vasilissioros18 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Black Demis είπε καταρχάς σε 400 ευρώ δεν βάζεις τπτ οτι ποιο φτηνό βρεις καθώς θα είναι μόνο για εφαρμογές γραφείου όταν πας σε gaming εκεί καλύτερα να δώσεις για κάτι σωστό εσυ μαλλον θεωρεις τα low end γυρω στα 1000 ευρω ε? 17 λεπτά πριν, PantelisKapa είπε Αν θελετε καλυτερες φωτογραφιες, πιο κοντινες ή σε καποιο συγκεκριμενο σημειο ή κατι πειτε μου. Και να με χρεωσει εξτρα..; αν ειναι να πεταξω κι αλλα λεφτα σε αυτο το σκουπιδι ασ το.. η μητρικη κι αυτα φαινονται..; αξιζουν τιποτα; Οτι σου ειπαν και τα υπολοιπα παιδια μνημες σκληρους καρτα τα πουλας.Μητρικη επεξεργαστης τροφοδοτικο κουτι δεν αξιζουν.
Black Demis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, vasilissioros18 είπε εσυ μαλλον θεωρεις τα low end γυρω στα 1000 ευρω ε? Οτι σου ειπαν και τα υπολοιπα παιδια μνημες σκληρους καρτα τα πουλας.Μητρικη επεξεργαστης τροφοδοτικο κουτι δεν αξιζουν. οχι απο τα 1000 ξεκινας ουσιαστικα αυτο που λεγεται gaming pc low end ειναι κατι 400 500
PantelisKapa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, cpc464 είπε Κάρτα γραφικών μνήμες και δίσκοι αξίζουν,η τα πουλάς γύρω στα 150 η παίρνεις ένα pc μεταχειρισμένο απο E-bay και τα βάζεις εκεί,πχ https://www.ebay.com/itm/Dell-Optiplex-790-SFF-USFF-Desktop-Business-PC-i3-i5-i7-SSD-HDD-Windows-10-Pro/183601114848?hash=item2abf7aaee0:m:mg6-cNppFEXpI-w69FQsdCw:rk:1:pf:0&LH_BIN=1 Σε ευχαριστω πολυ φιλε. Θα προσπαθησω να τα πουλησω ετσι οπως ειναι λογικα. Αν μπορω να παρω 150 ευρω, μονο ικανοποιημενος θα ειμαι.. ελπιζω να μην εκανα καμια πατατα εγω παντως.. δεν εχουμε λεφτα για πεταμα στο σπιτι. Και σας ευχαριστω τον καθενα ξεχωριστα που το καταλαβαινετε και με βοηθατε..
Κάβουρας Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Άμα είναι να παίξεις παιχνίδια να ξέρεις ότι παίζει ps4 στα 199 αυτή την στιγμή από τα Public. Καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις και καλές γιορτές. 2
PantelisKapa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Κάβουρας είπε Άμα είναι να παίξεις παιχνίδια να ξέρεις ότι παίζει ps4 στα 199 αυτή την στιγμή από τα Public. Καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις και καλές γιορτές. Ναι το γνωριζω φιλε αν και προτιμω να τσιμπησω το 1ΤΒ αν καταφερω και πουλησω το πσ. Εχω εναν λογαριασμο ps με παιχνιδια μεσα και δεν ξερω αν θα ειναι αρκετο να ξανα τερματισω bloodborne και τετοια!! 😂 σε ευχαριστω πολυ καλες γιορτες να εχεις!
malakudi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 @PantelisKapa αν μένεις Ανατολική Θεσσαλονίκη ευχαρίστως να σου το κάνω ένα format και γενικά να το τσεκάρω, μετά τις γιορτές όμως (φυσικά δωρεάν). Αλλά αν πρόκειται να το κρατήσεις, το τροφοδοτικό λογικά θα πρέπει να το αλλάξεις, δεν είναι απίθανο να ευθύνεται αυτό για τις μπλε οθόνες που είχες από παλιά. 2
PantelisKapa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, malakudi είπε @PantelisKapa αν μένεις Ανατολική Θεσσαλονίκη ευχαρίστως να σου το κάνω ένα format και γενικά να το τσεκάρω, μετά τις γιορτές όμως (φυσικά δωρεάν). Αλλά αν πρόκειται να το κρατήσεις, το τροφοδοτικό λογικά θα πρέπει να το αλλάξεις, δεν είναι απίθανο να ευθύνεται αυτό για τις μπλε οθόνες που είχες από παλιά. Καταρχην σε ευχαριστω πολυ. Ειμαι απο Ωραιόκαστρο.. Τον υπολογιστη λεω να τον πουλησω.. και το τροφοδοτικο να αλλαξω δεν πιστευω οτι υπαρχει σωτηρία για το συγκεκριμενο κουτι..
APPLEGEEK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 games απο 1000 ευρω και ανω χωρις οθονη 1
PantelisKapa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, malakudi είπε Παιδια δειτε κι αυτο. Οταν το ειχα παει στο πλαισιο μια βδομαδα μετα την αγορα του που ειχε βγαλει προβλημα https://m.imgur.com/gallery/eGlVbcn Αλλαξε τιποτα απο αυτα ο συγγενης μου;
Sheogorath Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε games απο 1000 ευρω και ανω χωρις οθονη Not sure if trolling... 3
vasilissioros18 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, Black Demis είπε οχι απο τα 1000 ξεκινας ουσιαστικα αυτο που λεγεται gaming pc low end ειναι κατι 400 500 στα 600 φτιαχνεις μια χαρα συστηματακι για 1080p me 1060 6gb μην λες ανοησιες και πραγματα που δεν ισχυουν παραπληροφορεις και ειναι κριμα. 9 λεπτά πριν, PantelisKapa είπε Καταρχην σε ευχαριστω πολυ. Ειμαι απο Ωραιόκαστρο.. Τον υπολογιστη λεω να τον πουλησω.. και το τροφοδοτικο να αλλαξω δεν πιστευω οτι υπαρχει σωτηρία για το συγκεκριμενο κουτι.. Πουλα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και παρε ενα ps4 αφου σε ενδιαφερει μονο απλό gaming 4
malakudi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Η μητρική σου είναι η MSI AM1i ( https://www.msi.com/Motherboard/am1i.html ) αν βλέπω καλά από τις φωτογραφίες, και ο λόγος που δε σου έχει συνδέσει πάλι το DVD είναι ότι έχει μόνο 2 SATA. Οπότε αν θες το DVD, αναγκαστικά θα πρέπει να αποσυνδέσεις κάτι άλλο, ή να το συνδέσεις με κάποιο usb to sata εξωτερικό κουτί. Ο επεξεργαστής δεν είναι και τελείως άχρηστος, ενώ μνήμες πρέπει να είχες παλιότερα 1 DIMM 4GB και να σου έβαλε άλλο ένα. Αυτό επίσης μπορεί να προκαλεί πρόβλημα. Ο SSD σου είναι 240GB ενώ ο δίσκος σου 1 ΤΒ. Κάρτα γραφικών + SSD + μαγνητικός δίσκος καινούρια κάνουν (130+40+40) γύρω στα 210 ευρώ, οπότε 140-150 ευρώ λογικά μπορείς να τα πάρεις. Οι μνήμες δε ξέρω τι είναι, πιάνουν κι αυτές κάποια χρήματα αν κάποιος χρειάζεται 4GB DDR3, καινούριες πιάνουν κανά 20 ευρω η κάθε μία. Λογικά ο γνωστός σου σου πρόσθεσε 1 μνήμη, GPU και τον SSD, αυτά πριν 6 μήνες άντε να έκαναν καινούρια 250 ευρώ. Αν θες βγάλε μία κοντινή πίσω από το DVDROM να φαίνονται οι συνδέσεις του και μία κοντινή στην GPU να δούμε πια ακριβώς είναι. 4 λεπτά πριν, PantelisKapa είπε Παιδια δειτε κι αυτο. Οταν το ειχα παει στο πλαισιο μια βδομαδα μετα την αγορα του που ειχε βγαλει προβλημα https://m.imgur.com/gallery/eGlVbcn Αλλαξε τιποτα απο αυτα ο συγγενης μου; Όχι δε σου άλλαξε, τα έχεις αυτά. 1
APPLEGEEK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Spoiler 1060 μια χαρα ειναι , 8ες καλο συστημα για 1060 600 λιγα ειναι τεσπα....εγω ειμαι οκ με το λαπτοπ αλλα εαν το δωσω στα 1000 8α παω OFF topic closed 3 λεπτά πριν, vasilissioros18 είπε στα 600 φτιαχνεις μια χαρα συστηματακι για 1080p me 1060 6gb μην λες ανοησιες και πραγματα που δεν ισχυουν παραπληροφορεις και ειναι κριμα. Πουλα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και παρε ενα ps4 αφου σε ενδιαφερει μονο απλό gaming even betta
PantelisKapa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, malakudi είπε Η μητρική σου είναι η MSI AM1i ( https://www.msi.com/Motherboard/am1i.html ) αν βλέπω καλά από τις φωτογραφίες, και ο λόγος που δε σου έχει συνδέσει πάλι το DVD είναι ότι έχει μόνο 2 SATA. Οπότε αν θες το DVD, αναγκαστικά θα πρέπει να αποσυνδέσεις κάτι άλλο, ή να το συνδέσεις με κάποιο usb to sata εξωτερικό κουτί. Ο επεξεργαστής δεν είναι και τελείως άχρηστος, ενώ μνήμες πρέπει να είχες παλιότερα 1 DIMM 4GB και να σου έβαλε άλλο ένα. Αυτό επίσης μπορεί να προκαλεί πρόβλημα. Ο SSD σου είναι 240GB ενώ ο δίσκος σου 1 ΤΒ. Κάρτα γραφικών + SSD + μαγνητικός δίσκος καινούρια κάνουν (130+40+40) γύρω στα 210 ευρώ, οπότε 140-150 ευρώ λογικά μπορείς να τα πάρεις. Οι μνήμες δε ξέρω τι είναι, πιάνουν κι αυτές κάποια χρήματα αν κάποιος χρειάζεται 4GB DDR3, καινούριες πιάνουν κανά 20 ευρω η κάθε μία. Λογικά ο γνωστός σου σου πρόσθεσε 1 μνήμη, GPU και τον SSD, αυτά πριν 6 μήνες άντε να έκαναν καινούρια 250 ευρώ. Αν θες βγάλε μία κοντινή πίσω από το DVDROM να φαίνονται οι συνδέσεις του και μία κοντινή στην GPU να δούμε πια ακριβώς είναι. Όχι δε σου άλλαξε, τα έχεις αυτά. https://m.imgur.com/gallery/wHFU9o7 Αν θελεις αλλες φωτογραφιες πες μου.. Πρεπει ο δικός μου να εβγαλε 200 ευρω κερδος απο εμενα.. και ρε γ μ τ δεν τα εχει αναγκη.. γιατι ετσι.. να ηταν δικα μου τα λεφτα να ελεγα χαζος ειμαι. Ο πατερας μου τα εδωσε. Δευτερος ξάδερφος του ειναι δηλαδη. Θα μπορούσε να βαλει μπολικο πραγμα μεσα
vasilissioros18 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε games απο 1000 ευρω και ανω χωρις οθονη Τα trolloσχολια τα κανουμε στην πρωτη σελιδα του νηματος μετα ειναι κουραστικα χωρις ενδειξη χιουμορ 😁 9 λεπτά πριν, PantelisKapa είπε https://m.imgur.com/gallery/wHFU9o7 Αν θελεις αλλες φωτογραφιες πες μου.. Πρεπει ο δικός μου να εβγαλε 200 ευρω κερδος απο εμενα.. και ρε γ μ τ δεν τα εχει αναγκη.. γιατι ετσι.. να ηταν δικα μου τα λεφτα να ελεγα χαζος ειμαι. Ο πατερας μου τα εδωσε. Δευτερος ξάδερφος του ειναι δηλαδη. Θα μπορούσε να βαλει μπολικο πραγμα μεσα Γενικα κοιτα να το πουλησεις αλλα μη πεις ναι σε παζαρια τυπου 80 ευρω δεν αξιζει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις