Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά,

Χρειάζομαι την βοήθεια-πρόταση σας για την αναβάθμιση του κάτωθι pc, το οποίο το χρησιμοποιώ κυρίως για gaming.

Κουτί: Corsair 300R midi Tower

Επεξεργαστής: AMD FX - 8320 eight core (socket AM3+)

Μητρική: Gigabyte 970A-D3

Ram: 16GB - DDR3

Κάρτα Γραφικών: AMD Radeon HD 7900 series (3072 Mb)

Δίσκοι: HDD – 1TB & SSD – 112GB

PSU: Corsair 750W

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Το σύστημα κρατάει ακόμα. Κάνε υπομονή κανένα εξάμηνο μαζεύοντας χρήματα για ολική αναβάθμιση. Διαφορετικά πάρε τώρα rx580-gtx1060 πουλώντας την 7950.

Δημοσ.

Χρόνια πολλά φίλε. Budget; Το θες άμεσα; Για 1080p 60Hz είσαι καλυμμένος με μια από τις 2 παραπάνω gpu του radio κάνοντας και ένα μικρό overclock τον 8320 στα 4GHz.

Σε ένα μήνα πάντως βγαίνουν νέες nvidia (GTX1160-RTX2060?) και λογικά θα πέσει και η τιμή της RX590 και της GTX1070, ενώ από cpu βγαίνουν οι Zen 2 το 2ο τρίμηνο (μπορεί και Ιούνιο) του 2019, αν θες να περιμένεις.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα,

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις, αλλά βαριέμαι να περιμένω 6Μ για μήνα εεεεε αντέχω με το ζόρι!!! Budget δεν θέλω να περάσω τα 500-600€.

Βρήκα την Sapphire VGA Radeon RX 580 Nitro+ 8GB σε προσφορά 270€.

Έχω chipset AMD η GTX κάνει;

Δημοσ.

παρε πρωτα μια καρτα γραφικων, γιατι η 7950 ειναι πολυ παλια πια..!!  ετσι κι αλλιως, την καρτα την κρατας και σε νεο συστημα...!! 

αυτην  ειχα κι εγω, μεχρι που πριν 1,5 χρονο πηρα αυτην που βλεπεις στην υπογραφη μου.  μια χαρα ειμαι σε 1080p...!  και αργοτερα βλεπεις για την πλατφορμα. κακα τα ψεματα, οι FX αντεχουν ακομα, αλλα...αν θες να παρεις το παραπανω απο τετοιες καρτες, θες και δυνατοτερο-νεοτερο επεξεργαστη...!!!  

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πάρω την Sapphire VGA Radeon RX 580 Nitro+ 8GB που την βρήκα και σε προσφορά 270€ ???

Επίσης η 7950 πόσο πωλείται;

Επεξ/σία από Varangos
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Varangos είπε

Να πάρω την Sapphire VGA Radeon RX 580 Nitro+ 8GB που την βρήκα και σε προσφορά 270€ ???

Επίσης η 7950 πόσο πωλείται;

Από πλαίσιο με τα παιχνίδια μαζί πάρ'τη. 

Υπάρχει νήμα να ρωτήσεις πόσο να δώσεις την παλιά.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/501899-πόσο-να-πουλήσω-αγοράσω-ένα/

Δημοσ.

80-90 ευρώ θα τα δινα αν ήταν να πάρω 7950 για sapphire. είχα 7 χρόνια μια 6570 σκυλί μαύρο. κοίτα κορυφή η υλοποίηση αλλά το 60αρι διαφορά σε σχέση μ' αυτή https://www.skroutz.gr/s/11842734/XFX-Radeon-RX-580-8GB-GTS-XXX-Edition-RX-580P8DFD6.html

δεν θα το δινα. εδώ και 2.5 μήνες που χω μια xfx r7 360 την θεωρώ καλή μάρκα με καλές θερμοκρασίες αν και κάνει θόρυβο πάνω απ' τους 60 που σπάνια ανεβαίνει και δεν με ενοχλει κιολας γτ κάνει όλο το συστημα φασαρία.

• Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, oraiustepe είπε

80-90 ευρώ θα τα δινα αν ήταν να πάρω 7950 για sapphire. είχα 7 χρόνια μια 6570 σκυλί μαύρο. κοίτα κορυφή η υλοποίηση αλλά το 60αρι διαφορά σε σχέση μ' αυτή https://www.skroutz.gr/s/11842734/XFX-Radeon-RX-580-8GB-GTS-XXX-Edition-RX-580P8DFD6.html

δεν θα το δινα. εδώ και 2.5 μήνες που χω μια xfx r7 360 την θεωρώ καλή μάρκα με καλές θερμοκρασίες αν και κάνει θόρυβο πάνω απ' τους 60 που σπάνια ανεβαίνει και δεν με ενοχλει κιολας γτ κάνει όλο το συστημα φασαρία.

Παίρνεις δύο games. Τα πουλάς αν δε τα θες. Δες πόσο κάνουν.

Δημοσ.

το 1 βγαίνει σε 1 μήνα και ταλλα σε 3. και για μένα μόνο Tom Clancy’s The Division 2 αξίζει. οκ τα πουλάς αλλά το θέμα είναι τα παίρνει και κανείς. να ταν κανένα BF5 όπως είχε παλιά η amd ΒF3. και που να δω στο steam; τώρα που υπάρχουν τα κλειδάδικα περιμένεις να βγει και με το καιρό πέφτουν οι τιμές. το bf5 κοίτα πόσο έχει πάει, άξιζε 50-60 ευρώ; θα μου πεις ο άλλος το θέλει day 1, αλλά πλέον νομίζω είναι υποψιασμένοι όλοι.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν για τον καθένα τα κριτήρια είναι διαφορετικά.  Του πλαισίου είναι πέραν των games ετοιμοπαραδοτη όχι κατόπιν παραγγελίας και βλέπουμε. Δεύτερον κατά την ταπεινή μου άποψη προτιμώ να πάρω από εκεί σε περίπτωση που θα χρειαστώ την εγγύηση παρά σε κάποιο που δεν έχει-υπάρχει σαν φυσικό καταστημα. Αν δεν έτρεχε η προσφορά, μαζί σου. Τρέχει όμως. Ας δοκιμάσει κωδικό chris18 στο καλάθι παίζει να την πάρει και δέκα ευρώ λιγότερα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν την έκλεισα και την περιμένω. Το RE2 και το DMC5 έχουν από 60€ το ένα, το Tom Clancy's δεν έχει τιμή ακόμα. Οπότε θα επανέλθω για να δούμε και αργότερα για cpu κλπ.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους.

Επεξ/σία από Varangos
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Varangos είπε

Λοιπόν την έκλεισα και την περιμένω. Το RE2 και το DMC5 έχουν από 60€ το ένα, το Tom Clancy's δεν έχει τιμή ακόμα. Οπότε θα επανέλθω για να δούμε και αργότερα για cpu κλπ.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους.

Κατέβασε ddu καθάρισε τα παλιά drivers,μετά κούμπωσέ την και περνά τα καινουργια.Αφού το κάνεις πάρε τους τηλέφωνο για σου στείλουν τους κωδικούς από τα παιχνίδια που θα επιλέξεις. Στα radeon settings το `chill` να το έχεις απενεργοποιημένο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...