Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια, εχει ψωνίσει κανεις απο joom;Η απορια μου ειναι η εξης,εχει τις τιμες σε ευρω οποτε λογικα οταν αγοραζεις δεν θα σου παιρνει η βρωμοτραπεζα 1 ευρω νταιλικι ΄΄εξοδα μετατροπης'' οπως κανει με το aliexpress που εχει τις τιμες σε δολλαριο, σωστα;Οποιος εχει αγορασει ας μου πει,θελω να κανω κατι αγορες.

Δημοσ.
Στις 26/12/2018 στις 5:34 ΜΜ, enrique19 είπε

Γεια, εχει ψωνίσει κανεις απο joom;Η απορια μου ειναι η εξης,εχει τις τιμες σε ευρω οποτε λογικα οταν αγοραζεις δεν θα σου παιρνει η βρωμοτραπεζα 1 ευρω νταιλικι ΄΄εξοδα μετατροπης'' οπως κανει με το aliexpress που εχει τις τιμες σε δολλαριο, σωστα;Οποιος εχει αγορασει ας μου πει,θελω να κανω κατι αγορες.

Η εθνική πάντως δεν παίρνει το 1€ νταιλικι 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/12/2018 στις 5:34 ΜΜ, enrique19 είπε

βαλε το aliexpress σε ευρω να χρεωνει και δεν υπαρχει προμηθεια.  αχ δεν ειδα την ημερομηνια lol, καποιος το ξεθαψε το θεμα.

Επεξ/σία από Mando
  • 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...