Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vasilissioros18 είπε

αλλο αυτο με την ραμ τωρα?θες πανω απο 8 για καποιο game σε 1080π?με `1060?μη λες οτι να ναι 1060 εχω οταν την ειχα με 8 gb σε σχεση με τωρα δεν εχω δει ουτε 5 fps παραπανω ειναι καθαρα για multi.

Δεν ξερω αν απλα τρολλαρετε η δεν εχετε μυαλο η δεν εχετε ιδεα απο pc και εχετε δει κανα δυο βιντεακια απο ytb.

ανοιξα ενα call of duty  1080 με ολα Low τρωει 6 gb ram το παιχνιδι και αλλα 1,5 το λειτουργικο

εβαλα στο ultra 1080 εβαλα recomended βαρεσε 12 gb ram usage με το καλυμερα (δεν αναφερω για τα υπολιπα καν)

με αυτο το setup ουσιαστικα ξεκινας και βαζεις αναλογα με την τσεπη οτιδιποτε αλλο πεταμα χρηματων

η παιρνεις ps4

1.jpg

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, PantelisKapa είπε

Εχετε χαλασει το θεμα παιδια..

Το τι πιανει το εχεις ακουσει. Όταν σε ένα θέμα βάζεις στον τίτλο λέξεις όπως σαπιος και αχρηστος, δεν μπορεί να περιμένεις να τον πουλήσεις μεσα από εδώ. Οπότε λογικό να πεφτουν οι προσφορές όσο λες κι αλλα.

Σε καθε περιπτωση, εφόσον τα διαφορα που μπορείς να πουλήσεις πιανουν τα 150€ που θες, βάλε μια αγγελία όπως είναι με mobo Και cpu δώρο σε όποιον τα παρει. Απλό. Ούτε να ξηλώνεις (εφόσον δεν το κατέχεις) ούτε τίποτα. Μην χαλασει και τίποτα και τρέχεις. Αυτά από εμενα

Με το καλό να χαρείς το ps4

Επεξ/σία από fingolfingr
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, PantelisKapa είπε

Εχετε χαλασει το θεμα παιδια..

Δικιο εχει το παιδι.Και θα κλειδωθει χωρις λογο.Λοιπον εσυ αυτο που εχεις να κανεις ειναι να ανεβασεις εδω μια αγγελια,σε καποιο group στο fb και στο marketplace και καποια στιγμη καποιος θα το αγορασει.απλα μη βιαζεσαι και μην ενδωσεις σε ακραια παζαρια

3 λεπτά πριν, Black Demis είπε

ανοιξα ενα call of duty  1080 με ολα Low τρωει 6 gb ram το παιχνιδι και αλλα 1,5 το λειτουργικο

εβαλα στο ultra 1080 εβαλα recomended βαρεσε 12 gb ram usage με το καλυμερα (δεν αναφερω για τα υπολιπα καν)

με αυτο το setup ουσιαστικα ξεκινας και βαζεις αναλογα με την τσεπη οτιδιποτε αλλο πεταμα χρηματων

η παιρνεις ps4

1.jpg

σε παρακαλω σταματα μου βαζεις καρτα 1060 με 320 ευρω κουτι 80 ευρω μητρικη 100 και ryzen 2600x που ειναι hi-end cpu και πας και μου βαζεις cm τροφοδοτικο.Το οτι θες να φτιαξει κατι σε εσενα δεν σημαινει οτι ετσι παει για ολους οταν πας σε budget build δεν μου βαζεις cpu που ειναι για 1080ti δεν βαζει 80 ευρω κουτι 100 μητρικη και 320 ευρω 1060 ουτε nvme δισκο.Το να ειναι ενα μηχανημα αξιοπρεπες για παιχνιδια σε 1080p δεν σημαινει οτι πρεπει να εχεις τα requirments για να μπορεις να βαλεις αυριο την πιο high end καρτα γραφικων.

Επεξ/σία από vasilissioros18
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vasilissioros18 είπε

Δικιο εχει το παιδι.Και θα κλειδωθει χωρις λογο.Λοιπον εσυ αυτο που εχεις να κανεις ειναι να ανεβασεις εδω μια αγγελια,σε καποιο group στο fb και στο marketplace και καποια στιγμη καποιος θα το αγορασει.απλα μη βιαζεσαι και μην ενδωσεις σε ακραια παζαρια

σε παρακαλω σταματα μου βαζεις καρτα 1060 με 320 ευρω κουτι 80 ευρω μητρικη 100 και ryzen 2600x που ειναι hi-end cpu και πας και μου βαζεις cm τροφοδοτικο.Το οτι θες να φτιαξει κατι σε εσενα δεν σημαινει οτι ετσι παει για ολους οταν πας σε budget build δεν μου βαζεις cpu που ειναι για 1080ti δεν βαζει 80 ευρω κουτι 100 μητρικη και 320 ευρω 1060 ουτε nvme δισκο.Το να ειναι ενα μηχανημα αξιοπρεπες για παιχνιδια σε 1080p δεν σημαινει οτι πρεπει να εχεις τα requirments για να μπορεις να βαλεις αυριο την πιο high end καρτα γραφικων.

ε οκ αν θελει να βαλει σαπακια parts και μονο στα χαρια να αποδιδει καλα μαζι σου

και δεν ειναι high end ειναι mid to high

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Black Demis είπε

ε οκ αν θελει να βαλει σαπακια parts και μονο στα χαρια να αποδιδει καλα μαζι σου

και δεν ειναι high end ειναι mid to high

Δηλαδη ο 2600x ειναι mid to high?αυτο θες να πεις τωρα οντως?Σαπακια παρτς ειναι για καποιον που αργοτερα θα βγαλει την 1060 και θα κανει μια αναβαθμιση μεγαλη για τον απλο gamer δεν ειναι σαπακια γιατι αποδιδει αξιοπρεπεστατα στο επιπεδο που πρεπει δεν θα παει να τρεξει το metro exodus σε ultra 4k και να βγαλει 60 fps.Θα παιξει τα παιχνιδακια του σαν σωστος casual παιχτης.Τοσο απλο ειναι τωρα αν το θεμα ειναι τα 8 gb ram ειναι μια μικρη αναβαθμιση που μπορει να γινει ευκολα.Τωρα αν πιστευεις οτι ο 1200 δεν κανει για την 1060 τοτε δεν ξερω τι παει λαθος η μαλλον δεν εχεις κοιταξει τι παιζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ λέω να σου πάρει καινούριο η νέα γκόμενα τέτοιο παιχτούρι που είσαι... 😉

Πάντως τροφοδοτικό σαπίλα μου μυρίζει κι έτσι...

Επεξ/σία από mordred
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mordred είπε

Εγώ λέω να σου πάρει καινούριο η νέα γκόμενα τέτοιο παιχτούρι που είσαι... 😉

Πάντως τροφοδοτικό σαπίλα μου μυρίζει κι έτσι...

Χαχαχαχαχα γελασα δυνατα 😂

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Κάβουρας είπε

Εντάξει πάντως τα 400 ευρώ για κάρτα γραφικών, ram, ssd για αρχές του 2018 δεν ήταν μεγάλη ληστεία όπως λένε μερικοί. Αλλά σίγουρα κάτι έβγαλε και ο φίλος. 

Καλά έκανε και έβγαλε ένα μεροκάματο, δεν το βλέπω κατακριτέο αυτό καθ'αυτό γιατί εκτός από τις γνώσεις για να του επιλέξει αυτά που χρειάζεται (το "χρειάζεται" βέβαια είναι σχετικό...), του έκανε και την εγκατάσταση, αλλά είναι κατακριτέο το αν του ζήτησε βοήθεια το παιδί και αυτός δεν τον βοήθησε, γιατί απ΄ότι φαίνεται εδώ αυτό έχει γίνει. 

Μην κρίνετε τον PantelisKapa για το ότι δε γνωρίζει, το ότι είμαστε εμείς εδώ 1000 άτομα που γνωρίζουμε είναι άλλο θέμα και δουλειά μας έιναι να τον βοηθήσουμε. 

Θα συμφωνήσω και εγώ ότι καλύτερα θα ήταν να το πουλήσεις φίλε όσο πιάσει, και λίγα λιγότερα να πιάσει απ'ότι θα το πούλαγες κομμάτι κομμάτι δεν πειράζει, δωστο να μην το σκέφτεσαι και να χαλιέσαι μέρες που είναι, και δες μήπως πάρεις κάποια κονσόλα με τα αντίστοιχα χρήματα να την ευχαριστηθείς κιόλας. Εγώ PCάκιας είμαι από τα 6 μου, αλλά στα 38 μου πλέον σε PC θα κάτσω μονο για δουλεια. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ για παιχνίδια ή θα το παίξω σε PS4 αραχτός στην καναπεδιά μου, ή δεν θα το παίξω καθόλου. Κουράστηκα τόσα χρόνια με drivers, προβλήματα, κρασαρίσματα και ένα συνεχόμενο κυνήγι για καλύτερο hardware.. Πηγάδι χωρίς τέλος.. PS4 λοιπόν με 5-6 παιχνιδάκια να γουστάρω, και τα ρέστα pizza με τους φίλους. 

58 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

Σε καθε περιπτωση, εφόσον τα διαφορα που μπορείς να πουλήσεις πιανουν τα 150€ που θες, βάλε μια αγγελία όπως είναι με mobo Και cpu δώρο σε όποιον τα παρει. Απλό. Ούτε να ξηλώνεις (εφόσον δεν το κατέχεις) ούτε τίποτα. Μην χαλασει και τίποτα και τρέχεις. Αυτά από εμενα

Με το καλό να χαρείς το ps4

Ακριβώς αυτά. Δεν είχα διαβάσει το post σου αλλιώς δεν θα έγραφα το δικό μου. Ακριβώς αυτό! :)

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, polaki είπε

Καλά έκανε και έβγαλε ένα μεροκάματο, δεν το βλέπω κατακριτέο αυτό καθ'αυτό γιατί εκτός από τις γνώσεις για να του επιλέξει αυτά που χρειάζεται (το "χρειάζεται" βέβαια είναι σχετικό...), του έκανε και την εγκατάσταση, αλλά είναι κατακριτέο το αν του ζήτησε βοήθεια το παιδί και αυτός δεν τον βοήθησε, γιατί απ΄ότι φαίνεται εδώ αυτό έχει γίνει. 

Μην κρίνετε τον PantelisKapa για το ότι δε γνωρίζει, το ότι είμαστε εμείς εδώ 1000 άτομα που γνωρίζουμε είναι άλλο θέμα και δουλειά μας έιναι να τον βοηθήσουμε. 

Θα συμφωνήσω και εγώ ότι καλύτερα θα ήταν να το πουλήσεις φίλε όσο πιάσει, και λίγα λιγότερα να πιάσει απ'ότι θα το πούλαγες κομμάτι κομμάτι δεν πειράζει, δωστο να μην το σκέφτεσαι και να χαλιέσαι μέρες που είναι, και δες μήπως πάρεις κάποια κονσόλα με τα αντίστοιχα χρήματα να την ευχαριστηθείς κιόλας. Εγώ PCάκιας είμαι από τα 6 μου, αλλά στα 38 μου πλέον σε PC θα κάτσω μονο για δουλεια. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ για παιχνίδια ή θα το παίξω σε PS4 αραχτός στην καναπεδιά μου, ή δεν θα το παίξω καθόλου. Κουράστηκα τόσα χρόνια με drivers, προβλήματα, κρασαρίσματα και ένα συνεχόμενο κυνήγι για καλύτερο hardware.. Πηγάδι χωρίς τέλος.. PS4 λοιπόν με 5-6 παιχνιδάκια να γουστάρω, και τα ρέστα pizza με τους φίλους. 

ΕΓΩ απο vic20 , z80 ξεκινησα

τωρα στα 43 δεν αντεχω για πολλα πολλα στον υπολογιστη η οπουδηποτε αλλου 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, polaki είπε

Εισαι ωραιος.. τα ειπες πολυ ομορφα.

Εχω ανεβασει ηδη μια αγγελια και αυριο θα πεταχτω σε ενα καταστημα εδω στην Θεσσαλονικη.. αν δινουν 130, τα παιρνω και φευγω.. βαζω λιγα απο την τσεπη μου και αγοραζω ps4 slim 1tb με spiderman και ac odissey απο γερμανό και το καιω στα μαξ τους. 

Ειχα ps4 και το εδωσα ο ανοητος για ψιχουλα

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε

ΕΓΩ απο vic20 , z80 ξεκινησα

τωρα στα 43 δεν αντεχω για πολλα πολλα στον υπολογιστη η οπουδηποτε αλλου 

Εισαι και συ πάλιουρας! Εγώ με Amstrad 6128 ξεκίνησα για gaming, και πρώτες εμπειρίες με έναν 8088 της εποχής του πατέρα να γράφω command line ότι να ναι, hahah!

Ελάχιστα χρόνια αργότερα με έναν 486 στα 66MHz, απο μαγαζάκι στην Στουρνάρη.. από τότε την καίγανε οι κουκουλοφόροι, αλλά εγώ 10-11 χρονών παιδάκι έπαιρνα το λεωφορείο 1-1.5 ώρα να πάω να χαζέψω βιτρίνες χωρίς να χαμπαριάζω ούτε 17 νοεμβριου ούτε τίποτα.. ωραίες εποχές...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, polaki είπε

Εισαι και συ πάλιουρας! Εγώ με Amstrad 6128 ξεκίνησα για gaming, και πρώτες εμπειρίες με έναν 8088 της εποχής του πατέρα να γράφω command line ότι να ναι, hahah!

Ελάχιστα χρόνια αργότερα με έναν 486 στα 66MHz, απο μαγαζάκι στην Στουρνάρη.. από τότε την καίγανε οι κουκουλοφόροι, αλλά εγώ 10-11 χρονών παιδάκι έπαιρνα το λεωφορείο 1-1.5 ώρα να πάω να χαζέψω βιτρίνες χωρίς να χαμπαριάζω ούτε 17 νοεμβριου ούτε τίποτα.. ωραίες εποχές...

ναι ναι προλαβα και πιξελ περιοδικο και τσουρινακι

και 5 1/4 δισκεττες και μετα 3.5 

και οτι αλλο 8ες ειμαι απο τους τυχερους

πρωτο παιχνιδι σε 8086 ICL 128KB test drive 

πρωτο παιχνιδι που ειδα στα μαγαζια Bushido amber screen South Africa

πριν απο αυτο παίζαμε πριν το σχολείο στα ουφαδικα νοτια αφρικη πριν παω σχολείο 

Επεξ/σία από APPLEGEEK
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PantelisKapa είπε

Εισαι ωραιος.. τα ειπες πολυ ομορφα.

Εχω ανεβασει ηδη μια αγγελια και αυριο θα πεταχτω σε ενα καταστημα εδω στην Θεσσαλονικη.. αν δινουν 130, τα παιρνω και φευγω.. βαζω λιγα απο την τσεπη μου και αγοραζω ps4 slim 1tb με spiderman και ac odissey απο γερμανό και το καιω στα μαξ τους. 

Ειχα ps4 και το εδωσα ο ανοητος για ψιχουλα

Δες και μήπως βρεις κάτι σε μεταχείρο από εδώ, Θεσ/νίκη υπάρχουν πολλοί που δίνουν, μήπως πάρεις και 5-6 παιχνιδάκια μαζί στα ίδια λεφτά και γουστάρεις!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, polaki είπε

Δες και μήπως βρεις κάτι σε μεταχείρο από εδώ, Θεσ/νίκη υπάρχουν πολλοί που δίνουν, μήπως πάρεις και 5-6 παιχνιδάκια μαζί στα ίδια λεφτά και γουστάρεις!

Προτιμω καινουριο.. μεταχειρισμενο δεν εμπιστεύομαι. Ειμαι λιγακι ιδιοτροπος σ αυτα.  Μονο καινουρια σφραγισμενα 😋

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε

ναι ναι προλαβα και πιξελ περιοδικο και τσουρινακι

και 5 1/4 δισκεττες και μετα 3.5 

και οτι αλλο 8ες ειμαι απο τους τυχερους

πρωτο παιχνιδι σε 8086 ICL 128KB test drive

Ω ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΥΡΙΝΑΚΗΣ!!!! Adventurάς τρελός, αλλά τώρα που έχω μεγαλώσει σκέφτομαι μήπως είχε άκρες και έβρισκε walkthroughs.. αποκλείεται να τα έβρισκε μόνος του ΟΛΑ αυτά, μιλάμε ο τύπος αν θυμάσαι έγραφε κάτι ασύλληπτα πράγματα, που έβρισκε χρόνο για ΟΛΑ αυτά.. Και αν θυμάσαι υπήρχαν και ερωτήσεις από αναγνώστες του στυλ "πώς περνάω αυτό το σημείο" και ο τύπος απάνταγε σε επόμενο περιοδικό... Μεγάλες εποχές.. Συγκίνηση! Pixel, PCMaster, Computer για όλους και λίγο User, άλλου εκδοτικού οίκου... 

Θυμάμαι μια φορά είχα στείλει ΓΡΑΜΜΑ!!! στο Pixel και τους έλεγα ότι το Eye of the Beholder (το 1ο) δεν μου κάνει save.. και μου στέλνουν οι τύποι τις δισκέτες του δημοσιογραφικού demo, και μου γράφουν στο γράμμα ότι είναι γνωστό πρόβλημα της πειρατικής έκδοσης για Amiga και ορίστε τα original να το ευχαριστηθείς και στο μέλλον να προτιμάς original... 10 χρονών παιδάκι τώρα εγώ, και με στιγμάτισε αυτό, τόσο που ενώ αγόραζα πειρατικά games, ΠΑΝΤΑ όταν είχα game που μου άρεσε πήγαινα και το αγόραζα original μετά από αυτό το γράμμα!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...