Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα και χρόνια πολλά.

Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Τι μου προτείνετε σχετικά με Headset μέχρι 100 ευρώ. Η χρήση τους θα είναι για gaming και ταινίες. Έχω κοιτάξει κάποια reviews και είμαι από Razer μεταξύ Kraken v2 και Hlektra απο kingston είδα τα cloud ii καλά σε αυτή την τιμή καθώς και της Creative τα H7. Και μία ερώτηση που έχω είναι τι να προτιμήσω USB  η Audio jack (δεν διαθέτω καλή κάρτα ήχου.)

Δημοσ.

Αν θέλεις ένταση και μπάσο --> Kraken V2 7.1 Usb

Αν θέλεις ισορροπημένο ήχο συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές εκτός απο PC --> HyperX Cloud 2

Αν θέλεις πιο budget  λύση πάς σε Electra V2. Αν θέλεις budget λύση και all around ακουστικό και κυρίως άνετα, πας σε HyperX Stinger.

Όλα τα παραπάνω είναι γνώμες. Αν δεν ακούσεις μόνος σου το ακουστικό και δεν το βάλεις στο κεφάλι να δεις πώς κάθεται...δεν κάνεις δουλειά.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά παιδιά επέλεξα τα Kraken Pro v2 που είναι με Audio jack. Προς το παρόν καλά είναι απλά μάλλον θα πρέπει να κοιταχτώ με κάρτα ήχου για να πάρω την βέλτιστη ποιότητα γιατί μέχρι στιγμής καλά είναι αλλά δεν τρελάθηκα για κάτι που κάνει 80 ευρώ. Μπορεί και να είμαι περίεργος :P

Δώστε και εδώ μια βοήθεια αν μπορείτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...