PantelisKapa Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Παιδες καλησπερα. Εχω ενα pc(turboX απο το πλαισιο.. 200 ευρω το ειχε παρει τοτε) που με ειχε κανει δωρο η πρώην μου 3 χρονια πριν. Οταν μου το πρωτο εδωσε το ειχα καψει στο lol και μια βδομάδα μετα ξεκινησε να βγαζει προβληματα και να σβηνει κι ετσι. Το πηγα στο πλαισιο το "εφτιαξαν" αλλα απο τοτε το πσ ηταν αλλιως.. ναι μεν δεν εσβηνε πλεον αλλα οταν το ειχα ανοιχτο για λιγο μου εβγαζε μπλε οθονες και ετσι. Οποτε αποφασισα 1 χρονο μετα την αγορα του να το αφησω εντελώς. Μισο χρονο πριν(2018 ειμαστε τωρα) ο πατερας μου εσκασε 400 ευρω σε εναν συγγενη μας που υποτιθεται ξερει απο αυτα, να μου φτιάξει το pc να παιζω με την ησυχια μου. Ξεκινησω που λετε να παιζω rainbow 6 siege και παλι εβγαζε μπλε οθονες κτλπ. Μεχρι που μια μερα απλα εσβησε οπως επαιζα. Ξεσκονισα μεσα τον πυργο αλλα τιποτα. Πραγματικα ξενερωσα την ζωη μου και το αφησα το πσ να καθεται κατι μηνες. Το ανοιξα εχθες. Παλι ανοιγε και η οθονη απλα ηταν μαυρη. Αποφασισα να κανω ενα reset. Το κανω και εκανε παλι τα ιδια παιχνιδια. Το ανοιγω σημερα ξανα, βαζω username και κωδικο(μετα απο 3 χρονια πρωτη φορα μου τα ζητησε αυτα εν τω μεταξυ) μπαινω και βλεπω απλα σκοταδι. Η μοναδικη εφαρμογη που υπαρχει ειναι ο καδος ανακυκλωσης. Δεν ανοίγει ουτε το menu κατω αριστερα. Το dvd player δεν ανοιγει. Ουσιαστικα απο σαπιος αχρηστευσε ο υπολογιστης. Τωρα δεν σερνεται απλα, αλλα δεν μπορω και να τρεξω τιποτα περα απο εντολες στον μαυρο πίνακα. Και πιστεψτε με ειμαι ασχετος απο αυτα. Συγγνωμη για το μακριναρι αλλα αν εφτασε κανεις σας μεχρι το τελος σας παρακαλω δωστε τς φωτα σας. Σας ευχαριστω . 1
Weiss Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, PantelisKapa είπε Μισο χρονο πριν(2018 ειμαστε τωρα) ο πατερας μου εσκασε 400 ευρω σε εναν συγγενη μας που υποτιθεται ξερει απο αυτα, να μου φτιάξει το pc να παιζω με την ησυχια μου. Ο συγγενής σου που ξέρει από αυτά με ακούγεται ενδιαφέρον τύπος 😃 2 1
odystam Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μήπως είναι παλιός ο σκληρός/εχει φάει κανα χτύπημα, χάλασε και γίνονται corrupt τα αρχεία των Windows? 2
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι καλά τα λάχανα ; Χτυπημένος σκληρός τραβάς το καπάκι και ακούς αν κάνει περίεργο θορυβο . Τα τουβλοχ τροφοδοτικά είναι ειδικά στο να καίνε στο χρόνο δίσκο . Στο μαυροπίνακα τι ακριβώς κάνεις ;Ο συγγενής σου που ξέρει από αυτά εγγύηση δεν εχει ; Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από Mhlogiatros
PantelisKapa Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα. Λοιπον ο συγγενης μου απο πολυ παλια ασχολουταν με υπολογιστες κι ετσι(ειχε και καταστημα με ηλεκτρονικα). Βγαζει ηχο ο πυργος αλλα τον εβγαζε παντα αυτον τον ηχο. Ειναι το ανεμιστηρακι λογικα.. οταν ζηταει username κτλπ εχει κανονικο φοντο απο πισω αλλα οταν μπαινω στην αρχικη οθονη η μοναδικη εφαμοργη ειναι ο καδος ανακυκλωσης. Ακομα κι οταν προσπαθω να το ανοιξω , δεν ανοιγει. Βγαζει οτι δεν υπαρχει..
bill27 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Αυτο δεν χωνευω ρε παιδια...ειναι ενας χ ο οποιος ειναι ασχετος πρεπει να τον εκμεταλλευτεις?Φιλε σορρυ που στο λεω αλλα με 400 ευρω που εσκασες πριν μισο χρονο εφτιαχνες νεο pc με επιδοσεις μαλιστα,τωρα αυτο που σου προτεινω ειναι να διαβασεις καποια βασικα πραγματα για τα pc και να προσπαθησεις να καταλαβεις μονο σου τι προβλημα εχει και με βοηθεια απο δω να μπορεσεις να το σωσεις. 4
HateMe Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, bill27 είπε Αυτο δεν χωνευω ρε παιδια...ειναι ενας χ ο οποιος ειναι ασχετος πρεπει να τον εκμεταλλευτεις?Φιλε σορρυ που στο λεω αλλα με 400 ευρω που εσκασες πριν μισο χρονο εφτιαχνες νεο pc με επιδοσεις μαλιστα,τωρα αυτο που σου προτεινω ειναι να διαβασεις καποια βασικα πραγματα για τα pc και να προσπαθησεις να καταλαβεις μονο σου τι προβλημα εχει και με βοηθεια απο δω να μπορεσεις να το σωσεις. Δεν πρόκειται να τα καταφέρει. Το καταλαβαίνεις μόνο απ τον τρόπου που μιλάει για το pc Θα χαλάσει κ άλλα τσάμπα λεφτά. Η μόνη λύση είναι να βρει έναν που όντως γνωρίζει 10 πράγματα και να πάει σπίτι του να το κοιτάξει και να δει τι φταίει και τι θα χρειαστεί να αλλάξει. 12
rayven18 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Το πάθημα να γίνει μάθημα, να μην το πηγαίνεις σε άτομα που το κοντινότερο που έχουν σε γνώσεις απο υπολογιστές, είναι το κομπιουτεράκι, no hate 😁 γράψε μας εδώ εαν μπορείς το μοντέλο της μητρικής, και τί φοράει τέλος πάντων για να μπορεί εαν θέλει κάποιος να σε κατατοπίσει 1
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Καλά πριν του κάνουμε ανάλυση ασ το καθαρίσει από τα malware που λεει .
PantelisKapa Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Παιδια τα χαρακτηριστικα δεν μπορω να τα δω αφου δεν ανοιγει το κουμπι της εναρξης.. και οντως ειμαι ασχετος και δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ.. εξ αλλου αν ηξερα τί μου γινεται, δεν θα εγραφα σημερα εδω. Οποτε αμα θελετε και μπορειτε, αφηστε για λιγο τα ασκοπα σχολια και αν μπορειτε να με κατατοπισετε.. 3
PantelisKapa Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δεν ανοιγει ο dvd player.. γενικα ο υπολογιστης ειναι σαν να μην υπαρχει. Δεν ανοιγει τιποτα. Μονο το commant prompt..
Fulgore Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δεν χρειαζεσαι dvd player μπορεις και μεσω usb αλλα μετα θα μου πεις ποιος καθεται να περασει windows αφου λες οτι δεν γνωριζεις.
PantelisKapa Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Εχω cd ανακτησης windows 8.1 απο τοτε.. πειτε μου τί πρεπει να κανω και θα το κανω.. εχω δευτερο πσ στο σπιτι και εχω και φλασακι.. αλλα αν περασω φλασακι πως θα το ανοιξω.. αφου δεν εχει οδηγους δεν εχει τιποτα.. Cpu AMD Athlon(tm) 5350 APU with Radeon(tm) R3 Memory 8 GB Disk 0 (C:) Kingston SA400S37240G Disk 1 (D: E:) toshiba DT01ACA100 Ethernet Realtek PCle GBE Family Controller GPU Radeon RX 550 series Αυτα ειναι καποια χαρακτηριστικα που βρηκα..
cpc464 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 καλησπέρα Αρχικά πρέπει να αλλάξει η μπαταρία της μητρικής, μετά θα πρέπει να δοκιμαστεί με άλλο τροφοδοτικό, επίσης δέν αποκλείεται να χάλασε ο ssd και το σύστημα να εκκινεί απο τον παλιό δίσκο που είχε κάποια στιγμή λειτουργικό,εάν δεν γνωρίζεις βρες κάποιον που ξέρει, πες που μένεις μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιο μέλος, το σύστημα που έχεις είναι apu, δηλαδή επεξεργαστής και κάρτα γραφικών σε ένα, και όποιος το βελτίωσε απλά έβαλε ξεχωριστή κάρτα γραφικών, ssd(το οποίο ουσιαστικά είναι ένας πολύ ποιο γρήγορος δίσκος) και επιπλέον μνήμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις