Η_κοντη Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Εχω ξεκινησει το γυμναστηριο εδω και 2 μηνες. Πηγαινω συνηθως 3 με 5 φορες την εβδομαδα απο μια ωρα την φορα σε ομαδικα προγραματα. Το προβλημα μου ειναι οτι εχω σφιξει αλλα δεν εχω χασει κιλα και σκεφτομαι να παρω λιποδιαλυτες. Πιστευετε οτι θα βοηθησουν ή οτι αν τους παρω θα χασω πολυ γρηγορα κιλα χωρις να προλαβω να σφιξω.Αν γνωριζει καποιος ας μου πει. Ευχαριστω προκαταβολικα.
tz_aristotelis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Υπάρχουν? Και αν υπάρχουν δεν είναι ότι καλύτερο. Για την απώλεια του λίπους ο δρόμος είναι ένας: Υπομονή, Μεταβολισμός, βελτίωση ποιότητας φαγητού. (Είδες δεν μίλησα για δίαιτα). Με αυτό το τρόπο 1. Τα αποτελεσματα θα είναι πιο μόνιμα. 2. Το παραπάνω δεν είναι δίαιτα οπότε μπορεί να έχει διάρκεια. 3. Η περίπτωση "χαλάρωσης" μειώνεται. Χρόνια πολλά.
bilya Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Η_κοντη είπε Εχω ξεκινησει το γυμναστηριο εδω και 2 μηνες. Πηγαινω συνηθως 3 με 5 φορες την εβδομαδα απο μια ωρα την φορα σε ομαδικα προγραματα. Το προβλημα μου ειναι οτι εχω σφιξει αλλα δεν εχω χασει κιλα και σκεφτομαι να παρω λιποδιαλυτες. Πιστευετε οτι θα βοηθησουν ή οτι αν τους παρω θα χασω πολυ γρηγορα κιλα χωρις να προλαβω να σφιξω.Αν γνωριζει καποιος ας μου πει. Ευχαριστω προκαταβολικα. τα κιλά απο μόνα τους χωρίς το body fat % δεν λένε τπτ. Επίσης οι λιποδιαλυτές δεν κάνουν αυτό που νομίζεις (διαλύουν το σωματικό λίπος δλδ).
xrhstosiak Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 μερικές σημειωσεις ειναι πολυ νωρις εισαι ακομα σε σταδιο προσαρμογης - υπομονη και ΕΠΙΜΟΝΗ το 3 με το 5 φορες ειναι τεραστια διαφορα στο φορτο ... κοντευει το διπλασιο .... αρα σιγα σιγα προσπαθησε να πας προς το 5 οσο περνα το σταδιο της μυικης προσαρμογης στην νεα κατασταση αρχισε να αυξανεις και την ενταση και γενικα την προσπαθεια και με αλλα προγραμμα και αλλες ασκησεις τα κιλα θα μειωθουν αργα και σταθερα οταν αλλαξει και σιγα σιγα η αναλογια ποσο τρως (και τι) σε σχεση με το τι καις. αρα ελέγχεις και την ποιοτητα και την ποσοτητα του φαγητου
Η_κοντη Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Σας ευχαριστώ πολύ!! Καλές γιορτές ☺️
panira Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Θα σου πρότεινα να ψαξεις για το "intermittent fasting".Το κανω 2.5 μηνες και ειμαι κατω 10 κιλα, χωρις πρακτικα να πειναω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα