZ1 που είναι και αδιάβροχο(ΙΡ65/68),Snap 835,gorilla glass 5, βίντεο σε αργή κίνηση 960 fps,Antutu 180.000 έναντι 87+..... Το μόνο αρνητικό η μπαταρία του.
tazos87 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ! Βασικά και μπαταρία στη πράξη περισσότερο πρέπει να κρατάει (βλέπω από σχόλια για το P20 lite ότι πολλοί λένε πως η μπαταρία δεν κρατάει - μου αρέσει η οθόνη βέβαια) Απλά αυτό με τη κάμερα to να μην έχει διάφραγμα ώστε να θολώνει και το background... Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2018 από tazos87
mphxths Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχει φιλος μου το P20 lite.Μια χαρα κινητο ειναι , ομορφη οθονη , παει φετες , απο καμερα νορμαλ πραγματα , η μπαταρια απο οσο μου εχει πει πρεπει να κραταει 1-1,5 μερα με μετρια-βαρια χρηση. Δεν νομιζω ομως να συγκρινεται με το XZ1 , που ειναι αλλη κατηγορια ασχετως που παιζει σε χαμηλη τιμη αυτες τις μερες.Σαν σπεκς δεν νομιζω οτι υπαρχει καν συγκριση. Αν δεν ειχε εκεινα τα χοντρο-bezels το σκεφτομουν πολυ σοβαρα το XZ1 αν και εχω ιδιων σπεκς κινητο , αλλα μονο και μονο για την καμερα του sony. YΓ : Eπισης σκεψου και το γεγονος οτι απο τα P20 lite / P20 /P20 pro , το lite ειναι το μονο που δεν θα παρει το Android pie.Απο την στιγμη που εχεις επιλογες , μαλακια ειναι να παρεις ΤΩΡΑ κινητο που ξερεις οτι δεν θα παρει αναβαθμιση. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2018 από mphxths 2
tazos87 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σωστός ο Μπήχτης (όπως λέμε ο Μ-παίχτης). Τώρα είδα και προσφορά pocophone F1 που έχει ακόμα καλύτερη κάμερα στα 297$, δηλαδή 262€... Το σκέφτομαι όχι τόσο για τα +30€, αλλά κυρίως για το μέγεθος..ήδη με το ΧΖ1 κάνω υπέρβαση! (δεν είμαι και από αυτούς με τα μεγάλα χέρια) Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2018 από tazos87
mphxths Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tazos87 είπε δεν είμαι και από αυτούς με τα μεγάλα χέρια Και ομως σκεφτεσαι το poco , που απο ο,τι βλεπω ειναι πιο μεγαλο σε διαστασεις απο το xz1 Και πιο βαρυ. Περα απο αυτα στα χαρτια εχει καλυτερα σπεκς απο το xz1 καθως και μεγαλυτερη μπαταρια.Αλλα αμα δεν δεις κανα review ή να μας πει καποιος που εχει καποια απο αυτα , δεν ξερουμε αν τα σπεκς στα χαρτια ανταποκρινονται και στην πραγματικοτητα. Διοτι οπως και να το κανουμε η σονυ κουβαλαει αρχιδατες τεχνολογιες μαζι της (στο xz1 εννοω).Eπισης μην ξεχναμε και πως υλοποιει η καθε εταιρια το software για τις αναγκες της.Μεγαλες διαφορες αποδοσης ερχονται και απο αυτο. Δεν ειμαι υπερ του ενος ή του αλλου , απλα στην θεωρια πολλη ραμ , μεγαλος επεξεργαστης , μεγαλη μπαταρια , μεγαλη οθονη κλπ ακουγονται ωραια.Στην πραξη πως υλοποιουνται ομως. Παντως για το poco εχουν ακουστει καλα λογια... ΥΓ: κατι που θυμηθηκα για το p20 lite που μου ειχε κανει εντυπωση.Το δικο μου κινητο και το p20 lite διπλα διπλα επιαναν διαφορετικη ταχυτητα συνδεσης στο wifi που τα ειχαμε συνδεσει.Το p20 lite πολυ χαμηλοτερη γιατι δεν εχει dual band o wifi δεκτης του.Υποθετω οτι αυτο ηταν που εφταιξε... Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2018 από mphxths
georgerapp Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 ακου να δεις αδελφε μου,το xz1 ΔΕΝ ειναι για 200 ευρω,ειναι σε ενα μονιμο ξεστοκαρισμα η πεστο κραχτη για να ξανα ακουμπησουν χερια ενα sony κινητο,ειναι μια υπεροχη συσκευη χωρις γωνιες σφαιρικα,ειναι με το 9 και ειδη 2 update επανω του ενω θα παρει 10. η οθονη του ειναι ενα φοβερο πανελ με γωνιες θέασης σωστες με φωτεινότητα δυνατη και hdr που σε αναλογο υλικο δειχνει τα δοντια της. η καμερα του ειναι παρα πολυ καλη με ισως παραπανω noise reduction υπο μερικες συνθηκες το οποιο φυσικα εξαλείφετε με μια εφαρμογη τυπου photoshop lr και γενικα εαν (νιωθεις) δε θα σε ξενερωσει ποτε. για τα specs δε θα μιλησω δεν χρειαζεται. η μπαταρια στον απολυτο μεσο ορο,ουτε πανω ουτε κατω. για παιχνιδια π.χ ενα poco ειναι το απολυτο εργαλειο λογο αυτονομιας εκτος απο δυναμη. ΑΛΛΑ ο καθε ανθρωπος εχει τις προτεραιοτητες του οι οποιες ειναι σεβαστες είτε ειναι οι ιδιες με εμας είτε οχι. εαν θες κινητο με αισθητηρα βαθους για μποκε θα πας σε τετοιο,διοτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να απογοητευτεις απο το μεγαλο θελω σου που δεν ακουσες. τα βαζεις σε σειρα τα μετρας και αποφασιζεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Για το A7 2018 τι λέτε? Ενδιαφέρετε ένας φίλος. Πιστεύω ότι xz1 είναι καλύτερο άλλα δεν του αρέσουν τα μεγάλα bezels!
mphxths Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, myronas08 είπε Για το A7 2018 τι λέτε? Ενδιαφέρετε ένας φίλος. Πιστεύω ότι xz1 είναι καλύτερο άλλα δεν του αρέσουν τα μεγάλα bezels! Εχει καποια αρνητικα : 1.Πολλη πλαστικουρα , glossy κιολας. 2.Τρεις καμερες , που δεν αποδιδουν τα αναμενομενα.Νορμαλ εως καλες φωτος την ημερα , το βραδυ αστα να πανε.Fixed bokeh.Δηλ το ρυθμιζεις πριν φωτογραφισεις αλλα μετα δεν αλλαζει. Στο Νοκια 8 εχει bokeh editor που μπορεις να αλλαξεις το bokeh (ποσο θολο θαναι το background) κατα βουληση.Αφου εχεις τραβηξει δηλ την φωτογραφια.Αυτο γινεται γιατι εχει κρατημενη ολη την πληροφορια στην φωτογραφια.Και βγαινει κοντα στα 10mbytes η καθε bokeh photo.Αυτο λοιπον δεν γινεται στο Α7. 3.Gorilla glass 3?Really? 4.micro-usb ?Really? 5. no ois ?Ενταξει , ειναι χαμηλη κατηγορια το κινητο... 6.quick/fast charging?οχι ? Ενταξει χαμηλη κατηγορια..εχει θετικα , εχει αρνητικα , απλα για μενα καποια πραγματα πρεπει να γινουν στανταρ , να υπαρχουν σχεδον σε ολα τα μοντελα.Οπως βολευεται ο καθενας βεβαια. Στα λεφτα που το βλεπω σκρουτζ , χιλιες φορες το ΧΖ1 με τα τιτανοτεραστια bezels αλλα και συσκευη αρχιδατη. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2018 από mphxths 1
ikaruga24 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Από όλα όσα γράφτηκαν το xz1 είναι σκαλοπάτια καλύτερο ως συσκευή, άλλη κατηγορία με ότι αυτό συνεπάγεται. 1
AntiCambeR Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ πάντως είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το XZ1.Αν είχε τις στρογγυλές άκρες του Nokia 8 που έχουν μικρή καμπύλη,λίγο μικρότερα bezzels, OIS στην κάμερα και ράδιο θα ήταν τέλειο.Επίσης μειονέκτημα τα on screen buttons τα οποία όμως εξαφανίζονται με την εφαρμογή Fluid N.G. Ομως έχει περισσότερα θετικά που υπερτερούν σε σχέση με τα 2-3 αρνητικά σε αυτή την τιμή.
Koskl Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χίλιες φορές το XZ1 σε αυτά τα χρήματα! Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από Koskl
HateMe Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μεγάλε, επειδή σε βλέπω και ψάχνεις όλα τα κινητά σ αυτό το budget, όχι, κανένα απ αυτά που μας είπες και σκοπεύεις να πεις, δεν είναι καλύτερο απ το XZ1. Σ αυτά τα λεφτά δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο. Μην αγχώνεσαι οπότε και τράβα πάρτο να ησυχάσεις. 1
mphxths Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Απλα χαντακωθηκε μονη της η σονυ με αυτα τα μπεζελς.Γιατι οπως και να το κανουμε η αισθητικη του καταναλωτη θελει μικρα μπεζελς.Ειναι και πιο βελτιστη χρηση της προσοψης ενος κινητου. Αν ειχε βαλει μικρα μπεζελς , αυτην την στιγμη (ισως και μηνες πριν) θα πουλουσε σαν τρελο το ΧΖ1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα