Προς το περιεχόμενο

[smartphone] Motorola G5 Plus 3/32 χρυσο - 129ε @ public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, PS1563 είπε

Ρε φιλε την ιδια θηκη πηρα στην αδερφη μου 😛 πραγματικα για τα 5 ευρω που κανει ειναι κλεψιμο... 

Τη πήρα σήμερα. Είναι ληστεία η τιμή της γιατί βλέπω σε άλλα μαγαζιά πάνω από 10€. Μάλλον ξεστοκάρουν. Πάντως είναι αυθεντική, όλα κομπλέ.

18 λεπτά πριν, Alxnks είπε

Επειδή ακριβώς η περιγραφή και χαρακτηριστικά του public είναι ότι να ναι....μπορείς να μου πεις αν έχει nfc? Είδα στο gsmarena ότι δεν έχουν όλα...στο public ούτε λένε ότι έχει, ούτε ότι δεν έχει...θα πρέπει να παίξουμε την Πυθία!  

Κανονικά NFC και FM radio. Δεν έχει πυξίδα και είναι micro USB η σύνδεση.

Επίσης επιβεβαιώνω πως με άλλον φορτιστή Quickcharge (έχω αυτόν https://www.tronsmart.com/products/tronsmart-42w-quick-charge-3-0-usb-wall-charger-black) παίζει κανονικά η γρήγορη φόρτιση.

Στη συσκευασία έχει φορτιστή Turbopower και καλώδιο USB αλλά δεν έχει ακουστικά.

Επεξ/σία από Despotas
  • Like 1
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Despotas είπε

Τη πήρα σήμερα. Είναι ληστεία η τιμή της γιατί βλέπω σε άλλα μαγαζιά πάνω από 10€. Μάλλον ξεστοκάρουν. Πάντως είναι αυθεντική, όλα κομπλέ.

Κανονικά NFC και FM radio. Δεν έχει πυξίδα και είναι micro USB η σύνδεση.

Επίσης επιβεβαιώνω πως με άλλον φορτιστή Quickcharge (έχω αυτόν https://www.tronsmart.com/products/tronsmart-42w-quick-charge-3-0-usb-wall-charger-black) παίζει κανονικά η γρήγορη φόρτιση.

Στη συσκευασία έχει φορτιστή Turbopower και καλώδιο USB αλλά δεν έχει ακουστικά.

Σε ευχαριστώ! 

Παρήγγειλα ένα για άτομο που έχει τώρα p9 lite 2016 (16/2)...σίγουρα θα ναι αναβάθμιση! 

Ειδικά με ρώτησε που διάβασα καλες κριτικές για την κάμερα του, ως προς το δικό μου S7 edge.

Όταν λες δεν έχει πυξίδα; Με gps (herewego, Google maps) παίζει κανονικά;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Alxnks είπε

δεν έχει πυξίδα; Με gps (herewego, Google maps) παίζει κανονικά;

Φυσικά και παίζει μια χαρά με οποιαδήποτε εφαρμογή gps, δεν έχει σχέση αυτό.

Το έχω και γω από Δεκέμβρη του '17 και έχω γράψει αναλυτικά στο θέμα που έχει δοθεί στην αρχή του νήματος.

• Like 1
Δημοσ.

Το πήρα BF στα 119. Φοβερό κινητό και όμορφο στο χρυσό.

Του έβαλα και θήκη Spigen. VFM και τα δύο. Βέβαια δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Γρήγορη απόκριση και στιβαρό. Ακόμη, οθόνη με μεγάλη φωτεινότητα. Εάν βγει όπως το πρώτο μου Moto G, θα με βγάλει 3 χρόνια.

Επίσης κρατάει πολύ η μπαταρία. Βασικό για μένα. Με νορμάλ χρήση με βγάζει άνετα 3 μέρες.

Στα αρνητικά τώρα:

1. Σχετικά μεγάλα bezels. Προσωπικά με βολεύει αυτό.

2. Δε διαθέτει λειτουργία miracast. Μόνο το youtube μπορείς να "στείλεις" στη tv. Αυτό είναι σπαστικό (αν θες να δεις κανα ματσάκι από sport zone)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειμαι πολυ γνωστης στα κινητα. Μεταξυ αυτου και του xiaomi mi A2 lite που ειναι κοντα στα ιδια χρηματα πιο ειναι καλυτερο.

Θελω να κανω δωρο στην μητερα μου.Μεχρι 160 ευρω μπορω να δωσω.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, notist είπε

Και όμως στη λίστα των συσκευών που παίζουν fortnite είναι μέσα. 

https://www.google.gr/amp/s/www.techgear.gr/fortnite-mobile-for-android-list-of-compatible-smartphones-142464/ εδώ 

Μην κοιτάς άλλου πέρα από την επίσημη σελίδα θέλει γραφικά adreno530 και πάνω κάτι που ο Snapdragon 625 δεν έχει.

https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/faq#android

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Δεν ειμαι πολυ γνωστης στα κινητα. Μεταξυ αυτου και του xiaomi mi A2 lite που ειναι κοντα στα ιδια χρηματα πιο ειναι καλυτερο.

Θελω να κανω δωρο στην μητερα μου.Μεχρι 160 ευρω μπορω να δωσω.

Σχετικό είναι. Σε προδιαγραφές είναι πολύ κοντά, πχ CPU-GPU ίδιες.

https://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone2=8453&idPhone1=9247#a2-lite,xt1685,*

Το Xiaomi δεν έχει NFC και επίσης δε τραβάει video 1080p@60fps.

Το Xiaomi έχει μεγαλύτερη μπαταρία, μεγαλύτερη οθόνη-ανάλυση, πυξίδα και θύρα IR.

Προσοχή επίσης στην εγγύηση του Xiaomi γιατί αν δεν είναι επίσημη μπορεί να μπλέξεις. Προσωπικά δε θα έπαιρνα από μη επίσημο μαγαζί και απ΄ ότι βλέπω στα επίσημα σημεία πώλησης (https://www.xiaomi-greece.gr/sales-points) δίνουν μόνο το μοντέλο 4/64GB στα 239€.

Επεξ/σία από Despotas
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Μόνο μέσω site μπορώ να το παραγγείλω? Μου βγάζει 3 με 7 Ιανουαρίου δωρεάν παράδοση σπίτι μου, η παραλαβή σε κοντινό μου κατάστημα. Δηλαδή αν πάω σε κατάστημα πρώτα για να το δω να το πιάσω και τα σχετικά,και μετά να το αγοράσω δεν γίνεται? Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, notist είπε

Καλημέρα. Μόνο μέσω site μπορώ να το παραγγείλω? Μου βγάζει 3 με 7 Ιανουαρίου δωρεάν παράδοση σπίτι μου, η παραλαβή σε κοντινό μου κατάστημα. Δηλαδή αν πάω σε κατάστημα πρώτα για να το δω να το πιάσω και τα σχετικά,και μετά να το αγοράσω δεν γίνεται? Ευχαριστώ. 

Να το δεις και να το πιασεις γινεται αν το εχουν διαθεσιμο. Για την τιμη αμφιβαλλω.
Εγω πηγα στο καταστημα της Πατρας και υπηρχε μονο εκθεσιακο κομματι στα 159 €. 

Για την προσφορα μου ειπαν οτι πρεπει να γινει παραγγελια ηλεκτρονικα για να ερθει.

Δημοσ.

Το βρήκα στο Χαλάνδρι ετοιμοπαραδοτο στην τιμή του site στα 129€. Αλλά μου είπαν ότι δεν υπάρχει σε δείγμα να το δω και τα σχετικά, επειδή δεν τους έχει στείλει η εταιρία demo. 

Δημοσ.

Επειδή γράφτηκε παραπάνω σύγκριση με την κάμερα του S7 edge...διαβάζω στο skroutz ανάμεικτες κριτικές για την εν λόγω σύγκριση (από κατόχους του g5 plus και p9 lite και S7 edge).

Διαβάζω όμως και ξεκάθαρα καλύτερη κριτική για την μπροστινή κάμερα του p9 lite σε σχέση με το g5 plus και με ζώνουν τα φίδια γιατί το χω παραγγείλει για κοπέλα (τωρινή κάτοχο p9 lite) και ξέρετε πόσο εκείνες εκτιμούν τις σελφοκαμερες (ας έχει χίλια άλλα καλά ένα κινητό...αν η σελφοκαμερα δεν είναι καλή, είναι για πέταμα!)! 😅

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Alxnks είπε

Επειδή γράφτηκε παραπάνω σύγκριση με την κάμερα του S7 edge...διαβάζω στο skroutz ανάμεικτες κριτικές για την εν λόγω σύγκριση (από κατόχους του g5 plus και p9 lite και S7 edge).

Διαβάζω όμως και ξεκάθαρα καλύτερη κριτική για την μπροστινή κάμερα του p9 lite σε σχέση με το g5 plus και με ζώνουν τα φίδια γιατί το χω παραγγείλει για κοπέλα (τωρινή κάτοχο p9 lite) και ξέρετε πόσο εκείνες εκτιμούν τις σελφοκαμερες (ας έχει χίλια άλλα καλά ένα κινητό...αν η σελφοκαμερα δεν είναι καλή, είναι για πέταμα!)! 😅

Δεν θα της αρέσει το Moto.Καλύτερα πχ P20 Lite η Redmi Note 6 Pro.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...