PantelisKapa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, cpc464 είπε καλησπέρα Αρχικά πρέπει να αλλάξει η μπαταρία της μητρικής, μετά θα πρέπει να δοκιμαστεί με άλλο τροφοδοτικό, επίσης δέν αποκλείεται να χάλασε ο ssd και το σύστημα να εκκινεί απο τον παλιό δίσκο που είχε κάποια στιγμή λειτουργικό,εάν δεν γνωρίζεις βρες κάποιον που ξέρει, πες που μένεις μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιο μέλος, το σύστημα που έχεις είναι apu, δηλαδή επεξεργαστής και κάρτα γραφικών σε ένα, και όποιος το βελτίωσε απλά έβαλε ξεχωριστή κάρτα γραφικών, ssd(το οποίο ουσιαστικά είναι ένας πολύ ποιο γρήγορος δίσκος) και επιπλέον μνήμη. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Να ρωτησω, παιζει να σβηστηκαν ολα οταν εκανα reset; ειδα οτι πιανουν λιγα λεφτακια αν τα πουλησω ολα ξεχωριστα.. ισως με συμφέρει αυτο.. ουτως η αλλως πλεον δεν παιζω στον υπολογιστη.. μονο πες με αν μπορω να τα αποσυναρμολογησω μονος μου ή χρειάζεται βοηθος;
cpc464 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, PantelisKapa είπε Σε ευχαριστω για την απαντηση. Να ρωτησω, παιζει να σβηστηκαν ολα οταν εκανα reset; ειδα οτι πιανουν λιγα λεφτακια αν τα πουλησω ολα ξεχωριστα.. ισως με συμφέρει αυτο.. ουτως η αλλως πλεον δεν παιζω στον υπολογιστη.. μονο πες με αν μπορω να τα αποσυναρμολογησω μονος μου ή χρειάζεται βοηθος; Η μνήμη, η κάρτα γραφικών και οι δίσκοι (αν δουλεύουν σωστά) κάτι αξίζουν, το πρόβλημα όμως είναι αυτό, πρέπει να δοκιμαστούν ένα-ένα, πιστεύω ότι μπορείς να το κάνεις, από ότι κατάλαβα έχεις άλλο pc και το you tube έχει βίντεο με οδηγίες, μπορείς επίσης να το δώσεις πακέτο ενημερώνοντας τον αγοραστή για την κατάσταση , στο topic πόσο να αγοράσω/πουλήσω μπορείς να μάθεις τιμές.
PantelisKapa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Θα γραψω εκει που με ειπες και ψαχνω και κανενα μαγαζι Θεσσαλονίκη αν εχει να κανουν αποσυρση. Σε ευχαριστω πολυ φιλε. Λεω να μην δοκιμασω τιποτα αλλο μονος και τα κανω χειροτερα. Μακαρι να πιανουν εστω 100 ευρω ολα μαζι.. να παρω εστω το 1/4 των χρηματων πισω..
fingolfingr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Το να μην ανοιγει το dvd στα windows αντε πες ότι κατι δεν τρέχει σωστά. Το να μην ανοιγει όταν είναι στο bios (όταν πατας το κουμπί αλλα πριν μπει στα windows) λογικά καπου θα εχει κολλησει κατι. OK, ανοιγει και εχει μόνο τον κάδο. Μηπως σου γραφει και τίποτα κάτω δεξια; Όλο αυτό το στυλ μαυρη οθόνη και εφαρμογες μηδεν εμενα μου κανει για ενεργοποιηση. Σε κάθε περιπτωση αν δεν θες να τον κρατήσεις εγώ θα ελεγα να τον πουλήσεις όλο μαζί για να μην τα κανεις χειρότερα. Λογικά θα πιασεις πάνω από τα 100 που ζητάς. ΥΓ: Εγώ παντως πεθαίνω για να μαθω τι σου εβαλε στο pc που εκανε 400€. Γιατί με καρτα γραφικών και SSD δεν βγαίνουν τα νουμερα. 3
Sheogorath Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Αυτός ο συγγενής μεγάλο ρεμάλι, συγνώμη που στο λέω. Αλλά καλύτερα να "χαλαστεις" και να το ξέρεις παρά να σε κοροϊδεύει. Ρωτα εδώ όταν είναι να πάρεις νέο πισι να σε βοηθήσουμε 6
Salvation81 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μονος σου δεν παιζει να μπορεσεις να κανεις κατι, αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Τωρα αυτα που διαβαζω περι PC ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ με 400ε τα αφηνω ασχολιαστα. 1
bill27 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Μονος σου δεν παιζει να μπορεσεις να κανεις κατι, αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Τωρα αυτα που διαβαζω περι PC ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ με 400ε τα αφηνω ασχολιαστα. Με 400€ δεν φτιαχνεις αξιοπρεπεστατο πυργο?? Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2018 από bill27 1
Salvation81 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, bill27 είπε Με 400€ δεν φτιαχνεις αξιοπρεπεστατο πυργο?? Αντε να ψαρωσω και να μου πεις τι αξιοπρεπεστατο μπορεις να φτιαξεις με 400ε......Που να παιζει και κανα παιχνιδι ετσι, οχι για word και σερφαρισμα και να λεμε αξιοπρεπεστατο....
