PantelisKapa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, vasilissioros18 είπε Στο reset που εκανα μαλλον σβηστηκαν ολα.. προσπαθω να ανοιξω πχ τον καδο ανακυκλωσης και λεει οτι δεν υπαρχει τοκεν κτλπ
vasilissioros18 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, PantelisKapa είπε Στο reset που εκανα μαλλον σβηστηκαν ολα.. προσπαθω να ανοιξω πχ τον καδο ανακυκλωσης και λεει οτι δεν υπαρχει τοκεν κτλπ γενικα τα πραγματα μπορεις να τα δωσεις 150-200 ευρω ολα μαζι οπως ειναι ο hdd ειναι 1tb και ο ssd 240 ο α400 αν εκανα σωστο search Γενικα δοκιμασε ενα φορματ η πουλα τα ετσι και παρε ενα ps4 να αραξεις το μυαλο σου
PantelisKapa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Παιδια ΝΟΜΙΖΩ οτι το φορματ θελει στικακι.. αλλα δεν προκειται να το διαβασει.. εχω βαλει στικακι μεσα κι ενω το εμφανιζε, δεν αφηνε να το ανοιξω
vasilissioros18 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, PantelisKapa είπε Παιδια ΝΟΜΙΖΩ οτι το φορματ θελει στικακι.. αλλα δεν προκειται να το διαβασει.. εχω βαλει στικακι μεσα κι ενω το εμφανιζε, δεν αφηνε να το ανοιξω Το format θελει ειτε στικακι ειτε cd Αλλα ξεκιναει απο μονο του να μπαινει στην διαδικασια πριν μπει στα windows δηλαδη δεν χρειαζεται να πας υπολογιστη μου κτλ και να το ανοιξεις.Ξεκιναει μονο του το να μην σου ανοιξει το στικακι για να γινει φορματ ειναι σχεδον απιθανο.
PantelisKapa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, vasilissioros18 είπε γενικα τα πραγματα μπορεις να τα δωσεις 150-200 ευρω ολα μαζι οπως ειναι ο hdd ειναι 1tb και ο ssd 240 ο α400 αν εκανα σωστο search Γενικα δοκιμασε ενα φορματ η πουλα τα ετσι και παρε ενα ps4 να αραξεις το μυαλο σου Αν βρεθει κανενας που να τα δινει αυτα.. με ξεκινησαν τις τούμπες τωρα κι αυτοι που εδιναν 130 και 150, ξαφνικα χωρις να τους πω περισσότερα, επεσαν στα 80.. Η χαζομαρα ειναι οτι ειχα ps4 και το εδωσα επειδη και καλα ειχα αξιοπρεπεστατο υπολογιστη σπιτι. Κατανοώ οτι μπορει το ρεσετ μου να τα μαμησε ολα αλλα ο υπολογιστης ηταν σαπιος απο πριν 1 λεπτό πριν, vasilissioros18 είπε Το format θελει ειτε στικακι ειτε cd Αλλα ξεκιναει απο μονο του να μπαινει στην διαδικασια πριν μπει στα windows δηλαδη δεν χρειαζεται να πας υπολογιστη μου κτλ και να το ανοιξεις.Ξεκιναει μονο του το να μην σου ανοιξει το στικακι για να γινει φορματ ειναι σχεδον απιθανο. Θες να ανοιξω το pc να περασω ενα στικακι και να σε στειλω φωτογραφια πως μου το δειχνει..; επισης cd δεν μπορει να παρει. Με ειπε ο πατερας μου λιγες ωρες πριν οτι αυτος ο θειος μου , λειτουργησε το dvd player ωστε να ανοιγει με ενα φλασακι απο πισω και πριν μου το δώσει εβγαλε το φλασακι.
Black Demis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, link_z είπε Δε λέω για τα άλλα, αλλά κουτί με 150... Φέρετρο παίρνεις με τόσα οταν λεω κουτι ενωω κουτι ανεμηστηρες μια καλη ψυκτρα (noctuta πχ) (σαν σετ) NZXT Source S340 στα 80 + μια Noctua NH-U12S SE στα 60 65 και εισαι κομπλε απο καθε αποψη για καθε συστημμα απο low εως και καποια high end
cpc464 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Αντικειμενικά η 5350 apu και η fm1 μητρική δεν αξίζουν φράγκο,όσο για τα τούβλο-x κουτί, τροφοδοτικό μόνο κάποιος με ανάγκη θα τα έπαιρνε , τώρα Κάρτα γραφικών μνήμες και ssd με σκληρό ναι 150 τα πιάνουν, εναλλακτικά θα μπορούσες να πάρεις από e-bay κάποια πράγματα και να το αναβιώσεις το μηχάνημα,άν μπορείς βάλε μία φωτό με το πλαινό καπάκι ανοιγμένο να δούμε τί έχεις και τι σώνεται.
vasilissioros18 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, PantelisKapa είπε Αν βρεθει κανενας που να τα δινει αυτα.. με ξεκινησαν τις τούμπες τωρα κι αυτοι που εδιναν 130 και 150, ξαφνικα χωρις να τους πω περισσότερα, επεσαν στα 80.. Η χαζομαρα ειναι οτι ειχα ps4 και το εδωσα επειδη και καλα ειχα αξιοπρεπεστατο υπολογιστη σπιτι. Κατανοώ οτι μπορει το ρεσετ μου να τα μαμησε ολα αλλα ο υπολογιστης ηταν σαπιος απο πριν Θες να ανοιξω το pc να περασω ενα στικακι και να σε στειλω φωτογραφια πως μου το δειχνει..; επισης cd δεν μπορει να παρει. Με ειπε ο πατερας μου λιγες ωρες πριν οτι αυτος ο θειος μου , λειτουργησε το dvd player ωστε να ανοιγει με ενα φλασακι απο πισω και πριν μου το δώσει εβγαλε το φλασακι. για να κανεις φορματ πρεπει να περασεις σε ενα στικακι τα windows κοιτα καποια guide στο youtube αλλιως μπορει να στο κανει και ενας τεχνικος η ενας φιλος αμα εχεις που να ξερει ψιλο πραγματα. 11 λεπτά πριν, Black Demis είπε οταν λεω κουτι ενωω κουτι ανεμηστηρες μια καλη ψυκτρα (noctuta πχ) (σαν σετ) NZXT Source S340 στα 80 + μια Noctua NH-U12S SE στα 60 65 και εισαι κομπλε απο καθε αποψη για καθε συστημμα απο low εως και καποια high end για καθε συστημα :p επειδη σε 400 ευρω συστημα βαζεις 140 ευρω κουτι και ψυχτρα.... 1
PantelisKapa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, cpc464 είπε Αντικειμενικά η 5350 apu και η fm1 μητρική δεν αξίζουν φράγκο,όσο για τα τούβλο-x κουτί, τροφοδοτικό μόνο κάποιος με ανάγκη θα τα έπαιρνε , τώρα Κάρτα γραφικών μνήμες και ssd με σκληρό ναι 150 τα πιάνουν, εναλλακτικά θα μπορούσες να πάρεις από e-bay κάποια πράγματα και να το αναβιώσεις το μηχάνημα,άν μπορείς βάλε μία φωτό με το πλαινό καπάκι ανοιγμένο να δούμε τί έχεις και τι σώνεται. Δεν αφηνει λεει επειδη δεν ειναι 2 ΜΒ. Εχω βγαλει 2 φωτογραφιες να δειτε τί εχω μεσα αλλα δεν μπορω να τις ανεβασω.
vasilissioros18 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, PantelisKapa είπε Δεν αφηνει λεει επειδη δεν ειναι 2 ΜΒ. Εχω βγαλει 2 φωτογραφιες να δειτε τί εχω μεσα αλλα δεν μπορω να τις ανεβασω. https://imgur.com/ ανεβασε εδω και γραψε το link σε δημοσιευση εδω
PantelisKapa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, vasilissioros18 είπε https://imgur.com/ ανεβασε εδω και γραψε το link σε δημοσιευση εδω http://imgur.com/a/ZnEzdw1
vasilissioros18 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, PantelisKapa είπε http://imgur.com/a/ZnEzdw1 λογικο να μην δουλευει το cd player αφου δεν ειναι συνδεδεμενο.Κανονικα πρεπει να πας σε αυτον που στο εφτιαξε και να κατσει να το φτιαξει μαζι με αναβαθμισεις 😂
PantelisKapa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, PantelisKapa είπε http://imgur.com/a/ZnEzdw1 Αν θελετε καλυτερες φωτογραφιες, πιο κοντινες ή σε καποιο συγκεκριμενο σημειο ή κατι πειτε μου. Μόλις τώρα, vasilissioros18 είπε λογικο να μην δουλευει το cd player αφου δεν ειναι συνδεδεμενο.Κανονικα πρεπει να πας σε αυτον που στο εφτιαξε και να κατσει να το φτιαξει μαζι με αναβαθμισεις 😂 Και να με χρεωσει εξτρα..; αν ειναι να πεταξω κι αλλα λεφτα σε αυτο το σκουπιδι ασ το.. η μητρικη κι αυτα φαινονται..; αξιζουν τιποτα;
Black Demis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, vasilissioros18 είπε για να κανεις φορματ πρεπει να περασεις σε ενα στικακι τα windows κοιτα καποια guide στο youtube αλλιως μπορει να στο κανει και ενας τεχνικος η ενας φιλος αμα εχεις που να ξερει ψιλο πραγματα. για καθε συστημα 😛 επειδη σε 400 ευρω συστημα βαζεις 140 ευρω κουτι και ψυχτρα.... καταρχάς σε 400 ευρώ δεν βάζεις τπτ οτι ποιο φτηνό βρεις καθώς θα είναι μόνο για εφαρμογές γραφείου όταν πας σε gaming εκεί καλύτερα να δώσεις για κάτι σωστό
cpc464 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, PantelisKapa είπε Και να με χρεωσει εξτρα..; αν ειναι να πεταξω κι αλλα λεφτα σε αυτο το σκουπιδι ασ το.. η μητρικη κι αυτα φαινονται..; αξιζουν τιποτα; Κάρτα γραφικών μνήμες και δίσκοι αξίζουν,η τα πουλάς γύρω στα 150 η παίρνεις ένα pc μεταχειρισμένο απο E-bay και τα βάζεις εκεί,πχ https://www.ebay.com/itm/Dell-Optiplex-790-SFF-USFF-Desktop-Business-PC-i3-i5-i7-SSD-HDD-Windows-10-Pro/183601114848?hash=item2abf7aaee0:m:mg6-cNppFEXpI-w69FQsdCw:rk:1:pf:0&LH_BIN=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις