Προς το περιεχόμενο

[Optical Mouse] Logitech G502 Hero ~50€ @amazon.fr [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το optical gaming mouse G502 Hero (διάδοχος του G502) στα 50,28€ τελική τιμή με μεταφορικά στο amazon.fr για 16 ώρες ακόμα (ή μέχρι να τελειώσει το απόθεμα)

https://www.amazon.fr/Logitech-Gaming-Mause-programmierbare-PC-Computermaus-Balance-Tuning/dp/B07GS6ZS8J/

g502-hero-hero.png.b244a3229da5e411d65ae014a3dda6b0.png

g502.final.price.jpg.0b1d7a2126b1d05d60f61f7a9e363f8a.jpg

skroutz από 78,60€ + μεταφορικά (ιστορικό χαμηλό τα 68€)

Επεξ/σία από saxos55
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Arkin είπε

Η διαφορά με το απλό είναι μόνο το dpi? 

Το dpi, έχει λεπτότερο braided καλώδιο για λιγότερο βάρος και να κινείται καλύτερα και όλοι λένε (δεν το έχω ο ίδιος) πως έχει καλύτερη αίσθηση και έλεγχο το scroll wheel.

Από απλό 502 δεν αξίζει η αναβάθμιση. Αν κάποιος σκεφτόταν όμως το 502 στα 46 που τρέχει τώρα προσφορά, πάει στα 50 σε αυτό.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mpokwsths είπε

Με ποιο από τα δύο προηγούμενα εννοείς; 😀

G502 Proteus Core

G502 Proteus Spectrum

G502 Hero

Δουλεύει τον κόσμο η Logitech... 

Το core δεν υπάρχει Ελλάδα. Το απλό του 2014 με το νέο hero που βγήκε τώρα. Με κάλυψε απόλυτα ο saxos. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μη λέμε ότι θέλουμε.

Το Core μια χαρά κυκλοφορούσε στην Ελλάδα το 2014-2015

Αντικαταστάθηκε το 2016 από το Spectrum, το οποίο με τη σειρά του αντικαταστάθηκε από το Hero.

Δεν είναι G502 "απλό" και "super". Είναι ο αντικαταστάτης του. Θα ξεστοκάρουν και το Spectrum και σε κάνα χρόνο θα υπάρχει μόνο το Hero.

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Μη λέμε ότι θέλουμε.

Το Core μια χαρά κυκλοφορούσε στην Ελλάδα το 2014-2015

Αντικαταστάθηκε το 2016 από το Spectrum, το οποίο με τη σειρά του αντικαταστάθηκε από το Hero.

Δεν είναι G502 "απλό" και "super". Είναι ο αντικαταστάτης του. Θα ξεστοκάρουν και το Spectrum και σε κάνα χρόνο θα υπάρχει μόνο το Hero.

Για τωρα βλεπω που δεν υπαρχει για παλιοτερα δεν γνωριζα. Το hero δηλαδη θα γινει το βασικο μοντελο. Πως και δεν πηγαινουν σε πιο νεο σχεδιασμο ομως? Εχουν δηλαδη απο το 2014 το ιδιο ποντικι με μικρες αλλαγες σε επιμερους σημεια. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, renaxan είπε

Χρόνια Πολλά και ευχαριστώ. 

Btw, σε εμένα μου το έβγαλε 45 ευρώ. (μου έβαλε ένα voucher -5,00 ευρώ).

12313.JPG.a3ce58b87b3ffd24832a8741d2243db4.JPG

Μόνο του σου έβαλε το voucher;

Δημοσ.
Just now, George! said:

Μόνο του σου έβαλε το voucher;

Ναι, δεν έκανα τίποτα απολύτως ή να έχω κάποιο παλιό voucher από το Γαλλικό Amazon. 

Απλά τώρα τέλος πήγε στα 104,33 ευρώ.

Για 45 ευρώ με τα μεταφορικά ήταν super τιμή. Έχω το G502 Proteus Spectrum. Φανταστικό mouse. 

• Thanks 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, renaxan είπε

Ναι, δεν έκανα τίποτα απολύτως ή να έχω κάποιο παλιό voucher από το Γαλλικό Amazon. 

Απλά τώρα τέλος πήγε στα 104,33 ευρώ.

Για 45 ευρώ με τα μεταφορικά ήταν super τιμή. Έχω το G502 Proteus Spectrum. Φανταστικό mouse. 

Εγώ είχα το Core, εδώ και κάποιους μήνες έχω το Proteus Spectrum αλλά στα 45€ με έβαζε σε σκέψεις να πάρω και το Hero :D

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, George! είπε

Εγώ είχα το Core, εδώ και κάποιους μήνες έχω το Proteus Spectrum αλλά στα 45€ με έβαζε σε σκέψεις να πάρω και το Hero :D

Kάπως έτσι ξεκίνησα και εγώ, να το προσέξεις! :D 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...