Mariosleagueoflegends Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λιπον εχω ενα προβλημα με τo pc μου (Λογικα καρτα γραφικων) PC SPECS: AMD FX 6350 6 CORES 3.9 GHZ CPU ASUS RX 460 4GB GPU MSI 970 MOBO 16GB DDR3 RAM Για καπιο λογο η καρτα γραφικων μου φενεται πολη αδηνατη και δεν εχει καλη επιδοση στα games σχετικα χαμηλων απαιτησεων,γενικα με φιλους που εχω που εχουν χηροτερα PC ( Χηροτερη καρτα γραφικων πχ. ) με περνανε σε FPS K.T.L Μποριτε να μου πειτε τι φτεει σε αυτην την καρτα Αμα μπορειτε προτινετεμου να κανω ενα spec update αν χριαστη επιδη το σκεφτομουν τα εχω εδω και 3 χρονια. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από Mariosleagueoflegends
rayven18 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δώσε μάς ένα παράδειγμα για να καταλάβουμε, σε τι games έχεις θέμα και πόσα fps πιάνεις και σε ποιά settings (low-med-max?)
Mariosleagueoflegends Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Για παραδηγμα CS:GO max settings 60 fps max fps per sec 25-35 53 λεπτά πριν, rayven18 είπε Δώσε μάς ένα παράδειγμα για να καταλάβουμε, σε τι games έχεις θέμα και πόσα fps πιάνεις και σε ποιά settings (low-med-max?) Για παραδηγμα CS:GO max settings 60 fps max fps per sec 25-35
Mariosleagueoflegends Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, rayven18 είπε Το έχεις σε σκληρό δίσκο ή ssd; σκληρο δισκο
rayven18 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Κατέβασε Disk Sentinel και δές την υγεία του δίσκου. Δεν είναι απίθανο να έχει χαμηλό health και να σου προκαλεί προβλήματα 1
cpc464 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μήπως το μόνιτορ είναι 60 hz ? , το ρωτάω γιατί κάποια προγράμματα είναι capped για αυτό το λόγο, επίσης δοκίμασε να πας στο αρχείο του παιχνιδιού csgo.exe να κάνεις δεξί κλίκ να επιλέξεις compatibility mode και να τσεκάρεις το windows xp service pack 3 και το run as administrator.
Mariosleagueoflegends Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, cpc464 είπε Μήπως το μόνιτορ είναι 60 hz ? , το ρωτάω γιατί κάποια προγράμματα είναι capped για αυτό το λόγο, επίσης δοκίμασε να πας στο αρχείο του παιχνιδιού csgo.exe να κάνεις δεξί κλίκ να επιλέξεις compatibility mode και να τσεκάρεις το windows xp service pack 3 και το run as administrator. Ναι το μονιτορ ειναι 60hz 9 ώρες πριν, rayven18 είπε Κατέβασε Disk Sentinel και δές την υγεία του δίσκου. Δεν είναι απίθανο να έχει χαμηλό health και να σου προκαλεί προβλήματα Ok θα το δοκιμάσω
cpc464 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Mariosleagueoflegends είπε Ναι το μονιτορ ειναι 60hz Δεν ξέρω τότε αν αξίζει να ανεβάσεις fps γιατί θα έχεις tearing, κάνε όμως τα βήματα που σου είπα και στις επιλογές γραφικών από το μενού του παιχνιδιού, κλείσε το vsync.
cpc464 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Mariosleagueoflegends είπε To idio einai alla se alla game p.x pou theloun liga fps perno 150-300fps kai xero kai kapios me 60hz monitor na exoun akomi kai panw apo 200fps+ Τότε δέν είναι θέμα hardware, κάνε τα βήματα που σου είπα, πας στο αρχείο του παιχνιδιού csgo.exe και κάνεις δεξί κλίκ επιλέγεις compatibility mode και τσεκάρεις το windows xp service pack 3 και το run as administrator, μη γράφεις greeklish γιατί το απαγορεύει το site. 1
Mariosleagueoflegends Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, cpc464 είπε Τότε δέν είναι θέμα hardware, κάνε τα βήματα που σου είπα, πας στο αρχείο του παιχνιδιού csgo.exe και κάνεις δεξί κλίκ επιλέγεις compatibility mode και τσεκάρεις το windows xp service pack 3 και το run as administrator, μη γράφεις greeklish γιατί το απαγορεύει το site. Δεν εχω τετια επιλογη
cpc464 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Mariosleagueoflegends είπε Δεν εχω τετια επιλογη Πρέπει να πάς στο δίσκο και φάκελο που έχεις το παιχνίδι, δές εδώ Δυστηχώς δέν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω.
Mariosleagueoflegends Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, cpc464 είπε Πρέπει να πάς στο δίσκο και φάκελο που έχεις το παιχνίδι, δές εδώ Δυστηχώς δέν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω. Ορεα το εκανα ευχαριστο αλλα θελω να σε ροτισω κατι επιδη αυτο γινετε και σε αλλα games και εχω vsync OFF αν παω σε GTX 1050ti θα βελτιωθη?
cpc464 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Mariosleagueoflegends είπε Ορεα το εκανα ευχαριστο αλλα θελω να σε ροτισω κατι επιδη αυτο γινετε και σε αλλα games και εχω vsync OFF αν παω σε GTX 1050ti θα βελτιωθη? Εάν είναι παλιά ναι,μπορεί να βοηθήσει, τώρα για 1050 όχι δεν αξίζει μάζεψε για κάτι καλύτερό.
Mariosleagueoflegends Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, cpc464 είπε Εάν είναι παλιά ναι,μπορεί να βοηθήσει, τώρα για 1050 όχι δεν αξίζει μάζεψε για κάτι καλύτερό. Την εχω 3 χρονια και δεν εχω και τις καλυτερες επιδοσης αμα εχεις καμια καρτα να προτινεις πες μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα