Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος αν η έκδοση διαβατηρίου είναι απαραίτητο να γίνει στο γραφείο διαβατηρίων της μόνιμης κατοικίας, ή μπορεί να γίνει και σε κάποιο άλλο?

Δημοσ.

Εγω το δικο μου το ειχα βγαλει στην Ελληνικη Πρεσβεια του Μοναχου. Θελω να πω μπορεις και εκτος χωρας αν αυτο ειναι που ρωτας.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Diskimpex είπε

Το είδα, απλά αυτά τα σαιτ ανανεώνονται πολύ σπάνια και είπα να ρωτήσω για σιγουριά..

3 ώρες πριν, Vercis είπε

Εγω το δικο μου το ειχα βγαλει στην Ελληνικη Πρεσβεια του Μοναχου. Θελω να πω μπορεις και εκτος χωρας αν αυτο ειναι που ρωτας.

Εντός Ελλάδας είμαι απλά μακρυά από το γραφείο διαβατηρίων της μόνιμης κατοικίας μου

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/12/2018 στις 6:45 ΜΜ, savvas94 είπε

Γνωρίζει κάποιος αν η έκδοση διαβατηρίου είναι απαραίτητο να γίνει στο γραφείο διαβατηρίων της μόνιμης κατοικίας, ή μπορεί να γίνει και σε κάποιο άλλο?

Και γω την ιδια απορια έχω και δεν απαντησε κανεις σε αυτην την ερώτηση, δηλαδη εάν εντος Ελλάδας μπορει κάποιος να πάει σε οποιοδηποτε απο τα 104 καταστήματα έκδοσης διαβατηριών της ελληνικης αστυνομιας ή πρέπει να πάει σε ένα συγκεκριμένο, αυτο της μόνιμης κατοικιας του (βλακεια εαν ισχύει γιατι μπορει να εισαι μακρια απο την μονικη κατοικία). Οπως και να χει θα ριξω και κάποια τηλέφωνα.

Επεξ/σία από Anuminas
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Anuminas είπε

Και γω την ιδια απορια έχω και δεν απαντησε κανεις σε αυτην την ερώτηση, δηλαδη εάν εντος Ελλάδας μπορει κάποιος να πάει σε οποιοδηποτε απο τα 104 καταστήματα έκδοσης διαβατηριών της ελληνικης αστυνομιας ή πρέπει να πάει σε ένα συγκεκριμένο, αυτο της μόνιμης κατοικιας του (βλακεια εαν ισχύει γιατι μπορει να εισαι μακρια απο την μονικη κατοικία). Οπως και να χει θα ριξω και κάποια τηλέφωνα.

πας σε όποιο θες

Δημοσ.
Στις 26/12/2018 στις 10:32 ΜΜ, savvas94 είπε

Το είδα, απλά αυτά τα σαιτ ανανεώνονται πολύ σπάνια και είπα να ρωτήσω για σιγουριά..

Εντός Ελλάδας είμαι απλά μακρυά από το γραφείο διαβατηρίων της μόνιμης κατοικίας μου

Στις 30/12/2018 στις 3:39 ΜΜ, Diskimpex είπε

Συνηθως εχουν και χαρτι καπου κολλημενο στο αστυνομικο τμημα για πληροφοριες

40 λεπτά πριν, Anuminas είπε

Το αστυνομικό τμήμα τις περιοχής σας τι σας είπε οταν ρωτήσατε;;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

22 λεπτά πριν, bilya είπε

πας σε όποιο θες

Αυτο με είπε τώρα ένας φίλος μου στο fb που έχει βγάλει τοσες και τοσες φορές διαβατήριο, πας δηλαδη πας σε οποιοδηποτε απο τα 104 τμηματα της αστυνομιας που εκδιδουν διαβατηρια. Αλλα καλού κακού για να μην ταλαιπωριέμαι άδικα θα παρω και ένα τηλεφωνο απο Δευτέρα.

Επεξ/σία από Anuminas
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Anuminas είπε

Αυτο με είπε τώρα ένας φίλος μου στο fb που έχει βγάλει τοσες και τοσες φορές διαβατήριο, πας δηλαδη πας σε οποιοδηποτε απο τα 104 τμηματα της αστυνομιας που εκδιδουν διαβατηρια. Αλλα καλού κακού για να μην ταλαιπωριέμαι άδικα θα παρω και ένα τηλεφωνο απο Δευτέρα.

πως ειναι δυνατον να εχει βγαλει τοσες και τοσες φορες διαβατηριο , συλλογη τα κανει;

Δημοσ.

Εμένα η αρραβωνιαστικιά μου έβγαλε πέρσι καινούριο διαβατήριο και ενώ της είχα πει να πάει στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου ανήκω εγώ για να το εκδόσει, από εκεί την παρέπεμψαν στο αστυνομικό τμήμα της Τούμπας γιατί δεν μπορούσαν να της το κάνουν.

Εμένα όταν χρειάστηκε μου το έκαναν κανονικά ανανέωση στο αστυνομικό Μέγαρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...