Thukididis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα,υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος εκτός από το να αλλάξω το κωδικό wifi η να μπλοκάρω ip και mac address από το ρούτερ του σπιτιού μου έτσι ώστε να μπλοκάρω συσκευές και κινητά να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ σπίτι μου ? Θέλω τρόπο έτσι ώστε να μην μπορεί ο άλλος να το υποψιαστεί... Ευχαριστώ!!!
NikosKallithea Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Τροπος που ο αλλος να μην καταλαβει οτι δεν εχει πρόσβαση στο wifi σου πως θα γινει;
TehJoHnX Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 ε όντως τι τρόπο ζητάς 😂😂 μπορείς να μειώσεις τόσο την ταχύτητα της συγκεκριμενης συσκευής (εφόσον υποστηρίζει bandwidth control το ρουτερ) ώστε να αργεί πάρα πολύ να μπει σε κάποια σελίδα...άλλα και πάλι δεν είναι μπλοκάρισμα αυτό.
antbyron Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Τρόπος να μην το υποψιαστεί μάλλον σημαίνει να μην ξέρει να το παρακάμψει; Αλλιώς όντως δεν έχει νόημα αυτό που είπες. Ρουτερ ή κάνα netlimiter.
Thukididis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 ok εστω αυτό να μειωσω την ταχύτητα μπορεις να μου πεις πως γίνεται μεσω του ρουτερ? ευχαριστω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα