Προς το περιεχόμενο

sxetika me ton #%*#!# ton HDD

Alone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

eyxaristw gia tis protaseis, ilikrina...alla

to formataki to xerw. loipon... otan ton orisw ws monadiko sto BIOS gia na bootarei apo kei thelei na toy perasei kai leitoyrgiko (kanei to maga!). dyo XP sto idio systima de metraei......

oso gia to Disk Managment ton exei unallocated .....

sorry an sas ta prizw alla den exw kairo na asxolhthw logo douleias...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξανασυλαμβάνεσε αδιάβαστος. :P

Αντί να πατήσεις το κουμπί απάντηση πάτησες το νέο θέμα. :lol:

Τέλος πάντον.

otan ton orisw ws monadiko sto BIOS gia na bootarei apo kei thelei na toy perasei kai leitoyrgiko (kanei to maga!).

Αν τον ορίσεις ως μοναδικό από που θα κάνει boot το μηχάνημα σου; Φυσικά κα πρέπει να του περάσεις λειτουργικό για να κάνει boot.

oso gia to Disk Managment ton exei unallocated

Αυτό το κατάλαβα από την αρχή. Format που σου είχα πεί του έκανες ή το παίζεις μεγαλύτερος μάγκας εσύ από τον δίσκο σου.

Μου έχει τύχει και εμένα αυτό που λές το έχω δεί και αλλού. Αν δεν του κάνεις ένα format έστω και γρήγορο δίσκο δεν πρόκειται να δείς.

Καλό θα είναι όπως ξαναείπα να κοιτάξεις ξανά τη δομή του φόρουμ και να ποστάρεις στα σωστά σημεία. Κακώς και εγώ σου απαντάω εδώ αφού ήδη έχεις ανοίξει άλλο θέμα. :?:

Βάλε το cd από τα XP μέσα άστο να κάνει ότι κάνει μόνο του. Θα σε φτάσει σε κάποιο σημείο και θα σε ρωτήσει που θες να τα φορτώσεις. Δείξτου το καινούργιο δίσκο. Θα σε ρωτήσει μετά σε τι θες να τον κάνεις format.

1)NTFS (fast)

2) NTFS(slow)

3)FAT32(fast)

4)FTA32(slow)

Διάλεξε τι θές να κάνεις. Αφού το κάνεις απλός μην συνεχίσεις την εγκατάσταση.

Κάνε επανεκίνηση και πές μας αν είδες τον δίσκο σου.

Βλέπεις το δικό σου άγχος είναι και δικό μας. :wink:

b]Deathstar[/b],

mesa apo to managment kane aristero klik pano tou kai tha dis poleeeeesssss epiloges mia apo autes tha einai kai to format

Είναι και αυτό ναι ποιό εύκολο. Κάνε πρώτα αυτό και αν πιάσει μην κάνεις αυτό που σου είπα. Απλός έχετο υπ'όψιν.

Κοίτα και τις μνημούλες σου,καλού-κακού.Τις διαβάζει σωστά το bios;Δηλαδή,έχεις π.χ. 512 πάνω.Σου λέει η μαύρη οθόνη ότανανοίγεις το pc σου αυτή τη ποσότητα;

Είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ πριν προχωρήσεις σε "επανεγκαταστάσεις"....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...