APPLEGEEK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, polaki είπε Ω ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΥΡΙΝΑΚΗΣ!!!! Adventurάς τρελός, αλλά τώρα που έχω μεγαλώσει σκέφτομαι μήπως είχε άκρες και έβρισκε walkthroughs.. αποκλείεται να τα έβρισκε μόνος του ΟΛΑ αυτά, μιλάμε ο τύπος αν θυμάσαι έγραφε κάτι ασύλληπτα πράγματα, που έβρισκε χρόνο για ΟΛΑ αυτά.. Και αν θυμάσαι υπήρχαν και ερωτήσεις από αναγνώστες του στυλ "πώς περνάω αυτό το σημείο" και ο τύπος απάνταγε σε επόμενο περιοδικό... Μεγάλες εποχές.. Συγκίνηση! Pixel, PCMaster, Computer για όλους και λίγο User, άλλου εκδοτικού οίκου... Θυμάμαι μια φορά είχα στείλει ΓΡΑΜΜΑ!!! στο Pixel και τους έλεγα ότι το Eye of the Beholder (το 1ο) δεν μου κάνει save.. και μου στέλνουν οι τύποι τις δισκέτες του δημοσιογραφικού demo, και μου γράφουν στο γράμμα ότι είναι γνωστό πρόβλημα της πειρατικής έκδοσης για Amiga και ορίστε τα original να το ευχαριστηθείς και στο μέλλον να προτιμάς original... 10 χρονών παιδάκι τώρα εγώ, και με στιγμάτισε αυτό, τόσο που ενώ αγόραζα πειρατικά games, ΠΑΝΤΑ όταν είχα game που μου άρεσε πήγαινα και το αγόραζα original μετά από αυτό το γράμμα!!! φιλε αλλες εποχες larry laffer επρεπε να απαντησεις κατι ερωτηματα στην αρχη αλλιως δεν επαιζες κατι αλλα παιχνιδια επρεπε να εχεις το βιβλιο ρε! και σε ελεγα πανε στην ταδε σελιδα να πουμε και γραψε λολ εγω εμπαινα με SHELL στο TXT και εσβηνα το check πολλα κολπα παλια...ολα αυτα πριν γνωρισω τσουρινακης... 1
polaki Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε φιλε αλλες εποχες larry laffer επρεπε να απαντησεις κατι ερωτηματα στην αρχη αλλιως δεν επαιζες κατι αλλα παιχνιδια επρεπε να εχεις το βιβλιο ρε! και σε ελεγα πανε στην ταδε σελιδα να πουμε και γραψε λολ εγω εμπαινα με SHELL στο TXT και εσβηνα το check πολλα κολπα παλια...ολα αυτα πριν γνωρισω τσουρινακης... Kαι για του λόγου το αληθες.... Μέχρι και τη Save game disk έχω κρατήσει.. με γράμματα 10χρονου παιδιού.... 2 1
HateMe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Black Demis είπε ανοιξα ενα call of duty 1080 με ολα Low τρωει 6 gb ram το παιχνιδι και αλλα 1,5 το λειτουργικο εβαλα στο ultra 1080 εβαλα recomended βαρεσε 12 gb ram usage με το καλυμερα (δεν αναφερω για τα υπολιπα καν) με αυτο το setup ουσιαστικα ξεκινας και βαζεις αναλογα με την τσεπη οτιδιποτε αλλο πεταμα χρηματων η παιρνεις ps4 Ένα pc με Ryzen, καταναλώνει λιγότερη ram από ένα pc με intel. Είχαμε κάνει κάποιες δοκιμές πριν λίγο καιρό στο battlefield 1. Σε Ryzen pc με 8gb ram, χρησιμοποιούσε 5.3-5.4 Σε Intel pc με 8gb ram (την ίδια ραμ βάλαμε κιόλας) χρησιμοποιούσε 6.9 / 7.1 Στο pubg που μπήκα τώρα να δοκιμάσω, μου τρώει 5.9. Ας τσεκάρει κάποιος στο intel μηχάνημα του να μας πει μπας και άλλαξε κάτι. ΥΓ. Σε training mode μπήκα 😛 Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2018 από HateMe
APPLEGEEK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, polaki είπε Kαι για του λόγου το αληθες.... Μέχρι και τη Save game disk έχω κρατήσει.. με γράμματα 10χρονου παιδιού.... 38 εισαι ειπες? ωραιος φιλε....εποχες τρελες ε? τωρα εχουμε τοσα και βαριομαστε 1
vasilissioros18 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, HateMe είπε Ένα pc με Ryzen, καταναλώνει λιγότερη ram από ένα pc με intel. Είχαμε κάνει κάποιες δοκιμές πριν λίγο καιρό στο battlefield 1. Σε Ryzen pc με 8gb ram, χρησιμοποιούσε 5.3-5.4 Σε Intel pc με 8gb ram (την ίδια ραμ βάλαμε κιόλας) χρησιμοποιούσε 6.9 / 7.1 Στο pubg που μπήκα τώρα να δοκιμάσω, μου τρώει 5.9. Ας τσεκάρει κάποιος στο intel μηχάνημα του να μας πει μπας και άλλαξε κάτι. ΥΓ. Σε training mode μπήκα 😛 Για τι γραφικα μιλαμε για να βαλω τα ιδια ακριβως settings
polaki Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε 38 εισαι ειπες? ωραιος φιλε....εποχες τρελες ε? τωρα εχουμε τοσα και βαριομαστε Αυτές τις μέρες που είμαι λίγο πιο χαλαρός, μετά τις επισκέψεις σε Χρήστους Μανώλιδες κλπ, αυτό ακριβώς σκεφτόμουν παίζοντας Assassin's Creed Odyssey στο PS4.. Ότι πλέον βγαίνουν τόσοι τίτλοι συνεχώς, που πρακτικά και full time gamer να είσαι χωρίς δουλειά/σχολή δηλαδή, πάλι δεν προλαβαίνεις να παίξεις τα "blockbuster".. πόσο μάλλον να ασχοληθείς με τίτλους μικρότερου hype.. Και ουσιαστικά αυτό είναι που δημιουργεί την αίσθηση ότι βαριέσαι.. γιατί συνεχώς θες να παίξεις κάτι άλλο, αφού αφιερώσεις μόνο 10-15 ώρες σε κάποιο.. Ομολογουμένως βέβαια οι περισσότεροι τίτλοι είναι για ξεπέτα και δεν έχουν ιδιαίτερο βάθος, αλλά υπάρχουν κάποιοι όπως κυρίως τα open world games που πραγματικά αν δεν ακολουθήσει κάποιος το σενάριο και την ιστορία πιστά, και βολτάρει λίγο μόνος του δεξιά και αριστερά, έχει πάρα πολλά πράγματα να προσφέρει... Τελοσπάντων το διαλύσαμε το θέμα μου φαίνεται.. καλές γιορτές να έχουμε με υγεία!!!
APPLEGEEK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, polaki είπε Αυτές τις μέρες που είμαι λίγο πιο χαλαρός, μετά τις επισκέψεις σε Χρήστους Μανώλιδες κλπ, αυτό ακριβώς σκεφτόμουν παίζοντας Assassin's Creed Odyssey στο PS4.. Ότι πλέον βγαίνουν τόσοι τίτλοι συνεχώς, που πρακτικά και full time gamer να είσαι χωρίς δουλειά/σχολή δηλαδή, πάλι δεν προλαβαίνεις να παίξεις τα "blockbuster".. πόσο μάλλον να ασχοληθείς με τίτλους μικρότερου hype.. Και ουσιαστικά αυτό είναι που δημιουργεί την αίσθηση ότι βαριέσαι.. γιατί συνεχώς θες να παίξεις κάτι άλλο, αφού αφιερώσεις μόνο 10-15 ώρες σε κάποιο.. Ομολογουμένως βέβαια οι περισσότεροι τίτλοι είναι για ξεπέτα και δεν έχουν ιδιαίτερο βάθος, αλλά υπάρχουν κάποιοι όπως κυρίως τα open world games που πραγματικά αν δεν ακολουθήσει κάποιος το σενάριο και την ιστορία πιστά, και βολτάρει λίγο μόνος του δεξιά και αριστερά, έχει πάρα πολλά πράγματα να προσφέρει... Τελοσπάντων το διαλύσαμε το θέμα μου φαίνεται.. καλές γιορτές να έχουμε με υγεία!!! καλες γιορτες χαρηκα φιλε πολυ 1
link_z Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλές γιορτές σε όλους. Πάρε ένα Xbox ή ένα PS και δώσε το PC όσο περισσότερο μπορείς. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2018 από link_z 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις