stormcraft Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Χρόνια πολλά! Θα ήθελα την βοήθεια σας για στήσιμο ενός pc εργασίας . Ποσό που διαθέτουμε : έως 1600-1800 ευρώ Χρήση υπολογιστή : για επεξεργασία φωτογραφιών Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Photoshop, illustrator, indesign Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? : ναι θα χρειαστώ και οθόνη Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? : οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε : θα γίνει παραγγελία ηλεκτρονικά Επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? : κατά προτίμηση από ένα Το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? : θα προτιμούσα να συναρμολογηθει σε κατάστημα εκτός και αν δεν έχει όλα τα parts.
jeandoumpier Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Τα κύρια μέρη του πύργου από dexter.gr, κάνουν συναρμολόγηση και στα στέλνουν. Κάρτα γραφικών & μνήμες από hellasphone.gr, κομμάτια τα οποία μπορείς εύκολα να κουμπώσεις μόνος σου, όπως και η οθόνη από το ίδιο κατάστημα. Σύνολο 1750€ 1
stormcraft Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου!
oraiustepe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 σε ΗDD πάνε στον black https://www.skroutz.gr/s/4075532/Western-Digital-Caviar-Black-2TB-WD2003FZEX.html προέχει η αξιοπιστία άμα θες να κρατάς αρχείο από τις φωτογραφίες. και άμα βγάζεις και RAW, δεν ξέρω αν τα 2ΤΒ είναι αρκετά σε βάθος χρόνου. και κόψε από μητρική/κουτί αν θες στα ίδια λεφτά. 186 ευρώ είναι overkill γενικά για όλες τις χρήσεις, εκτός και αν είσαι enthusiast OCer. https://www.dexter.com.gr/MotherBoards?product_id=6748 και μ' αυτή μια χαρά θα σαι.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, oraiustepe είπε σε ΗDD πάνε στον black https://www.skroutz.gr/s/4075532/Western-Digital-Caviar-Black-2TB-WD2003FZEX.html προέχει η αξιοπιστία άμα θες να κρατάς αρχείο από τις φωτογραφίες. και άμα βγάζεις και RAW, δεν ξέρω αν τα 2ΤΒ είναι αρκετά σε βάθος χρόνου. και κόψε από μητρική/κουτί αν θες στα ίδια λεφτά. 186 ευρώ είναι overkill γενικά για όλες τις χρήσεις, εκτός και αν είσαι enthusiast OCer. https://www.dexter.com.gr/MotherBoards?product_id=6748 και μ' αυτή μια χαρά θα σαι. Το μόνο που παίρνει αναβάθμιση είναι οι ίντσες και το μονιτορ κόβοντας λίγο απο εδώ κι απο εκεί. Βάζοντας άλλους δύο μπλέ δίσκους αργότερα θα δουλέψει με raid και δεν χρειάζεται κανένα σκασμό λεφτά για τον black.
oraiustepe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 ένα σκασμό λεφτά θα δώσει έτσι κι αλλιώς, στα 60 ευρώ κόλλησες που θα του προσφέρουν αξιοπιστία σαν φωτογράφο; δεν ξέρω τι βγάζει, αλλά επειδή ξέρω από γνωστό, κρατάει φώτο από γάμους, βαφτίσια κτλπ γτ μπορεί να του ζητήσουν να τυπώσει κάποιες στο μέλλον οι πελάτες του. τι θα πει, δεν έκανα ακόμη raid και μου σκασε ο blue και τις έχασα; μια χαρά ταξίζει τα λεφτά του. να το θέσω κι αλλιώς, το '08 πήρα 2 δίσκους, ένα seagate με 5 χρόνια εγγύηση κι έναν WD blue με 2 χρόνια. ο seagate ήταν ο main μέχρι τον οκτώβρη με το λειτουργικό πάνω (τώρα είναι σαν 2ος) και ο WD ο 2ος κυρίως σαν αποθήκη και κάποια προγράμματα μέχρι τον αύγουστο που σκασε ενώ έλεγε 100% υγεία και καλά. θα μου πεις 10 χρόνια τον είχες, θα σου πω ήταν ο 2ος, καμιά σχέση με τη χρήση που χει φάει ο 1ος και δουλεύει ακόμη. τυχαίο ξε-τυχαίο, το γεγονός είναι ότι έσκασε 1ος ο λιγότερο καταπονημένος και αυτός με μικρότερη εγγύηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, oraiustepe είπε ένα σκασμό λεφτά θα δώσει έτσι κι αλλιώς, στα 60 ευρώ κόλλησες που θα του προσφέρουν αξιοπιστία σαν φωτογράφο; δεν ξέρω τι βγάζει, αλλά επειδή ξέρω από γνωστό, κρατάει φώτο από γάμους, βαφτίσια κτλπ γτ μπορεί να του ζητήσουν να τυπώσει κάποιες στο μέλλον οι πελάτες του. τι θα πει, δεν έκανα ακόμη raid και μου σκασε ο blue και τις έχασα; μια χαρά ταξίζει τα λεφτά του. να το θέσω κι αλλιώς, το '08 πήρα 2 δίσκους, ένα seagate