Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστο παρα πολυ για την βοηθια θελω να ροτισω κατι ακομη , απο διαφορα posts που ειδα καπιοι λεγανε οτι φτεει το IGPU και οτι πρεπει να το κανω disable απο την mobo αλλα δεν βρισκω καπου να το κανω πεζη ρολο?

Δημοσ.
43 minutes ago, Mariosleagueoflegends said:

Ευχαριστο παρα πολυ για την βοηθια θελω να ροτισω κατι ακομη , απο διαφορα posts που ειδα καπιοι λεγανε οτι φτεει το IGPU και οτι πρεπει να το κανω disable απο την mobo αλλα δεν βρισκω καπου να το κανω πεζη ρολο?

o fx δεν έχει ενσωματωμενα γραφικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα καρτα σχεδον ιδια με τη δικη σου σε επιδοσεις και επαιζα μια χαρα ολα τα παιχνιδια.Απλα ο επεξεργαστης σου ειναι για τα πανηγυρια συν την παλαιοτητα της καρτας σου.

1)Κλεισε οποια διεργασια απο το task manager τρεχει και δεν ειναι του συστηματος.Εμενα με κολλαγε πχ ο chrome και μια εφαρμογη.Αν δεις καποια να σου τρωει και μνημη αρκετη τοτε σιγουρα ειναι αυτο.

2)Κανε μικροτερο το page file στο σκληρο σου.Αν και απ οσο λες εχεις 16gb ραμ παρ ολα αυτα καντο.

Αν και πολυ πιθανον να ειναι καποια διεργασια στο backround.

Επεξ/σία από LeonV12
Δημοσ.
2 ώρες πριν, LeonV12 είπε

Ειχα καρτα σχεδον ιδια με τη δικη σου σε επιδοσεις και επαιζα μια χαρα ολα τα παιχνιδια.Απλα ο επεξεργαστης σου ειναι για τα πανηγυρια συν την παλαιοτητα της καρτας σου.

1)Κλεισε οποια διεργασια απο το task manager τρεχει και δεν ειναι του συστηματος.Εμενα με κολλαγε πχ ο chrome και μια εφαρμογη.Αν δεις καποια να σου τρωει και μνημη αρκετη τοτε σιγουρα ειναι αυτο.

2)Κανε μικροτερο το page file στο σκληρο σου.Αν και απ οσο λες εχεις 16gb ραμ παρ ολα αυτα καντο.

Αν και πολυ πιθανον να ειναι καποια διεργασια στο backround.

Ορεα παω να το κανω αλλα οταν λες page file στο σκληρο δισκο δηλαδη?

4 λεπτά πριν, Mariosleagueoflegends είπε

Ορεα παω να το κανω αλλα οταν λες page file στο σκληρο δισκο δηλαδη?

Μολις το εκανα καθολου διαφορα αλλα το δευτερο δεν το καταλαβα αν μπορεις να μου εξηγησεις καλυτερα

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω είναι θέμα επεξεργαστή. Και εγώ είχα θέμα με πιο χαμηλά fps σε μερικά παιχνίδια με τον 3570k. Βέβαια ήταν πιο βαριά παιχνίδια και ο επεξεργαστής λίγο πιο παλιός απο τον δικό σου αλλά έβλεπα οτι δεν τράβαγε.

Κατέβασε μία και το cpu-z και δες τι θερμοκρασίες σου δείχνει.

Δημοσ.

τα settings του παιχνιδιού είναι τα ίδια σε σύγκριση με των φίλων σου? για τσέκαρε τα και αυτά δεν δικαιολογείται στο cs τα fps που αναφέρεις με τίποτα

Δημοσ.

Να σου πω ψηλέ, το έχεις πολύ πολύ καιρό το πρόβλημα; Η έγινε τώρα τελευταία;

Αν έγινε τώρα τελευταία, μπες amd settings, πάτα gaming πάνω πάνω, global settings και απενεργοποίησε το CHILL. 

Screenshot_18.jpg

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Silverage είπε

Εγώ πιστεύω είναι θέμα επεξεργαστή. Και εγώ είχα θέμα με πιο χαμηλά fps σε μερικά παιχνίδια με τον 3570k. Βέβαια ήταν πιο βαριά παιχνίδια και ο επεξεργαστής λίγο πιο παλιός απο τον δικό σου αλλά έβλεπα οτι δεν τράβαγε.

Κατέβασε μία και το cpu-z και δες τι θερμοκρασίες σου δείχνει.

Να σου πω την αληθια , εκανα και διαφορα benchmarks και η καρτα γραφικων βγικε poor σε ολα , επισης ειναι και παλια και δεν τιν βρισκω ουτε στιν αγορα και ο επεργαστης εχι 33 βαθμους

2 ώρες πριν, Leleouras είπε

τα settings του παιχνιδιού είναι τα ίδια σε σύγκριση με των φίλων σου? για τσέκαρε τα και αυτά δεν δικαιολογείται στο cs τα fps που αναφέρεις με τίποτα

Ναι

1 ώρα πριν, HateMe είπε

Να σου πω ψηλέ, το έχεις πολύ πολύ καιρό το πρόβλημα; Η έγινε τώρα τελευταία;

Αν έγινε τώρα τελευταία, μπες amd settings, πάτα gaming πάνω πάνω, global settings και απενεργοποίησε το CHILL. 

Screenshot_18.jpg

Ειναι off

2 ώρες πριν, Leleouras είπε

Ναι , το pc μου το εχω εδω και 3 χρονια και απο τη φενετε δεν ειναι καλη

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Leleouras είπε

δεν δικαιολογούνται τα fps σου κάτι δεν πάει καλά με τα windows σου η τον driver

Πραγματικα δεν ξερω το μονο που ξερω ειναι οτι εχω ASUS εχι Gigabyte και οτι εχω το pc 3 χρονια

7 λεπτά πριν, Mariosleagueoflegends είπε

Πραγματικα δεν ξερω το μονο που ξερω ειναι οτι εχω ASUS εχι Gigabyte και οτι εχω το pc 3 χρονια

και δεν ειναι μονο CS:GO

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωπα ωπα!!Τι θερμοκρασιες εχεις το εχεις τσεκαρει;;Ειχα μεγαλο προβλημα επειδη μ8υ ανεβαζε θερμοκρασιες λογω του οτι η παστα ειχε γινει μπετο μετα απο τοσα χρονια.Μολις καθαρισα το τσιπ και εβαλα καινουρια παστα δουλευε ρολοι.Λογω θερμοκρασιων γυρω στους 90 ειχα fps drops απιστευτα.Τωρα μου ηρθε φλασια.Κανε ενα στρες τεστ και δες στους ποσους θα φτασει.

Επεξ/σία από LeonV12

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...