Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, azuli είπε

μακρια απο τον dolphin,ειναι στην ιδια φαση με τους browsers της cheetah mobile,δεν θα εμπιστευομουν τιποτα πλεον σ αυτον.Τον χρησιμοποιουσα χρονια

Ναι γιατί οι άλλοι browsers έχουν άλλο κώδικα από πίσω διαφορετικό από τις cheetah.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 minutes ago, asdfaster said:

Eδώ το topic δεν λεει οτι είναι για root ο browsers ξυπνα. Eδώ μιλάμε για τον μέσο χρηστη και για έναν browsers non root non blocker.

Azuli το android δεν είναι windows να στηρίζεσαι σε 3rd party blockers. O browser του android χωρίς adblocker είναι τίποτα. Eκτος και αν είσαι root και εχεις adaway,sabs,adhell,xposed. Aμα δεν ξέρετε από linux μην πετάτε βλακείες και τις βλέπει και κόσμος.  Και βεβαια ο browser του android θέλει blocker. Αλλιώς πως θα κάνει block χωρίς root? και  xωρις 3rd party apps?

καλο ειναι πριν γραψουμε κατι να ξερουμε και 2 πραγματα για αυτο που προκειται να γραψουμε,διαβαζουν κι αλλοι.

Προφανως δεν ξερεις πως γινεται το adblocking στο android,ουτε οτι μπορει να γινει και χωρις root καθολικο μπλοκαρισμα.

Με root δεν χρειαζεται app,χωρις root χρειαζεται και κυκλοφορουν διαφορα,paid και free.

Ευχαριστω για το ξυπνημα!

3 minutes ago, asdfaster said:

Ναι γιατί οι άλλοι browsers έχουν άλλο κώδικα από πίσω διαφορετικό από τις cheetah.

γιατι,τον ιδιο εχουν?!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, azuli είπε

Αυτό απαιτεί να είναι root η συσκευή; Και τι αντίκτυπο έχει στην μπαταρία;

Δυστυχώς το thread στο xda αλλά και το site της εφαρμογής δεν αναφέρουν τίποτα για το τρόπο λειτουργίας της. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Bourdoulas said:

Αυτό απαιτεί να είναι root η συσκευή; Και τι αντίκτυπο έχει στην μπαταρία;

Δυστυχώς το thread στο xda αλλά και το site της εφαρμογής δεν αναφέρουν τίποτα για το τρόπο λειτουργίας της. 

αυτο θελει root νομιζω ναι (το ''νομιζω'' γιατι ειμαι παντα root και δεν κοιταω τετοιες απαιτησεις),λειτουργει με τον ιδιο τροπο οπως τα παρεμφερη blockers,μπλοκαρισμα μεσω custom hosts δηλαδη κλπ

Στην μπαταρια κανενα αντικτυπο,δεν λειτουργει κατι στο παρασκηνιο,παρα μονο αν εχεις επιλεξει να ανανεωνει τα hosts αυτοματα οποτε υπαρχουν ενημερωσεις,πραγμα που δεν καιει τιποτα.

Επεξ/σία από azuli
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό που συμπιέζει τις εικόνες για να μην χαλάνε τα δεδομένα. Υπάρχει και άλλος browser  που το κάνει αυτό;

Καλή κίνηση πάντως απο την Xiaomi. Ο ανταγωνισμός μας οφελεί.

Επεξ/σία από nikcrf
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, azuli είπε

καλο ειναι πριν γραψουμε κατι να ξερουμε και 2 πραγματα για αυτο που προκειται να γραψουμε,διαβαζουν κι αλλοι.

Προφανως δεν ξερεις πως γινεται το adblocking στο android,ουτε οτι μπορει να γινει και χωρις root καθολικο μπλοκαρισμα.

Με root δεν χρειαζεται app,χωρις root χρειαζεται και κυκλοφορουν διαφορα,paid και free.

Ευχαριστω για το ξυπνημα!

γιατι,τον ιδιο εχουν?!

Για πές μου ένα app χωρίς vpn και χωρις root. Πες μου και πως κανουμε καθολικο μπλοκαρισμα. Γράφω roms και kernels στην ομάδα τις Resurrection Remix. Aμα θες μπορώ να σου το αποδείξω μέσο του profile μου στο xda και μέσο του GitHub. Tσαπουνας ένα σορό βλακείες που θες root και 3rd party apps για να τα πετύχεις και που κανεις browser δεν μπορεί χωρίς αυτά. O μέσος χρηστης δεν ξέρει ούτε τι είναι recovery θα ξερει το xda και το vpn.....

Επεξ/σία από asdfaster
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

εγώ CM browser έχω στο κινητό.

αν υπάρχει κάποιο παιδί να προτίνει κάποιον καλύτερο, ευχαρίστως να το δοκιμάσω

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, azuli είπε

αυτο θελει root νομιζω ναι (το ''νομιζω'' γιατι ειμαι παντα root και δεν κοιταω τετοιες απαιτησεις),λειτουργει με τον ιδιο τροπο οπως τα παρεμφερη blockers,μπλοκαρισμα μεσω custom hosts δηλαδη κλπ

Στην μπαταρια κανενα αντικτυπο,δεν λειτουργει κατι στο παρασκηνιο,παρα μονο αν εχεις επιλεξει να ανανεωνει τα hosts αυτοματα οποτε υπαρχουν ενημερωσεις,πραγμα που δεν καιει τιποτα.

Η πλειονότητα δεν έχει root οπότε... 

@asdfasterχρησιμοποιώ adhell χωρίς root. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ χρησιμοποιώ τον Bromite (https://www.bromite.org/) που βασίζεται στον Chromium αλλά έχει ad blocking και privacy enhancements και έχω αλλάξει τον DNS στο router του σπιτιού στο CloudFlare (1.1.1.1 & 1.0.0.1). Αν χρειάζεστε περισσότερη ιδιωτικότητα προτείνω το ProtonVPN από κινητό το οποίο είναι δωρεάν και έχει ικανοποιητικές ταχύτητες σε σχέση με άλλα vpn services. 

Αν πάλι σας ενδιαφέρει περισσότερο το data consumption προτείνω Opera Mini το οποίο έχει και επαρκές ad blocking.

(Δεν απαιτείται root :) )

Επεξ/σία από henrytownshead
  • Like 1
Δημοσ.

Το θεμα για εμας που δεν μπαινουμε σε ιστοσελιδες ΜΟΝΟ απο το κινητο ειναι να εχουμε κατι και στον υπολογιστη και στο κινητο που να μπορει να κανει συχρονισμο.

Εγω παραδειγμα που εχω το κακο να αλλαζω κινητα σαν τα βρακια εχω Firefox στον υπολογιστη και βαζω το ιδιο στο κινητο και ετσι απλα με εναν συχρονισμο εχω τα παντα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, vassilis018 said:

εγώ CM browser έχω στο κινητό.

αν υπάρχει κάποιο παιδί να προτίνει κάποιον καλύτερο, ευχαρίστως να το δοκιμάσω

Brave.  Εδώ και 1,5 χρόνο το χρησιμοποιώ και είμαι πολλή ευχαριστημένος.  έχει ενσωματωμένο ads block.

Επεξ/σία από manval
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε

Μονό Mozilla. Τα πάντα έχει

Αν θελεις desktop mode βαλε αυτο στο About:config

Αναφορά σε κείμενο

general.useragent.override

Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:64.0) Gecko/20100101 Firefox/64.0

Θα πρεπει να αλλαξεις και αυτο αν θελεις αναλυση 1920Χ1080

Αναφορά σε κείμενο

Firefox 1920X1080 Open a new tab, and type or paste about:config in the address bar and tap the Enter key on the keyboard. You may want to bookmark this page for future tweaking. In the search box, type css and then tap the Enter key on the keyboard. When you find layout.css.devPixelsPerPx tap the Modify button and change the value to 1.0 (typically, you just need to delete the - sign). Tap the OK button.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...