Προς το περιεχόμενο

Asus prime x470 pro @ amazon.es 141,99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mpokwsths είπε

Ανεξάρτητα αν είναι καλή τιμή ή όχι, όσοι θέλουν να βάλουν πάνω 2700Χ ή 2700 με OC μάλλον θα ήταν καλύτερα να επιλέξουν κάτι άλλο. Όχι απαραίτητα πιο ακριβό.

Δεν το λέω εγώ, το λέει ο μετρ του είδους buildzoid.

Την έχω τη μητρική απο το καλοκαίρι, δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που θα κάνουν το oc που εννοεί ο buildzoid... Με τον 2700x βασικά δεν πολύ χρειάζεσαι έτσι και αλλιώς το oc τουλάχιστον για εμάς τους κοινούς θνητούς. 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα δε μιλάει για OC, τουλάχιστον στον 2700X.

4.05 GHz στα 1.3V και 1.4V κάνει τεστ και έχει αυτά τα αποτελέσματα. 4.05GHz ουσιαστικά είναι stock συχνότητα για τον 2700X.

Αυτό που ανεβάζει πολύ τις θερμοκρασίες των VRM είναι το AVX workload. Το τι χρήση κάνεις δηλαδή. Αν κάνεις video encoding π.χ. με τη μητρική αυτή και στοκ 2700Χ (ή overclock 2700) στις δικές μας θερμοκρασίες θα πιάνει 100C το καλοκαίρι το VRM. Υπόψιν.

Αν δε γίνεται τέτοια χρήση τότε κανένα πρόβλημα.

Επεξ/σία από mpokwsths
Δημοσ.
5 ώρες πριν, mpokwsths είπε

Ανεξάρτητα αν είναι καλή τιμή ή όχι, όσοι θέλουν να βάλουν πάνω 2700Χ ή 2700 με OC μάλλον θα ήταν καλύτερα να επιλέξουν κάτι άλλο. Όχι απαραίτητα πιο ακριβό.

Δεν το λέω εγώ, το λέει ο μετρ του είδους buildzoid.

Κάποια πρόταση; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Πολλές προτάσεις. Για X470 π. χ. 

Asus από ROG Strix και πανω

MSI Gaming Prο Carbon και πανω

Asrock Taichi

κτλ

Δες τον buildzoid επ αυτού: https://youtu.be/MMJoLyrWa7E

Όλες αυτές είναι πιο ακριβές. Σε αυτή την τιμή ή φθηνότερες υπάρχει κάτι; 

Δημοσ.

Εγώ τον έβαλα τον 2700x σε x370 Asus pro. Τον προκάτοχό αυτής, καθώς τη βρήκα Ελλάδα με 100€. Δε νομίζω ότι πρέπει να δωθει τόσο βάση στο oc για τον 2700x, ούτε στο undervoltage. Γενικά κάποιος δεν πρέπει να τον πειράξει καθόλου εκτός κι αν είναι από χόμπι. Ο μόνος λόγος που βρίσκω ώστε να πας σε x470 είναι να έχεις μνήμες από 3200mhz και πάνω. Στις x370 φτάνουν έως 3066 αυτόματα με το profile. Manual oc Δε προσπάθησα στις μνήμες. Οι θερμοκρασίες για χειμώνα είναι σε idle με τη στοκ ψύχτρα γύρω στους 35°c και στο rendering το πολύωρο που κάνω φτάνει τους 70. Είναι σχετικά υψηλές για χειμώνα αλλά μάλλον φταίει η στοκ ψύχτρα όχι η motherboard. Οπότε εγώ προσωπικά με τη μικρή εμπειρία που έχω και τα λίγα που ξέρω θα πρότεινα να μη δωθει μεγάλη βάση στο oc potential της μητρικής αλλά να επιλέξει οποία x370-x470  έχει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά και τη καλύτερη τιμή. 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, black66.gr είπε

Όλες αυτές είναι πιο ακριβές. Σε αυτή την τιμή ή φθηνότερες υπάρχει κάτι; 

Πάρε αυτή του θέματος είναι καλή τιμή αλλιώς πήγαινε σε b450 οικονομικότερα. Σε benchmarks και stress tests θα δεις 100 βαθμούς στα vrms τα οποία και 120 και 150 βαθμούς αντέχουν στιγμιαία. Την εχει και ο@akoinonitos  ο οποίος την πουσαρει.go for it στα 140 με κλειστά μάτια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, radiohead είπε

Πάρε αυτή του θέματος είναι καλή τιμή αλλιώς πήγαινε σε b450 οικονομικότερα. Σε benchmarks και stress tests θα δεις 100 βαθμούς στα vrms τα οποία και 120 και 150 βαθμούς αντέχουν στιγμιαία. Την εχει και ο@akoinonitos  ο οποίος την πουσαρει.go for it στα 140 με κλειστά μάτια.

Στα 140 ευρω εγω δεν θα το σκεφτομουν καθόλου πλακα κανετε ? Εχω κανει και εγω το τεστ του Bullzoid με τα ιδια settings ,ξερετε τι εγινε? τπτ...

την εχουν και αλλα παιδια που rendαρουν ειναι για ακομα μια φορα η πιο τιμια μητρικη στα λεφτα της.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

το αστειο που ακριβως το βρισκεις?

Ασ'το να πάει στο διάολο μην απαντάς. :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε

μονο ιντελ, master race ειμαι

καλα αρχηγε μου ,μονο ιντελ λοιπον! :ph34r:

Επεξ/σία από akoinonitos