therock Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Ειχα παρει το G25 οταν πρωτοβγηκε αλλα καπου στη πορεια καταστραφηκε λογω φυσικης καταστροφης στο σπιτι Εχει βγει τωρα τπροσφορα χριστουγεννων το G29 στα 230. Αξιζει να το παρω η Βγαινει συχνα αυτη η προσφορα Βλεπω ομως οτι θελει εξτρα χρημα για το λεβιε ταχυτητων Χρηση για PC μηπως το G920 ειναι πιο καταλληλο 1
japaneloc Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Εγώ φίλε μ έχω την g29 είμαι πολύ ευχαριστημένος την πήρα στο blackfridey στα 200€ και μετά πήρα και το swifter στα 60€ η γνώμη μου είναι να το αγοράσεις..
jimbalis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Από g29 δεν ξέρω, αλλά εγώ έκανα μετάβαση από g27 στην T300 της thrustmaster και πραγματικά δεν γυρίζω πίσω. Ξεφεύγεις λίγο στην τιμή καθώς θα την βρείς από 360 ευρώ.Μόνο τα pedals θεωρώ ότι είναι καλύτερα της logitech από της thrustmaster χωρις τρελές διαφορές όμως. Εγώ έχω πάρει αυτήν https://www.skroutz.gr/s/8179266/Thrustmaster-T300-Ferrari-Integral-Racing-Wheel-Alcantara-Edition.html. Απο εκεί και πέρα αν θέλεις και shifter στην πορεία το TH8A της ίδιας εταιρίας με άλλα 150 ευρώ που είναι απίστευτο σε σχέση με το παιχνιδάκι της logitech. Αν πάντως δεν μπορείς να διαθέσεις τα παραπάνω χρήματα ή είσαι σε φάση ότι δεν θα λιώνεις όλη μέρα με την τιμονιέρα τότε ναι θεωρώ ότι θα πας στην g29. Μην το βιαστείς, εγώ που κοίταζα συχνα στο skroutz περίπου σε αυτην την τιμή την βρίσκεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα