Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδες

καταρχην σας ευχαριστώ ολους για τις προτασεις σας!

αν ο black μου προσφέρει περισσότερη αξιοπιστια θα παω προς τα εκει.

τωρα βεβαια με εβαλε σε σκεψεις ο radiohead για raid, μαρεσει σαν ιδεα, θα τα βαλω κατω και θα δω.

για την μητρικη θα παω μαλλον στην https://www.dexter.com.gr/MotherBoards?product_id=6748

ωστε να κοψω καποια χρηματα απο εκει.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Δημοσ.

Προσωπικά, για την χρήση και το budget θα σκεφτόμουν διαφορετικά. Μιλάμε για προγράμματα με 0 έως ελάχιστο scaling σε πυρήνες αφενός, αφετέρου δε η κάρτα γραφικών βοηθά απλώς με το να υπάρχει. Μια 1050ti θα ήταν αρκετή και με το παραπάνω. 

Θα έβαζα ένα 9600k για τα ρολόγια του, μια απλή z390, 32gb μνήμης και μια 1050ti σαν βάση. Κύριο OS drive ένα απλό sata ssd του 1ΤΒ. Για οθόνη αυτήν https://www.skroutz.gr/s/16277133/Dell-UltraSharp-U2719D.html?keyphrase=dell+u2719d

Μένουν και κάμποσα χρήματα για storage drives. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@stormcraft αν θελησεις τελικά να πας σε b450, δες τις επιλογές που σου πρότεινε ο radio. Για τους δίσκους το βλέπεις, και κρίνεις.

Επεξ/σία από jeandoumpier
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγγνωμη που ακριβως θα του χρειαστουν του ανθρωπου ο 2700X και η 1060 σε ενα pc που το θελει για photoshop και illlustrator? Mηπως εχουμε ξεφυγει εντελως απο την ουσια? Κοψε απο αυτα φιλε μου και παρε οσο καλυτερη οθονη μπορεις συν το storage που θες. Σε αυτα θα δεις διαφορα... Αν οχι φαε τα ρεστα σε σουβλακια.

Επεξ/σία από ardi21
  • Like 1
Δημοσ.

ολες οι προτασεις δεκτες, δεν γνωριζω γι αυτο και ρωτησα του ειδικους!😃

οποιος θελει και δεν του κανει κοπο μπορει να προτεινει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eπεξεργαστη μπορεις να παρεις τον Ryzen 5 2600X και απο καρτα γραφικων την 1050ti. Θα εισαι υπερκαλυμμένος. Και ηδη εχεις εξοικονομησει τουλαχιστον 150 ευρω. Αν κοψεις και απο την μητρικη μπορεις να φτασεις τα 200. Αυτα ριχτα στην οθονη αν θες και τους δισκους. Αλλιως κρατα τα. Δεν ειναι αναγκη να τερματισεις το μπατζετ σου. Εγω επισης για τετοιο pc θα εβαζα 16GB RAM, οχι 32. Tουλαχιστον για αρχη, μετα βλεπεις. Αλλα δεν νομιζω να μην σε καλυψουν.

Με λιγα λογια: τα 1600-1800 ευρω που διαθετεις για την δουλεια που το θελεις, για μενα, ειναι τρελο ποσο. Εκτος και αν ριξεις χρηματα στην οθονη η το θες και για μελλοντικο video editing η gaming. Εκει τα πραγματα αλλαζουν.

Επεξ/σία από ardi21
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, stormcraft είπε

ολες οι προτασεις δεκτες, δεν γνωριζω γι αυτο και ρωτησα του ειδικους!😃

οποιος θελει και δεν του κανει κοπο μπορει να προτεινει

Ή θα πάς στη σύνθεση του jean με αέρα futureproof multitasking video editing, ή θα κοιτάξεις όπως σου είπε ο Pnick για τις τρέχουσες ανάγκες σου 9600K-8700. Και τα δύο για τη χρήση σου σε υπερκαλύπτουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι ακριβως εννοεις "επεξεργασια φωτογραφιων" ?
Πες μας τις αναγκες σου, με τι φωτογραφικες τραβας, ποσες δουλειες παραδιδεις το χρονο, να εχουμε μια βαση. 

Επεξ/σία από papageord
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, papageord είπε

Τι ακριβως εννοεις "επεξεργασια φωτογραφιων" ?
Πες μας τις αναγκες σου, με τι φωτογραφικες τραβας, ποσες δουλειες παραδιδεις το χρονο, να εχουμε μια βαση. 

αφορά περιοδικό που θα εκδίδει τεύχος 1 φορά το μήνα (40-60 σελίδες)  και εικονες για το αντιστοιχο site.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, stormcraft είπε

αφορά περιοδικό που θα εκδίδει τεύχος 1 φορά το μήνα (40-60 σελίδες)  και εικονες για το αντιστοιχο site.

monitor ips 27+ , εγω θα εβαζα 2... , και backup storage ειναι η κυρια σου αναγκη τοτε. Τροφοδοτικο της προκοπης και απο εκει και περα καρτες γραφικων ακριβες ΔΕΝ χρειαζεσαι. Με μια 1050ti (υπερβολικη και αυτη αλλα ας υπαρχει), 32gb ram , και εναν i7 ειστε αρχηγοι. Δεν θα μονταρετε 20,000 raw τον μηνα, πιο χαλαρα θα ειναι τα πραγματα. 😉

Επεξ/σία από papageord
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η x470 ειναι πεταμενα λεφτα. Δεν προκειται να κανεις SLI/crossfire

Βαλε 1.tb ssd , θα σου χρειαστει.

Και σιγουρα οθονη μεγαλη

εγω εχω 32αρα 2560Χ1440 και ΔΕΝ μου φτανει για την δουλεια που  κανεις

• Thanks 1
Δημοσ.

αρα απο αυτα που καταλαβαινω να κοψω απο καρτα γραφικων,  μητρικη και να επενδυσω σε storage και οθονη.

το σκ που θα καθομαι θα βαλω κατω ολες τις προτασεις και θα αποφασισω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...