alexgr10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Πήγα στην ιστοσελίδα της intel και βλέπω διάφορους επεξεργαστές όπως: https://www.intel.com/content/www/us/en/products/processors/core/x-series.html The Intel® Core™ X-series processor family is our most powerful ever. Turn your PC into a studio: Produce amazing 4K or 360-degree videos, stunning photos, or amazing music. This is the ultimate tool for gaming and virtual reality experience the power to do it all. https://www.intel.com/content/www/us/en/products/processors/core/i9-processors.html Introducing the new 9th Gen Intel® Core™ desktop processors the first unlocked mainstream desktop processor. When paired with Intel® Optane™ memory, accelerates the loading and launching of the games you play. With up to 5GHz and 16-way multitasking, take your creativity to the next level with the power you need to create, edit, and share. https://www.intel.com/content/www/us/en/products/processors/core/i7-processors.html Equipped with Intel® Turbo Boost Technology 2.0,1 2 your computer will have the power and responsiveness to help your productivity soar. Experience amazing gaming performance, seamlessly edit and share 360 video, and enjoy fantastic 4K Ultra HD entertainment– all with the lightning speed data transfers of Thunderbolt™ 3 technology. Τι διαφορά έχουν μεταξύ τους; Το λεώ γιατί βλέπω στην περιγραφή τους διαφορετικά. Επίσης, σκέφτομαι να πάρω AMD αντί για Intel αλλά θέλω να ρωτήσω σχετικά για τον AMD. Ποιος είναι πιο καινούριος από τους δύο; Ο Ryzen Threadripper ή Ryzen; Και σε ποια γενιά είναι; Ψάχνω να δω πρώτα λίγο τον επεξεργαστή και μετά θα ψάξω τα υπόλοιπα και θα σας τα αναφέρω. Τέλος, θέλω για 3d, video editing FUll HD, UHD 4K, 8K...., vfx, graphics designer, animation, VR, AR, ανάπτυξη και σχεδίαση παιχνιδιών... Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2018 από alexgr10 1
nikos5800 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, alexgr10 είπε Τέλος, θέλω για 3d, video editing FUll HD, UHD 4K, 8K...., vfx, graphics designer, animation, VR, AR, ανάπτυξη και σχεδίαση παιχνιδιών... σε περιμενει https://www.skroutz.gr/s/15901833/AMD-Ryzen-Threadripper-2950X-Box.html o i9 9900k ειναι mainstream επεξεργαστης , οι υπολοιποι ι9 χ series ειναι high end cpus οπως και οι threadrippers , παρε και μια rtx 2070-2080 μαζι με 32-64gb ram και εισαι ετοιμος 2
kostas7837aek Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Για την χρήση που το θέλεις πας καρφί για threadripper.. κτήνος πραγματικά. .. 2
jimis98 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 για ποιο λόγο δεν προτείνεται κάποιον ryzen η intel? εφόσον είναι για τέτοια χρήση το gaming το ικανοποιούν? 1
LIGHT1NG Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Στις 27/12/2018 στις 9:28 ΜΜ, jimis98 είπε για ποιο λόγο δεν προτείνεται κάποιον ryzen η intel? εφόσον είναι για τέτοια χρήση το gaming το ικανοποιούν? Τη θέλεις να πεις βρε μέντορα? Μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τη έγραψε? 😂😂😂😂 Το παιδί θέλει να κάνει edit οου κυρίως περισσότεροι πύρινες =καλύτερα μόνο τα παιχνίδια θέλουν 4 με 6 πύρινες αλλά στο μέλλον θα χρειαζόμαστε και εκεί 6 με 8. Με απλά λόγια αν πάρει τον threadripper είναι ανώτερο από ένα gaming pc
jimis98 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Τη θέλεις να πεις βρε μέντορα? Μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τη έγραψε? 😂😂😂😂 Το παιδί θέλει να κάνει edit οου κυρίως περισσότεροι πύρινες =καλύτερα μόνο τα παιχνίδια θέλουν 4 με 6 πύρινες αλλά στο μέλλον θα χρειαζόμαστε και εκεί 6 με 8. Με απλά λόγια αν πάρει τον threadripper είναι ανώτερο από ένα gaming pc το edit συνηθως επωφελειται απο το Threads multicore παρα απο το singcore εγω μεταξυ amd ειμαι σε Threadripper 1920X και 2700κ kai se ιντελ Core i7-9700K ,,i9-9900K
LIGHT1NG Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, jimis98 είπε το edit συνηθως επωφελειται απο το Threads multicore παρα απο το singcore εγω μεταξυ amd ειμαι σε Threadripper 1920X και 2700κ kai se ιντελ Core i7-9700K ,,i9-9900K Ναι απλά όσοι περισσότεροι πύρινες τόσα παραπάνω και τα threads τώρα η ιντελ γιατί βγάζει ι3 και ι5 με ίσα threads - cores δεν το καταλαβαίνω και τόσο βέβαια καλύτερα να περιμένεις την σειρά 3000 Amd λογικά θα βγάλουν 16 core 32 Threads στα 400 με 450 μαξ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα