siomio Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Ωραία και τώρα το μεγάλο δίλημα αξίζει να δώσω 350 να πάρω το λαπτοπ με i3 και ssd (αρα φανταζομαι καλυτερη εμπειρια στα windows) η να δώσω 300 να παρω καποιο ideapad η εστω καποιο με αυτόνομη μνημη θυσιάζοντας επεξεργαστή μονο και μονο επειδη θελω να παιζω το συγκεκριμενο παιχνίδι (League of Legends) χωρις κανενα πρόβλημα???
mphxths Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, siomio είπε Ωραία και τώρα το μεγάλο δίλημα αξίζει να δώσω 350 να πάρω το λαπτοπ με i3 και ssd (αρα φανταζομαι καλυτερη εμπειρια στα windows) η να δώσω 300 να παρω καποιο ideapad η εστω καποιο με αυτόνομη μνημη θυσιάζοντας επεξεργαστή μονο και μονο επειδη θελω να παιζω το συγκεκριμενο παιχνίδι (League of Legends) χωρις κανενα πρόβλημα??? Η ερωτηση που πρεπει να κανεις στον εαυτο σου ειναι : "Αξιζει να παρω ενα φορητο μονο και μονο με γνωμονα αν παιζει ενα συγκεκριμενο παιχνιδι?" Αν βαρεθεις το lol , μετα τι θα κανεις με το φορητο? Παρε και μερικες αληθειες. 1.Το lol δεν θεωρειται "light gaming".Δεν ειναι farcry αλλα οταν μαζευτουν 10 ατομα σε μια οθονη που θα σκανε spells και μαλακιες , οποιαδηποτε low-end καρτα γραφικων θα λυγισει.Το χω ζησει.Και οταν λεω low-end μιλαω κυριως για τις intel.Τωρα μαλακιες του στυλ , θα βαλω low settings στα γραφικα κλπ τα ακουω βερεσε..ή παιζεις το παιχνιδι σου και το χαιρεσαι ή βαλε pacman να τελειωνουμε.Απο την αλλη αν αναγκαστεις να κατεβασεις τα γραφικα στο παιχνιδι , παει να πει οτι η αγορα απετυχε. 2.Ο επεξεργαστης βοηθαει την καρτα γραφικων.Εχω δει την ιδια καρτα γραφικων (σε φορητο παντα μιλαω) να αυξανει επιδοση (οχι τρελες διαφορες) με αλλαγη επεξεργαστη απο i5 σε i7. 3.To dual channel στις μνημες βοηθαει.
siomio Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, mphxths είπε Η ερωτηση που πρεπει να κανεις στον εαυτο σου ειναι : "Αξιζει να παρω ενα φορητο μονο και μονο με γνωμονα αν παιζει ενα συγκεκριμενο παιχνιδι?" Αν βαρεθεις το lol , μετα τι θα κανεις με το φορητο? Παρε και μερικες αληθειες. 1.Το lol δεν θεωρειται "light gaming".Δεν ειναι farcry αλλα οταν μαζευτουν 10 ατομα σε μια οθονη που θα σκανε spells και μαλακιες , οποιαδηποτε low-end καρτα γραφικων θα λυγισει.Το χω ζησει.Και οταν λεω low-end μιλαω κυριως για τις intel.Τωρα μαλακιες του στυλ , θα βαλω low settings στα γραφικα κλπ τα ακουω βερεσε..ή παιζεις το παιχνιδι σου και το χαιρεσαι ή βαλε pacman να τελειωνουμε.Απο την αλλη αν αναγκαστεις να κατεβασεις τα γραφικα στο παιχνιδι , παει να πει οτι η αγορα απετυχε. 2.Ο επεξεργαστης βοηθαει την καρτα γραφικων.Εχω δει την ιδια καρτα γραφικων (σε φορητο παντα μιλαω) να αυξανει επιδοση (οχι τρελες διαφορες) με αλλαγη επεξεργαστη απο i5 σε i7. 3.To dual channel στις μνημες βοηθαει. Ευχαριστώ για τις συμβουλές και εχω την εντύπωση οτι βρήκα κατι στα μέτρα μου νομίζω που να καλύπτει θεμα επεξεργαστη και καρτα γραφικών τι λετε?¨https://www.unimax.gr/lenovo-ideapad-330-n5000-4gb-1tb-radeon-530-no-os-33020.html?ref=bestprice.gr#additional-info
mphxths Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, siomio είπε Ευχαριστώ για τις συμβουλές και εχω την εντύπωση οτι βρήκα κατι στα μέτρα μου νομίζω που να καλύπτει θεμα επεξεργαστη και καρτα γραφικών τι λετε?¨https://www.unimax.gr/lenovo-ideapad-330-n5000-4gb-1tb-radeon-530-no-os-33020.html?ref=bestprice.gr#additional-info Εχω να πω οτι με Pentium , 4gb ram , μηχανικο δισκο και 1366x768 σε 15αρα οθονη , δεν βγηκε κανεις απο το Bronze
PantelisKapa Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Gaming laptop για να θεωρειται gaming, πρεπει να ξεπερναει το χιλιαρικο.. το λολ το σηκωνει κι ενας σταθερος υπολογιστης στα 350 ευρω σε μεσαία γραφικά θα ελεγα και αν βσρεθεις ποτε, το pc θα εχει κι αλλες χρησεις ευκολα... και στα λεω εγω που δεν ξερω ουτε πως ανοιγει ενας υπολογιστης χωρις να καψω τροφοδοτικο..
TheDevilMayCare Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Ενταξει προφανως δεν υπαρχει συγκριση, αλλα οταν δοκιμασα την HD620 του i5-7200u https://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i5-7200U-Notebook-Processor.172250.0.html σε συγκριση με Nvidia 950m -στο ιδιο λαπτοπ- η 620 εμενε (δυστυχως παρα) πολυ πισω
siomio Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Λοιπόν τελευταία ερώτηση Αυτο?: https://www.mgmanager.gr/notebooks/65762-lenovo-laptop-ideapad-100-15ibd-i3-5005u1564gb1tbgf-920mx-2gbwebcamdos-black-80qq01f5ri.html?ref=bestprice.gr ή αυτο?: https://www.e-shop.gr/laptop-hp-250-g6-4lt12ea-156-fhd-intel-core-i3-7020-4gb-128gb-ssd-free-dos-p-PER.901509
mphxths Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Το HP κατι λεει για τα λεφτα του.Το λενοβο ουτε με πιστολι στον κροταφο δεν το παιρνεις. Το HP θελει ram ομως οπως και δηποτε.Και ο επεξεργαστης δεν ειναι και για να τον βγαλεις βολτα στο Συνταγμα με περηφανεια , αλλα για 350 ευρω... Το λολ ισως παιξει ισως οχι..η 620 ισως το σηκωνε με dual channel μνημες και καλυτερο επεξεργαστη...με το δεδομενο configuration τι να πω..δεν ειναι τιποτα σιγουρο...
Comic maniak Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφου δεν σου βγαινει το budget παρε ενα refurbished. Ενα Lenovo X230 θα σε καλυψει πιστευω. Θα το βρεις καπου στα 200€, βαλε αλλα 4gb ram και SSD και εισαι οκ. Εχει πιο παλιο επεξεργαστη αλλα σηκωνει πολλα πραγματα. Εγω το εχω σαν backup machine μιας και ο,τι παιζω το παιζω στο gaming pc που εχω φτιαξει. Να ξερεις μπορει να παιξει WarFrame, Fallout 3, MineCraft (ναι...) , Skyrim Special Edition στα low και Crossfire (το ειχα δοκιμασει για ενα φιλο μου). Και ειναι και Ultra Portable. Υ.Γ Αν τελικα παρεις refurbished δωσε μεγαλη προσοχη. Παντα απο καλο μαγαζι και με εγγυηση. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από Comic maniak
siomio Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Καταρχάς καλή χρονιά σε όλους, https://www.bestprice.gr/item/2155456926/lenovo-330-15arr.html Θέλω μια γνώμη για αυτό το λαπτοπ με ryzen? σε σχέση με το hp απο eshop!!
mphxths Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 44 λεπτά πριν, siomio είπε Καταρχάς καλή χρονιά σε όλους, https://www.bestprice.gr/item/2155456926/lenovo-330-15arr.html Θέλω μια γνώμη για αυτό το λαπτοπ με ryzen? σε σχέση με το hp απο eshop!! Δεν ξερω ποιο hp/eshop εννοεις αλλα για αυτο που λινκαρεις εδω περα εχω να πω οτι με 15αρα/1366x768 - 4γιγα ραμ - μηχανικο δισκο δεν προδεψε κανεις για να μην πω τιποτα αλλο και μας βαλει προστιμο το ΕΣΡ Μην ακουσω περι μπατζετ..η αναλυση αυτη σε 15αρα οθονη οδηγει με μαθηματικη ακριβεια στο να βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο...δεν μιλαω καν για ραμ και μηχανικο δισκο... 1
siomio Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, mphxths είπε Δεν ξερω ποιο hp/eshop εννοεις αλλα για αυτο που λινκαρεις εδω περα εχω να πω οτι με 15αρα/1366x768 - 4γιγα ραμ - μηχανικο δισκο δεν προδεψε κανεις για να μην πω τιποτα αλλο και μας βαλει προστιμο το ΕΣΡ Μην ακουσω περι μπατζετ..η αναλυση αυτη σε 15αρα οθονη οδηγει με μαθηματικη ακριβεια στο να βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο...δεν μιλαω καν για ραμ και μηχανικο δισκο... ναι με συγχωρείς παραθέτω εδω και το λινκ απο eshop: https://www.e-shop.gr/laptop-hp-250-g6-4lt12ea-156-fhd-intel-core-i3-7020-4gb-128gb-ssd-free-dos-p-PER.901509 απλα το budget όντως δεν μπορει να υπερβεί τα 350 οπότε προσπαθώ να βρώ το καλύτερο κομμάτι εστω και στις λεπτομέρειες,
mphxths Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, siomio είπε ναι με συγχωρείς παραθέτω εδω και το λινκ απο eshop: https://www.e-shop.gr/laptop-hp-250-g6-4lt12ea-156-fhd-intel-core-i3-7020-4gb-128gb-ssd-free-dos-p-PER.901509 απλα το budget όντως δεν μπορει να υπερβεί τα 350 οπότε προσπαθώ να βρώ το καλύτερο κομμάτι εστω και στις λεπτομέρειες, Απο αυτα τα 2 , σαφως πας στο HP. full hd οθονη και ssd δισκος απο την μανα του.Η ιντελ 620 παιζει να ειναι λιιιιιγο καλυτερη απο την vega 3.Βαζεις ακομα 4γιγα ραμ και λειτουργικο και εισαι αρχοντας... Xανεις λιγο σε επεξεργαστικη ισχυ..ο ryzen ειναι λιγο καλυτερος απο τον i3-7020u αλλα δεν ξερω αν σε καθημερινες εργασιες παιζει τοσο πολυ ρολο σε σχεση με τα υπερ που περιεγραψα παραπανω.
siomio Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, mphxths είπε Απο αυτα τα 2 , σαφως πας στο HP. full hd οθονη και ssd δισκος απο την μανα του.Η ιντελ 620 παιζει να ειναι λιιιιιγο καλυτερη απο την vega 3.Βαζεις ακομα 4γιγα ραμ και λειτουργικο και εισαι αρχοντας... Xανεις λιγο σε επεξεργαστικη ισχυ..ο ryzen ειναι λιγο καλυτερος απο τον i3-7020u αλλα δεν ξερω αν σε καθημερινες εργασιες παιζει τοσο πολυ ρολο σε σχεση με τα υπερ που περιεγραψα παραπανω. Έστω οτι δεν έχω θέμα με την ανάλυση μιας και έχω συνηθίσει σε 720p, καθαρά σαν σύστημα με την προυπόθεση οτι θα αναβαθμίσω ίσως σε ssd να επιλέξω Ryzen?
mphxths Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, siomio είπε Έστω οτι δεν έχω θέμα με την ανάλυση μιας και έχω συνηθίσει σε 720p, καθαρά σαν σύστημα με την προυπόθεση οτι θα αναβαθμίσω ίσως σε ssd να επιλέξω Ryzen? Κοιτα αν υποθεσουμε οτι τα 2 μηχανηματα ειναι πληρως αναβαθμισμενα , δηλ 8γιγα ραμ και καποιον ssd , τοτε καθαρα απο θεμα σπεκς εχουμε : 1. οθονη - καταλαβαινεις ποιος κερδιζει εδω. 2. καρτα γραφικων - intel 620 > vega 3 (κατα λιγο) 3. επεξεργαστης - ryzen 3 > i3 7020u (κατα λιγο) Αναλογως τι θες να κανεις με το φορητο αποφασιζεις ποιο υπερ και ποιο κατα σε ενδιαφερει περισσοτερο.Περα απο τα σπεκς μπαινει και ο παραγοντας ποιοτητα κατασκευης , θυρες κλπ καλουδια που εκει δεν ξερω τι γινεται.Πρεπει να δεις κανα review για να δεις ποιο απο τα 2 υπερτερει. Eγω προσωπικα σε αυτην την θεση ειχα βρεθει , να παρω ενα φτηνο φορητο και παλι καλα που το ειχα σπρωξει νωρις γιατι ειχα παρει μια παπαρια και μιση.Σε αυτα τα λεφτα δεν παιζουν και παρα πολυ καλα φορητα.Για αυτο εγω στην θεση σου θα επαιρνα αυτο που εχει τα περισσοτερο εξαρχης γιατι οι αναβαθμισεις κοστιζουν και προστιθενται στο τελικο κοστος της αγορας στην ουσια. Μιλαμε για 2 φορητα που λιιιιγο κερδιζει το ενα στον επεξεργαστη λιιιγο το αλλο στην καρτα γραφικων αλλα το ενα εχει απο την μανα του ssd και fullhd οθονη.... Τι να σου πω..αν θες παραυτα το lenovo..παρτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα