Vortalhe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα έχω έναν καινούργιο ssd έκανα το install των Windows 10 και τώρα όταν ανοίγει δεν υπαρχει η αναστολή λειτουργίας σαν επιλογή έχω ψάξει και στον πίνακα ελέγχου μήπως δεν είναι ενεργοποιημενο και εκεί αλλά δεν υπάρχει ούτε εκεί. επίσης έχω ένα θέμα με τα drivers της κάρτας γραφικών τα περνάω κανονικά και όταν παω να ανοίξω το Radeon Settings μου βγάζει error no amd graphics driver installed. Έχω την rx 570 8 gb. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
micos000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Αν δε στήσεις και την κάρτα γραφικών και ίσως κάποια ακόμη άγνωστη συσκευή συστήματος (ACPI) δε θα ενεργοποιηθεί η αναστολή λειτουργίας. Πήγαινε στη διαχείριση συσκευών (για συντομία πάτα WINDOWS+R και δώσε devmgmt.msc) και δες αν έχει με θαυμαστικό κάποια συσκευή (την vga) ή αν την έχει με πρόβλημα. Κάνε δεξί κλικ->Ιδιότητες και πήγαινε στην καρτέλα Λεπτομέρειες και επέλεξε από το αναδυόμενο μενού το Αναγνωριστικό υλικού. Μετά δεξί κλικ στην 4η καταχώρηση και Αντιγραφή. Μετά μπορείς να το ψάξεις από το google με επικόλληση στην αναζήτηση ή κάνε επικόλληση σε επόμενο μήνυμα να το δούμε.
micos000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Κατέβασε και τρέξε το auto detection από την amd και δες τι θα σου βγάλει. Η κάρτα είχε κανένα cd/dvd με οδηγούς; Ποια ακριβώς είναι η κάρτα σου; Τα 10άρια είναι 32 ή 64bit;
Vortalhe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Το έκανα και με έβγαλε error 1603. Είναι windows 10 64 bit. Sapphire nitro rx 570 8 gb.
micos000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Τα 10άρια σε ποια έκδοση τα έχεις; Πάτα WINDOWS+R και δώσε winver. Αν είναι η 1803 ή η τελευταία 1809 οκ, αν είναι παλαιότερη έκδοση κάνε update. Κατέβασε το ddu και καθάρισε ότι drivers μπορεί να έχουν μείνει. Αν μείνει ο φάκελος amd στον C σβήστον κι αυτόν. Κάνε επανεκκίνηση και κλείσε το Internet για να μην κατεβάσει μόνο του κάτι.. Πήγαινε στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων και αν έχεις Microsoft visual c++2015 ή 2017 αφαίρεσε και την x86 και την x64 έκδοση. Άνοιξε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής (με δεξί κλικ στη σημαία). Αν δεν έχει γραμμή εντολών τρέξε το powershell σαν διαχειριστής. Δώσε SFC /SCANNOW πάτα enter και περίμενε να τελειώσει. Κάνε πάλι επανεκκίνηση και απενεργοποιήσε το antivirus. Αν δεν έχεις πήγαινε στις ρυθμίσεις του windows defender->Προστασία από ιούς->Ρυθμίσεις προστασίας και απενεργοποίησε την προστασία σε πραγματικό χρόνο. Θα σου πετάξει μήνυμα, αγνόησε το προσωρινά. Δοκίμασε τώρα να στήσεις τους drivers με δεξί κλικ->Εκτέλεση ως διαχειριστής.
Vortalhe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα pro έχω και είναι 1803. Όταν γίνει το scan πρέπει να κάνω κάτι; θα μου βγάλει κάτι; τα έκανα όλα αυτά αλλά τίποτα Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2018 από Vortalhe
micos000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μετά το sfc θα σου πει αν βρήκε κάτι ή όχι και θα ζητήσεις μάλλον επανεκκίνηση. Είναι ένα προληπτικό μέτρο για να σιγουρευτούμε ότι τα αρχεία του συστήματος είναι εντάξει. Η κάρτα δεν είχε κάποιο δισκάκι με drivers; Το antivirus το απενεργοποίησες; Με τους drivers από την sapphire δοκίμασες; http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?os=Win10_64&Pid=C7F53444-FFAD-4D85-ACD2-7769F846B2C4&tag=download&lang=eng
Vortalhe Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οχι δεν εχει γιατι την πηρα μεταχειρησμενη απο ενα παιδι απο το ινσομνια!Θα το δοκιμασω τωρα! ναι to windows defender.Επισης απο device manager μου βγαζει αυτο το error Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από Vortalhe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα