Gkostas2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα, έχει κανείς την τηλεόραση LG 24MT49S https://www.public.gr/product/tileoraseis/monitor-tv/monitor-tv-lg-24-smart-hd-ready-24mt49s-pz/prod8910081pp/ ? Θέλω να πάρω μια τηλεόραση για την κρεβατοκάμαρα έως 28'' και ιδανικά θα ήθελα να είναι και Smart TV προκειμένου να αποφύγω να αγοράσω επιπλέον TV Box. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι: 1. Να παίζει όλες τις μορφές βίντεο και υπότιτλους 2. Να μπορεί να μπαίνει ίντερνετ για να βλέπω Youtube κλπ 3. Να υποστηρίζει DVB-T2 Το πρόβλημα με την συγκεκριμένη TV είναι ότι στα specs γράφει Divx HD player (USB Media Player): Ναι (χωρίς DivX codec), οπότε φοβάμαι ότι δεν παίζει όλες τις μορφές βίντεο. Ρώτησα και πωλητές σε Κωτσόβολο, Media Markt, Public, αλλά ο κάθε πωλητής λέει τα δικά του. Γενικά είναι παιδάκια που απλά βγάζουν το χαρτζιλίκι τους, χωρίς ιδιαίτερη εκπαίδευση, οπότε ο καθένας λέει ότι του έρχεται για να πουλήσει και δεν τους εμπιστεύομαι. Την έχει κανένας να μου πει τι ακριβώς παίζει με τον Media Player της?
geopro Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Το καλύτερο που θα μπορούσες νά κάνεις είναι νά φορτώσεις σέ ένα στικακι διάφορα δείγματα μέ διάφορα codecs εικόνας & ήχου και νά τά δοκιμασεις στό κατάστημα . 1
filipN Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα, η απάντηση σε αυτό που ρωτάς βρίσκεται στην ιστοσελίδα της LG που αναφέρεται στη συγκεκριμένη TV. - Οι ιστοσελίδες των καταστημάτων που αναφέρονται στα "specs" έχουν συχνά λάθη, ή είναι γραμμένες με τρόπο που μπορεί να οδηγήσει τον υποψήφιο αγοραστή σε παρερμηνείες ή αμφιβολίες. 1
Gkostas2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, filipN είπε Καλημέρα, η απάντηση σε αυτό που ρωτάς βρίσκεται στην ιστοσελίδα της LG που αναφέρεται στη συγκεκριμένη TV. - Οι ιστοσελίδες των καταστημάτων που αναφέρονται στα "specs" έχουν συχνά λάθη, ή είναι γραμμένες με τρόπο που μπορεί να οδηγήσει τον υποψήφιο αγοραστή σε παρερμηνείες ή αμφιβολίες. Απο την επίσημη σελίδα της LG πήρα τα Specs, γιατί τα μαγαζιά γράφουν ότι θέλουν. Γι' αυτο έχω μπει σε σκέψεις. Με στικάκι που πήγα στο Public δεν με άφησαν να το χρησιμοποιήσω.
geopro Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Στό πλαίσιο , κωτσοβολος και media markt μου επέτρεψαν να κουμπωσουμε στικακι , εφόσον τό χειρίζονταν εκείνοι. 1
filipN Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Κατέβασα ένα DIVX File από το archive.org. https://archive.org/details/DivXSharkstaletrailerhighDefDivxTest Το έβαλα σε ένα USB drive και το δοκίμασα σε μια LG 24MT49S-PZ συγγενικού μου προσώπου που αγοράσθηκε αυτό το μήνα. Το παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα. 1
Gkostas2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, filipN είπε Κατέβασα ένα DIVX File από το archive.org. https://archive.org/details/DivXSharkstaletrailerhighDefDivxTest Το έβαλα σε ένα USB drive και το δοκίμασα σε μια LG 24MT49S-PZ συγγενικού μου προσώπου που αγοράσθηκε αυτό το μήνα. Το παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα. Είσαι σουπερ! Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Πάντως πολύ παράξενο που η LG γράφει απο μονη της οτι δεν το υποστηρίζει. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από Gkostas2007
filipN Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Γράφει και κάτι άλλο στην ίδια ιστοσελίδα… https://www.lg.com/gr/monitors/lg-24MT49S-PZ Τεχνικές Προδιαγραφές → Δείτε τις προδιαγραφές → SmartShare: DivX codec, Ναι 1
Gkostas2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, filipN είπε Γράφει και κάτι άλλο στην ίδια ιστοσελίδα… https://www.lg.com/gr/monitors/lg-24MT49S-PZ Τεχνικές Προδιαγραφές → Δείτε τις προδιαγραφές → SmartShare: DivX codec, Ναι Ισχύει. Απλά ειναι ο,τι να ΄ναι. Νομιζω και οι ιδιοι τα εχουν μπερδέψει.
geopro Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Ακόμα και οι επίσημες ιστοσελίδες δεν είναι σωστά ενημερωμένες. Ο καλύτερος τρόπος ελέγχου είναι τό στικακι φορτωμένο με διάφορα containers καί codecs. Ασε πού και σε αυτό υπάρχουν ερωτηματικά. Μού έχει τύχει να μήν παίζει αρχείο χωρίς εμφανή λόγο. Να βάζω λόγου χάρη .mp4 1080 h264 μέ ήχο aac , τίποτα τό περίεργο, και νά μήν παίζει.... 1
Gkostas2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, geopro είπε Ακόμα και οι επίσημες ιστοσελίδες δεν είναι σωστά ενημερωμένες. Ο καλύτερος τρόπος ελέγχου είναι τό στικακι φορτωμένο με διάφορα containers καί codecs. Ασε πού και σε αυτό υπάρχουν ερωτηματικά. Μού έχει τύχει να μήν παίζει αρχείο χωρίς εμφανή λόγο. Να βάζω λόγου χάρη .mp4 1080 h264 μέ ήχο aac , τίποτα τό περίεργο, και νά μήν παίζει.... Αυτό θα κάνω. Θα πάω στο Plaisio άμα ειναι μπας και με αφήσουν. Στο Public πάντως μου είπαν ειναι πολιτική να μην αφήνουν στικάκια κλπ σε τηλεοράσεις.
BTL Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Απο τη στιγμή που έχει το WebOS 3.5 λογικά θα παίζει τα πάντα. Εχω μια OLED 55" που έχει το ίδιο λογισμικό και δεν έχω δει μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα. (στο appstore της LG έχει αρκετές εφαρμογές για youtube, netflix, players κτλ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα