Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε

για πες κανένα.

AdGuard αλλά είναι επί πληρωμή.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, asdfaster είπε

Για πές μου ένα app χωρίς vpn και χωρις root. Πες μου και πως κανουμε καθολικο μπλοκαρισμα. Γράφω roms και kernels στην ομάδα τις Resurrection Remix. Aμα θες μπορώ να σου το αποδείξω μέσο του profile μου στο xda και μέσο του GitHub. Tσαπουνας ένα σορό βλακείες που θες root και 3rd party apps για να τα πετύχεις και που κανεις browser δεν μπορεί χωρίς αυτά. O μέσος χρηστης δεν ξέρει ούτε τι είναι recovery θα ξερει το xda και το vpn.....

Από το πρώτο μήνυμα ο azuli έγραψε οτι ο έμπειρος χρήστης δεν περιμένει απο τον browser  το adblocking. Εσύ αναφερεσαι στον μέσο χρήστη που δεν ξέρει όπως λες ουτε τι είναι η recovery. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος που γράφει roms και kernels για την RR , προτείνει τον dolphin browser.

Είναι εύκολο να μου εξηγήσεις τι ακριβώς κανείς για την RR? Δουλεύεις πάνω σε συγκεκριμένη συσκευή? Σοβαρά σε ρωτάω.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, azuli είπε

Eιναι απο τους καλυτερους και πιο smooth browsers που παιζουν,δοκιμαστε τον. 

Τωρα το οτι δεν εχει ενσωματωμενο ad block..αληθεια δηλαδη,στηριζεστε στον browser για να σας κοψει τις διαφημισεις?! 

Και στις αλλες εφαρμογες τι κανετε που δεν εχουν ενσωματωμενο ad block,πχ youtube,facebook κλπ?Τις βλεπετε? 

Ο καθε εμπειρος χρηστης θα χρησιμοποιησει ενα καθολικο ad blocker που λειτουργει σε ολη τη συσκευη,δεν θα περιμενει απο τον browser. 

για όλη την συσκευή θέλει root (χωρίς root μεσο dns και vpn κλπ σου ξεσκίζουν την μπαταρία άσχημα ειδικά με 4g) root από την άλλη πλεον σχεδόν αδύνατο είναι σε πολλά κινητά

έτσι έχουμε browser με blocker youtube mods τυπου youtube vanced κλπ

γιατί διαφημίσεις τόσο επιθετικές και βαριές που έχουν γίνει γονατίζουν και threadryperμε 32 gb ram και nvme σε raid (προσωπική εμπειρία)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα και με root και με adaway κτλ δεν τα γλυτώνεις τα pop under και τις λοιπές βλακείες που έχουν γεμίσει το Internet. Εγώ έχω βολευτεί με τον Samsung σε συνδιασμό με 2-3 blockers.Πριν από αυτόν χρησιμοποιούσα τους μόνους browser που μπορούν να έχουν ublock origin στο Android. Firefox (τον άφησα γιατί είναι πολύ αργός και επειδή παράτησα και τον Firefox στο Desktop και το syncing δεν μου προσφέρει τίποτα πια) και Yandex (τον άφησα επειδή έχουν αρχίσει να τον γεμίζουν με βλακείες και βαραίνει και επίσης είναι Ρωσικός και με το χέρι στην καρδιά δεν μπορώ να πω ότι τους εμπιστεύομαι ιδιαίτερα σε θέματα privacy. 

Επεξ/σία από mindtrapper
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά καλός browser εδώ μέσα = να έχει adblocker. Από ανέκδοτα πάμε καλά τελικά. 

Επεξ/σία από possiz
  • Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, mindtrapper είπε

Ακόμα και με root και με adaway κτλ δεν τα γλυτώνεις τα pop under και τις λοιπές βλακείες που έχουν γεμίσει το Internet. Εγώ έχω βολευτεί με τον Samsung σε συνδιασμό με 2-3 blockers.Πριν από αυτόν χρησιμοποιούσα τους μόνους browser που μπορούν να έχουν ublock origin στο Android. Firefox (τον άφησα γιατί είναι πολύ αργός και επειδή παράτησα και τον Firefox στο Desktop και το syncing δεν μου προσφέρει τίποτα πια) και Yandex (τον άφησα επειδή έχουν αρχίσει να τον γεμίζουν με βλακείες και βαραίνει και επίσης είναι Ρωσικός και με το χέρι στην καρδιά δεν μπορώ να πω ότι τους εμπιστεύομαι ιδιαίτερα σε θέματα privacy. 

Το τελευταίο update (9 κατι) είναι καλύτερο απ τα προηγούμενα πάντως. Εγώ θα τον χρησιμοποιώ από δω και πέρα :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jp77s είπε

Από το πρώτο μήνυμα ο azuli έγραψε οτι ο έμπειρος χρήστης δεν περιμένει απο τον browser  το adblocking. Εσύ αναφερεσαι στον μέσο χρήστη που δεν ξέρει όπως λες ουτε τι είναι η recovery. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος που γράφει roms και kernels για την RR , προτείνει τον dolphin browser.

Είναι εύκολο να μου εξηγήσεις τι ακριβώς κανείς για την RR? Δουλεύεις πάνω σε συγκεκριμένη συσκευή? Σοβαρά σε ρωτάω.

Λέω πως browser χωρίς blocker στο android είναι ένα τίποτα. γιατι οσο έμπειρος και να είσαι άμα δεν σου το παρέχει το blocker ο browser. θα εχεις θέμα... Γιατί θα μπλέξεις με εφαρμογές που χρειάζονται vpn και το vpn στο android εχει battery drain και lag. Αμα είσαι root βάζεις adaway, αμα εχεις samsung κινητό βάζεις adhell και sabs, αλλα άμα δεν εχεις ουτε root ουτε samsung τότε θα εχεις και πρόβλημα. O dolphin από το 2010 ως και σήμερα είναι ο καλύτερος browsers. Και δεν είναι ο καλύτερος γιατί το λέω εγώ η γιατί έγινε κάποιο vote. Είναι ο καλύτερος γιατί κανεις άλλος δεν έχει τις παραμετροποίησης του. Αλλα ούτε και addons του. Oύτε flash δεν έχουν ακόμα οι περισσότεροι browser και φτάσαμε 2018. Ο dolphin το εχει από το 2010.  Κανω για 4 κινητά aosp rom rr. Eίμαστε off topic.

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, possiz είπε

Τελικά καλός browser εδώ μέσα = να έχει adblocker. Από ανέκδοτα πάμε καλά τελικά.  

δεν πάει έτσι αλλά για να κάνει λίγο browsing πλέον adblock είναι το λιγότερο απαραίτητο (μετά πανε ολα τα άλλα)

εδώ και καιρό δεν μπαίνω σε πάρα πολλά sites καθόλου επειδή απαιτούν να κλείσεις το adblock και δεν σου δίνουν δυνατότητα αντί για ads να δώσεις κάποια χρήματα (συνδρομή δλδ) σου λένε η ads η τπτ προτίμησα το τπτ

ads στην σημερινή μορφή είναι ο μεγαλύτερος καρκίνος

• Thanks 1
Δημοσ.

Προσωπικά παλιότερα έχω χρησιμοποιήσει πολλούς browsers chrome,firefox,dolphin τα τελευταία 2 χρόνια χρησιμοποιώ opera με έχει βολεψει απίστευτα είναι ελαφρύς έχει κ adblock μακάρι βέβαια να βγαίνουν αρκετοί καλοί ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός μόνο καλό κάνει 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aris1986 είπε

Να κάνεις κανένα log in με αυτόν να μάθουν το password σου μέχρι τα χωριά της Ινδοκίνας.

Αυτό ακριβώς εννοούσα όταν έλεγα ότι μου φαίνεται παράξενο που τον προτείνει κάποιος πεπειραμένος χρήστης. Είναι από τους πιο υπόπτους για παραβίαση ιδιωτικοτητας. Το ότι ειχε βγει πρώτος σε κάποιο voting δε μου λέει τίποτα. Και το το quickpic ήταν κάποτε κορυφαίο στην κατηγορία του αλλά πλέον είναι εκτός playstore. 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, bvs13 είπε

AdGuard αλλά είναι επί πληρωμή.

Ότι καλύτερο στο Android, κόβει από browser μέχρι και διαφημίσεις σε εφαρμογές. Φυσικά από τον «θείο» , αλλιώς επι πληρωμή με συνδρομή αν δεν κάνω λάθος 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, azuli είπε

Eιναι απο τους καλυτερους και πιο smooth browsers που παιζουν,δοκιμαστε τον.

Τωρα το οτι δεν εχει ενσωματωμενο ad block..αληθεια δηλαδη,στηριζεστε στον browser για να σας κοψει τις διαφημισεις?!

Και στις αλλες εφαρμογες τι κανετε που δεν εχουν ενσωματωμενο ad block,πχ youtube,facebook κλπ?Τις βλεπετε?

Ο καθε εμπειρος χρηστης θα χρησιμοποιησει ενα καθολικο ad blocker που λειτουργει σε ολη τη συσκευη,δεν θα περιμενει απο τον browser.

Για πες μας εσύ σε τι άλλο στηρίζεσαι για να κοπούν οι διαφημίσεις; Ειδικά στο κινητό που πολλές φορές σε μέγεθος είναι μεγαλύτερες από το περιεχόμενο με ουσία.

Δοκίμασα και ένα κάρο άλλες λύσεις, αλλά μαζί με τις διαφημίσεις κόβουν και το περιεχόμενο και ειδικά για το youtube  είναι κανα δυο που επι πληρωμής κανουν δουλειά της προκοπής. Σαν έμπειρος θα έπρεπε να το γνωρίζεις αυτό.

Για τον dolphin, όντος είναι όπως τα λες. Μακρυά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...