johnnieinlab Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Αντε να ψαρωσω και να μου πεις τι αξιοπρεπεστατο μπορεις να φτιαξεις με 400ε......Που να παιζει και κανα παιχνιδι ετσι, οχι για word και σερφαρισμα και να λεμε αξιοπρεπεστατο.... Το "για να παίζει κανα παιχνίδι" είναι σχετικό. Υπάρχει forum που μπορείς να διαβάσεις προτάσεις μελών για φτηνά συστήματα. πχ εδω είναι ένα build των ~350 ευρώ 1
bill27 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Τωρα δλδ θες να σου πω συνθεση,σορρυ φιλε αλλα δεν εχω χρονο να ασχολουμαι με τετοια,εγω προσπαθω να βοηθησω εδω μεσα οχι να κανω τον εξυπνο,αν θες ψαξε μονος σου,κατι θα βρεις. 1
Salvation81 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, johnnieinlab είπε Το "για να παίζει κανα παιχνίδι" είναι σχετικό. Υπάρχει forum που μπορείς να διαβάσεις προτάσεις μελών για φτηνά συστήματα. πχ εδω είναι ένα build των ~350 ευρώ Μερες που ειναι τι διαβαζω ο ανθρωπος........ Μην το συνεχιζετε παιδες, οι απαιτησεις των ανθρωπων διαφερουν, καποιοι μπορουν να παιζουν με 720p αναλυση και ολα τα γραφικα στο low, αυτο δεν καθιστα ενα συστημα αξιοπρεπεστατο..... 3
Nikdev Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Το να το "χαλάει" ο ίδιος λόγω ασχετοσύνης ? Μόνο ο τρόπος που γράφει φαίνεται ότι δεν γνωρίζει και πολλά... Καλό είναι να μην τα ρίχνουμε όλα στους άλλους. 1
Conan2046 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δεν κατάλαβα καλά, στο pc των 200 ευρώ έκανες αναβάθμιση και έδωσες 400 ευρώ ή με αυτά τα 400 ο γνωστός σου σου έστησε άλλον υπολογιστή;
aorus Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Οτι γράφει ο Nickdev.... ο άνθρωπος άνοιξε ένα θέμα και ζητά βοήθεια fair enough αλλά για να μπορείς να λάβεις βοήθεια μέσω forum οφείλεις να έχεις ένα minimum γνώσεων ΑΝ δεν τις έχεις απλά ψάχνεις και βρίσκεις έναν τεχνικό σε ένα κατάστημα υπολογιστών ή κάποιο επαγγελματία να σε βοηθήσει και πληρώνεις... Το να προσπαθείς να πείς σε έναν εντελώς άσχετο τι να κοιτάξει είναι σαν να δίνεις πιστόλι σε μαιμού (δεν ειρωνεύομαι) απλά γράφουν κάποιοι δοκίμασε με ενα στικάκι μνήμης αρχικά, το αυτονόητο για κάποιον είναι να κλείσει τον υπολογιστή και να τοποθετήσει το στικάκι, αν ο άσχετος του παραδείγματος μου το κάνει με τον υπολογιστή σε λειτουργία και κάψει οτιδήποτε (γιατί δεν του είπε κάποιος οτι κλείνουμε τον υπολογιστή, επειδή αυτό θεωρείται αυτονόητο όταν αλλάζουμε hardware στο pc) μετά ποιός θα φταίει π.χ.? Δεν γίνεται όλοι να είναι υδραυλικοί, ηλεκτρονικοί μηχανικοί ή γνώστες επι παντός.... 3 1
Black Demis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καταρχας 400 ευρω και παιχνιδια δεν πανε μαζι (τουλαχιστον τριπλασιο πρεπει να ειναι το ποσο) απο εκει και περα φαινετε ποσο σχετικος ηταν αυτος που εκανε με 400 ευρω για gaming για τπτ βασικα γραφιου καλα ειναι μεχρι εκει ομος παντος όπως φαίνεται δεν έχεις της βασικές γνώσεις για να μπορει να σε βοηθήσει κάποιος απο το forum Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2018 από Black Demis
Προτεινόμενες αναρτήσεις