με 5 χρόνια εγγύηση κι έναν WD blue με 2 χρόνια. ο seagate ήταν ο main μέχρι τον οκτώβρη με το λειτουργικό πάνω (τώρα είναι σαν 2ος) και ο WD ο 2ος κυρίως σαν αποθήκη και κάποια προγράμματα μέχρι τον αύγουστο που σκασε ενώ έλεγε 100% υγεία και καλά. θα μου πεις 10 χρόνια τον είχες, θα σου πω ήταν ο 2ος, καμιά σχέση με τη χρήση που χει φάει ο 1ος και δουλεύει ακόμη. τυχαίο ξε-τυχαίο, το γεγονός είναι ότι έσκασε 1ος ο λιγότερο καταπονημένος και αυτός με μικρότερη εγγύηση. Λές για αξιοπιστία μόνος σου και σου απαντώ. Tην σιγουριά θα στη δώσει το raid ούτε ο μπλέ ούτε ο μαύρος ούτε ο ρόζ
oraiustepe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 του βαλε σε 1800 ευρώ σύστημα 5400rpm δίσκο! καλύτερα στη τύχη να τον έπαιρνε το δίσκο, περισσότερες πιθανότητες είχε να πάρει 7200rpm. και συ είπες για "αργότερα". για τώρα άμα θέλει αξιοπιστία πάει σε black. στη τύχη δεν βάζουν 5 χρόνια εγγύηση. κάποιος λόγος θα υπάρχει.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, oraiustepe είπε του βαλε σε 1800 ευρώ σύστημα 5400rpm δίσκο! Σ'αυτό έχεις δίκαιο δεν το πρόσεξα ούτε εγώ
jeandoumpier Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, oraiustepe είπε του βαλε σε 1800 ευρώ σύστημα 5400rpm δίσκο! καλύτερα στη τύχη να τον έπαιρνε το δίσκο, περισσότερες πιθανότητες είχε να πάρει 7200rpm. και συ είπες για "αργότερα". για τώρα άμα θέλει αξιοπιστία πάει σε black. στη τύχη δεν βάζουν 5 χρόνια εγγύηση. κάποιος λόγος θα υπάρχει. Οι περισσότεροι WD των 2tb σε αυτό το εύρος budget 5400 είναι https://www.skroutz.gr/comparelists/1715?compare=7602220%2C12003797%2C2195298%2C4588713 Δεν σε βρίσκω διαβασμένο αρκετά, για να δούμε πόσους wd θα πετύχαινες 7200. Βέβαια, είναι και η WD την οποία απ' ότι θυμάμαι την έχεις στα ''Χ'' ή κάνω λάθος. Επίσης, είναι και θέμα budget, δεν ήθελα να τον κάνω να ξεπεράσει και το 1800άρι που έθεσε ως ανώτερο όριο.
oraiustepe Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 εσύ του βαλες 5400 και γω είμαι αδιάβαστος; είναι θέμα budget ο δίσκος ενώ η X470 των 186 ευρώ και το ΝΖΧΤ κουτί δεν είναι; και μπορεί να μην την πάω πια την WD αλλά WD πρότεινα γτ η black σειρά είναι κορυφή και δίνει 5 χρόνια εγγύηση.
jeandoumpier Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, oraiustepe είπε εσύ του βαλες 5400 και γω είμαι αδιάβαστος; είναι θέμα budget ο δίσκος ενώ η X470 των 186 ευρώ και το ΝΖΧΤ κουτί δεν είναι; και μπορεί να μην την πάω πια την WD αλλά WD πρότεινα γτ η black σειρά είναι κορυφή και δίνει 5 χρόνια εγγύηση. Είναι κορυφή ο black, αλλά είπαμε δεν ήθελα να ξεφύγω. Μητρική προτίμησα κάποια αξιόπιστη, και δοκιμασμένη. Ακριβή, θα συμφωνήσω. Στο κάτω κάτω κάνε μια σύνθεση ο ίδιος γιατί το ένα σου ξινίζει, το άλλο σου βρωμάει. Και αυτά περί ''στην τύχη να έπαιρνε τον δίσκο'' κτλ μην τα αρχίζεις πάλι. Την έχεις στο τσεπάκι την ειρωνεία. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Ά εσείς έχετε προηγούμενα ρε μάγκες.. Ξεκολλάτε όμως.
oraiustepe Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 2 πράγματα άλλαξα όλα κι όλα, και ισορρόπησα τη τιμή στα ίδια, και τη μητρική την έβαλα επίτηδες απ' το ίδιο κατάστημα για να στηθεί το κυρίως pc εκεί σύμφωνα με τη πρόταση σου. τι μου ξινίζει και μου βρωμάει λες, δεν είπα κάτι παράλογο, 5400rpm ΔΕΝ βάζεις ούτε σε 400 ευρώ σύνθεση.
jeandoumpier Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, oraiustepe είπε Δεκτό για τις αλλαγές, αλλά θα μπορούσες να μην ειρωνευτείς όπως έκανες. Αυτό είναι το θέμα. Τέλος πάντων, για τον 5400 σου εξήγησα. Δεν είναι το ίδιο με τους 1tb. Και ούτε προτείνουμε πρώτη φορά εδώ μέσα hdd. Σε αυτό το budget οι wd των 2tb είναι 5400, ή αλλιώς ας πάρει κάποιον seagate κτλ, ή ας ανέβει να πάει στον black που έγραψες. Ας δει ο ts το θέμα και το βλέπουμε που θα κινηθεί. Τέλος. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από jeandoumpier
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα