Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.  Έχω ενα S9+ Και πριν περίπου 2 μήνες είχα κατεβάσει μια εφαρμογή η οποία πλέον την έχω σβήσει. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι το λογότυπο της εφαρμογής το οποίο ανοίγει όταν ανοίγεις την εφαρμογή έχει κολλήσει στην οθόνη.  Δηλαδή φαίνεται ενώ η εφαρμογή δεν είναι πλέον εγκατεστημένη στο πισω μέρος οποιασδήποτε οθονης-εφαρμογής χρησιμοποιώ. Σήμερα έκανα factory reset μήπως και φτιάξει αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Το λογότυπο φαινόταν μέχρι και στο boot της συσκευής. Ξερεις κάνεις τι μπορεί να είναι και πως μπορώ να το κάνω να εξαφανιστεί επιτέλους;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, sstratos είπε

Εννοείς εχει γίνει burn-in στην οθόνη ?? εαν ναι , δεν μπορείς να κάνεις και πολλά 

Μάλλον ναι. Αυτό έχει συμβεί. Δεν υπάρχει καμία λύση η το αφήνω έτσι μέχρι να αλλάξω κινητό;

Δημοσ.

Hard reset μέσω recovery mode έκανες?

Και αν δεν γίνει τίποτα τότε φλασαρης rom.

Αν δεν γίνει τίποτα και εκεί τότε πας service.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Hard reset μέσω recovery mode έκανες?

Και αν δεν γίνει τίποτα τότε φλασαρης rom.

Αν δεν γίνει τίποτα και εκεί τότε πας service.

Σκέφτομαι ότι αν κάνω hard reset θα έχω θέμα επειδή πήρα την Pie απο day 1 και δεν ξέρω πώς να την περάσω ξανα.  Odin λογικά; εχω χρονια να φλασαρω rom.

Εναλλακτικά το στέλνω service. Όπως ακριβώς τα είπες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ΘοδωρηςGR είπε

Σκέφτομαι ότι αν κάνω hard reset θα έχω θέμα επειδή πήρα την Pie απο day 1 και δεν ξέρω πώς να την περάσω ξανα.  Odin λογικά; εχω χρονια να φλασαρω rom.

Hard reset κάνε από recovery mode που σου είπα .

Επέλεξε "wipe data/factory reset"

Θα καθαρίσει τα πάντα και θα είναι όπως το πήρες την πρώτη φορά (με την Pie μέσα).

Αλλιώς δες τον οδηγό για φλασαρισμα.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Hard reset κάνε από recovery mode που σου είπα .

Επέλεξε "wipe data/factory reset"

Θα καθαρίσει τα πάντα και θα είναι όπως το πήρες την πρώτη φορά (με την Pie μέσα).

Αλλιώς δες τον οδηγό για φλασαρισμα.

Έγινε.  Ευχαριστώ για την βοήθεια 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, babisskg είπε

Με ποιον τρόπο έγινε η διαγραφή, καλή χρονιά! 

Καλή χρονιά! Ποια διαγράφη;

Δημοσ.

To burn-in είναι θέμα οθόνη, hardware δλδ, οπότε με hard reset κτλ δεν θα δεις κάτι. Αν είναι εντός εγγύησης το στέλνεις στη samsung αν κ δεν ξέρω πως αντιμετωπίζουν οι εγγυήσεις τα burn-in

Δημοσ.

Φίλε αυτό που περιγράφεις μου μοιάζει με burn-in στην οθόνη! Ότι και να κάνεις (reset ξεreset) δεν φεύγει... Ίσως το κάνεις να φαίνεται λίγο πιο ελαφριά με κάποιες εφαρμογές που τρέχουν ένα μεγάλης διάρκειας βίντεο στην οθόνη με χρώματα εναλλαγές κτλ αλλά μην περιμένεις πολλά! Το έπαθα όταν είχα το S7 Edge κάποτε, όπως και πολλοί άλλοι (και σε s8 και s9) έχει να κάνει με το τύπο της οθόνης (amoled).

Το καλό είναι πως το καλύπτει η εγγύηση απ'όσο ξέρω! Εμένα τότε μου άλλαξαν οθόνη κανονικά. 1 μέρα μου το είχαν έτοιμο. Πήγαινε η πάρε τηλ στο service να δεις κι εσύ. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα ρωτάω εδώ.

Θα μου κάνουν αντικαταστάτη στην οθόνη και στην θυρα usb φόρτισης.  Χρειάζεται να πάρω καποιο backup? Η τα αρχεία μου επαφές κλπ δεν θα τα πειράξουν? Ξέρει κανείς?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, ΘοδωρηςGR είπε

Παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα ρωτάω εδώ.

Θα μου κάνουν αντικαταστάτη στην οθόνη και στην θυρα usb φόρτισης.  Χρειάζεται να πάρω καποιο backup? Η τα αρχεία μου επαφές κλπ δεν θα τα πειράξουν? Ξέρει κανείς?

Κάνεις backup 100% ότι και να γίνει.

Όταν πάει για service αυτοί κάνουν hard reset έτσι και αλλιώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...